- 15 Nisan 2011
- 1.327
- 1.722
- 333
- Konu Sahibi bitanesininannesi
-
Canım inan kredi çekecek durumda da değilim çalısmıyorum ki nasil ödeyeyim..İlaçla fln büyümezki canım. Erkekler stroit kullanıyor büyütmek için ama kadınlar kullanamaz o ilacı. Benve hiç bişey kullanma başka yerine zarar verirsin, maddi durumun olursa estetik yaptıracaksın başka çaresi yok. Hatta Gerçekten psikolojik olarak büyük bir sorununsa git kredi çek ve derhal yaptır bence. Kendini yıpratmana değmez.
Hormon ilacı canım, hatta sanırım iğne şeklinde, hani spor yapıyorlar kendilerini şişiriyorlar ya kollarını göğüslerini sırtlarını falan... bunlarda şişmiş balon gibi geziyorlarCanım inan kredi çekecek durumda da değilim çalısmıyorum ki nasil ödeyeyim..gerçekten 75 bedsni bile doldurmuyor ama sönmüş balon resmen o söylediğiniz ilaç ne ilacıki
He anladım canım:) yok öyle birşey kullanmam tabi ama aşırı derecede psikolojimi bozdu bu durum ya sadece bu değilde en cok taktıgım bu :)Hormon ilacı canım, hatta sanırım iğne şeklinde, hani spor yapıyorlar kendilerini şişiriyorlar ya kollarını göğüslerini sırtlarını falan... bunlarda şişmiş balon gibi geziyorlar
Niye taktınki bukadar? Negüzel çocuklarında varmış.. özel değilse eşin kötü bi eleştirimi yaptı ☹He anladım canım:) yok öyle birşey kullanmam tabi ama aşırı derecede psikolojimi bozdu bu durum ya sadece bu değilde en cok taktıgım bu :)
Canım çatlaklar için aloe vera bitkisi al evde kendin besle ve çoğalt 5-6 Saksı yap, çatlakların sür, usanmadan ama 6 ay fln, bak nasıl hafifleyecek.
ya şöyle ki eskiden benimde kücüktğ ama dipdiri dolgundu yani öyle dururdum bende esimin yaninda :) ama iki cocuk emzirince inan bana okadar kötü bi görünüm yillardir taktim kafata lakin bi işe yarar birşey bulamadım :)Benim de öyle. Ama sevmeyi ögrendim. eskiden sütyensiz eşimin yanında duramazdım . Şimdi alıştırdım kendimi,amaaan diyorum. Allah böyle yaratmış ne yapabilirim. Bir yerim ağrımıyor acımıyor buna şükür
Bence sevmeye çalışın. Büyük olanlar da yaşlanınca dert olacak ve yaşından büyük gösterecek. Ama kücuk göğüslüler genç gösterir ilerisi için kullanışlı. Ve sırt ağrısı falan da yapmıyor
ya şöyle ki eskiden benimde kücüktğ ama dipdiri dolgundu yani öyle dururdum bende esimin yaninda :) ama iki cocuk emzirince inan bana okadar kötü bi görünüm yillardir taktim kafata lakin bi işe yarar birşey bulamadım :)
evlenirken 80 beden takiyordum hamileyken 90 ı gördüm :) emzirirken süt doluyor ama süt çekilince sönmüş balon:) ilk oglumda daha büyüklerdi ama ikinciyi emzirinde iyice kücülüp yumusadi inanilmaz oldular yaEmzirdikten sonra mı küçüldü
Ay canım çörek otu yağı ile yaptım kıllandım :) hafif dolgunluk veren bi yağ vardı pda mahfetti beni. Tarcin yağı duştan sonra sürüyordum baya bi sürdüğüm yerler kabardı kızardı sonum acillik oldu :)))) ama hafif dolgunluk verdiBüyütme ve küçültme masajı vardı..Eskiden forumda okumuştum..Yönlerini unuttum..Hatırlayan varsa yazarsa iyi olur :)
Hayır yağ vb birşeyle değildi.. goguslere avuç ici ile çevirme hareketleri vardı belli sayılarda.. yönleri istenilen etkiye göre değişiyordu.. unlu bir kitapta vardı hatta ama bn unuttum..hatirlarsam yardımcı olurum..Ay canım çörek otu yağı ile yaptım kıllandım :) hafif dolgunluk veren bi yağ vardı pda mahfetti beni. Tarcin yağı duştan sonra sürüyordum baya bi sürdüğüm yerler kabardı kızardı sonum acillik oldu :)))) ama hafif dolgunluk verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?