merhaba ben anestesisiz çektirdim doktorumda öyle tavsiye etti adet sancısının biraz daha fazlası 1 dk ağrı cekiyosun o kadar ben bağırmıstım ağrıdan ama bi dk sürüyor dediğim gibi kalktıgımda hiçbişeyim yoktu size de tavsiye ederimKızlar yaklaşık 2 senedir bebek istiyoruz. Bu cuma rahim filmi çekilecek. Doktor anestezili yapalım diyor.
daha önce rahim filmi çektirenler tecrübelerini aktarabilir mi? Anesteziden korkuyorum ama anestezisiz çektirmekten de korkuyorum. İnternetten bazı doktorlar anestezinin gereksiz olduğunu söylüyor.
bi de şu var. Anestezili olunca sanırım fiyat artıyormuş. Sırf bu yüzden anestezili istemiş olabilirler mi? Güvenemiyorum tam. Lütfen yardımcı olun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi anestezili mi anestezisiz mi?
- Konu Sahibi sevgitek
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mart 2019
- 164
- 131
- 103
- 30
Evet gitti ama korkulacak birşey yok bence sonra 10 dk sonra uyandım :)Sizin bilinciniz baya gitti mi ? Hani o anestezi şeyini merak ediyorum ben daha çok. Korkuyorum
- 12 Mayıs 2020
- 2.078
- 2.534
- 63
Yatağa geldikten sonra idrara çıkmamı beklediler o da çok sürmedi sonrasında çıktım hemenNe kadar süre hastanede kaldınız peki? İşlem sonrası çıktınız mı Hemen?
- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
- 12 Mart 2019
- 14.766
- 34.156
- 598
Valla ben 2 kere cektirdim ikiside anesteziydi o masada uyumayı beklerken bile yaptığım panik yaşadığım korku bana yeter. Hiç strese girmeye gerek yok anestezidende korkmayın normal anestezi gibi değil bayılıp ayılıyosun gibi düşün ne ara uyuyup uyandın hatırlamıyorsun bile.
Amin insallah sag olun etkisi mutlaka olur hatta bazi doktorlar islem sonrasi ilk ay korunun diyorAyyy. Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bana olsun. İyi gelir inşallah bana da
Aslında ben de bi yandan da bunun için çektirmek istiyordum da. Bilmediğim için bsey soracağım. Ben Türkiye’deyim. Eşim yurt dışında. Bi 3-4 hafta sonra gideceğim yanına. Şu an yapılsa bile işlem o zamana kadar da etkisi olur değil mi?
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Neden korunun diyorlar ki? İstemeyenler için mi?Amin insallah sag olun etkisi mutlaka olur hatta bazi doktorlar islem sonrasi ilk ay korunun diyor
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Tedirgin olduğum nokta o ameliyata girenler gibi yarı baygın mı olacağım. O korkutuyor beniValla ben 2 kere cektirdim ikiside anesteziydi o masada uyumayı beklerken bile yaptığım panik yaşadığım korku bana yeter. Hiç strese girmeye gerek yok anestezidende korkmayın normal anestezi gibi değil bayılıp ayılıyosun gibi düşün ne ara uyuyup uyandın hatırlamıyorsun bile.
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Baya kısaymış süre. Ne zaman uyuyup uyanacağız ki madem böyle kısaysa ?Ben bugün çektirdim. Baya iddiali bir ağrı oluyor ama yaklaşık 5 sn sürüyor. Daha fazlası değil. Anesteziye değmez diyorum. Toplam işlem 4 dakika kadar sürdü.
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
İşlem 5 dk ise neden anesteziye gerek duyuluyor acaba ? Şu an anestezisiz çektirmeye yaklaştım gibiBende anestezisiz çektirdim. Eeen fazla 10 sn acıyor. O da aman aman bi acı degil. Toplam islem de 5 dk sürdü. Vücuda anestezi almaya değmez bence
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Uyandıktan sonra bilinciniz tamamen yerinde miydi? Uykudan uyanmış gibi mi yani?Evet gitti ama korkulacak birşey yok bence sonra 10 dk sonra uyandım :)
- 21 Mart 2019
- 164
- 131
- 103
- 30
Evet yerindeydi.Aynen uyumuşta uyanmış gibi oluyorsunUyandıktan sonra bilinciniz tamamen yerinde miydi? Uykudan uyanmış gibi mi yani?
- 12 Mart 2019
- 14.766
- 34.156
- 598
Ya baygın olucaksın evet ama o ameliyattaki gibi güçlü bi anestezi değil. Mesela ameliyattan sonra narkozu atmak zor ama bunda böyle bişey yok cünkü yarı narkoz bu.Tedirgin olduğum nokta o ameliyata girenler gibi yarı baygın mı olacağım. O korkutuyor beni
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Mersindeyim. Doktora mesaj attım. Cihaz C kollu mu diye. C kollu mu bilmiyoeum ama son teknoloji falan dedi. C kollu olup olmadığını bilmemesi normal mi?İstanbuldaysanız C kollu cihaz olan bir merkez önereceğim. Anesteziye gerek yok cihaz kaynaklı acısız oluyor ve tüp açmada başarılılar
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Aaa anladım. Çok da korktuğun gibi bsey değilmiş o zamanYa baygın olucaksın evet ama o ameliyattaki gibi güçlü bi anestezi değil. Mesela ameliyattan sonra narkozu atmak zor ama bunda böyle bişey yok cünkü yarı narkoz bu.
- 12 Mart 2019
- 14.766
- 34.156
- 598
Hayır hayır kesinlikle değilAaa anladım. Çok da korktuğun gibi bsey değilmiş o zaman
- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Aletleri soktuktan sonraki süre 5 dakika. Sonra içerden aletleri çıkarıyorlar. Sen ayni pozisyonda duruyorsun ve röntgen çekiyorlar.Baya kısaymış süre. Ne zaman uyuyup uyanacağız ki madem böyle kısaysa ?
Merhaba Rabbim şifanızı versin inşallah Ben de çektirmiştim rahim filmi geçen yıl Haziranda diye hatırlıyorum. Anestezili olmasını istedim. Çok uzun süren bir işlem değil . Sizi korkutmak istemem ama benim çıktıktan sonra çok ağrım oldu dakikalarca ağladığımı hatırlıyorum. İki üç ağrı kesici iğneden sonra kendime gelebildim. Bi de anestezisiz halini düşünemiyorum. Riske atmayın bence .Kızlar yaklaşık 2 senedir bebek istiyoruz. Bu cuma rahim filmi çekilecek. Doktor anestezili yapalım diyor.
daha önce rahim filmi çektirenler tecrübelerini aktarabilir mi? Anesteziden korkuyorum ama anestezisiz çektirmekten de korkuyorum. İnternetten bazı doktorlar anestezinin gereksiz olduğunu söylüyor.
bi de şu var. Anestezili olunca sanırım fiyat artıyormuş. Sırf bu yüzden anestezili istemiş olabilirler mi? Güvenemiyorum tam. Lütfen yardımcı olun
Yok sonucta bir islem uygulaniyor ve ilac veriliyor rahime galiba o yuzden korunun diyorlar. Gerci benim doktorum korun demedi sadece kanamanin gecmesini bekle dedi. Az bir kanama oluyor islem sonrasi bi kac gune geciyor. Ayrica antibiyotik veriyorlar. Anestezi ise cok hafif hemen ayiliyorsun oyle ameliyat gibi degilNeden korunun diyorlar ki? İstemeyenler için mi?