Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Sönmüş balon gibi.. :(

Ya nette videoları var onlar mı acaba canm onları da denedim :) memnun olurum insallah hatirlarsin tesekkur ederim :)

Silikon için şuan uygun durumda değilseniz dolgu düşünebilirsiniz. Geçici oluyor ama için süre idare edebiliyor. O da maliyetlidir illaki ama daha uygundur. Ben dolgunun fiyatlarına hakim değilim. Sonrasında da silikon düşünürsünüz. Fiyatları araştırın derim

Canım tek çocuk deseydin acaba konuyu ben açtım da unuttum mu diye düşünürdüm. Sanırım ekonomik sartlarimizin düzelmesini bekleyip estetikten başka çaremiz yok

Biliyırum canım arastirdim dolgu da ama iste benim gelirim olmadıgı icin estwtik bnm icin uygun bi seçenek değil :/

Biliyırum canım arastirdim dolgu da ama iste benim gelirim olmadıgı icin estwtik bnm icin uygun bi seçenek değil :/
Ne yazık ki öyle yağlarla masajlarla olucak iş değil Yağların sadece psikolojik olarak fayda sağladığına inanıyorum, gerçekte işe yaramıyorlar, moral bozmak istemem ama durum bu
Olsa olsa minicik bir dolgunluk sağlar bu da geçicidir, tek kalıcı çözüm malesef estetik veya az biraz birikim yaparak dolgu da bir seçenek, en azından onun etkisi birkaç yıl sürüyor

Yağlar felan ben cok denesim bosuna paralae gitti :) hic etkisi yok bakalım belki ileride yaptırma sasm olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…