sönmeyen ateş hikayesi bu da benım hikayem

nasıl

• güzel hikaye sonuda güzel bitmiş

OY: 3 60,0%
  • sıkıcı

OY: 1 20,0%
  • saçma

OY: 0 0,0%
  • eh işte

OY: 1 20,0%

• Ankete Katılan
    5

impression22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
1
0
Uzun bir aradan sonra tatile çıkmış günümü gün ederken.İstanbuldan bir telefon aldım.Arayan annem yiğenimin (kuzen çocugu) sünnet dügünü oldugu hemen dönmem gerektigini söledi.İstanbula döndüm hemen hazırlanıp yola koyulduk.Büyük bir alaka,ilgiyle karşıladılar bizi zamanı yarılamış düğün bütün tantanasıyla devam etmekteydi.Sıkılıyor etrafımdakileri izliyordum,bana bakan gözler sinirimi bozuyor artık istemiyordum kimsenın benımle ilgilenmesini.Annemle teyzem sıkıldıgımı anlıyor ve oynamam için ısrar ediyorlardı.Artık ısrarlara dayanamayıp oynamak için yerimden kalktım.Tam o sırada benımle aynı hizzada aramızda biraz mesafe olan biriyle aynı anda kalkışımız dikkatimi çekti ama bakmadım kim diye.Halaya girdim oynuyor uyum saglamaya çalışıyordum.Oda halayın sonuna girmiş oynuyordu(ayakkabılarından takip ediliyor).Bana bakışları dikkatimi çekiyor ama kim diye bakmıyordum.En sonunda dayanamayıp kafamı kaldırdım ve kaderimi degiştiren o yüzü gördüm.Düşüncelerim durakladı,kalbimin atışı hızlandı,nefes almakta güçlük çekiyor bi yandanda kitlenen gözlerimi ondan alıkoymaya çalışıyordum.Halay şarkısının bitimiyle kendime geliyor.Yavaş adımlarla yerime geçiyordum.Etraf sanki daha bir şenlenmiş güzelleşmişti.Oda marifetlerini sergiliyorhalayın başına geçmiş olaganüstü bir şekilde oynuyor dikkatleri üstüne çekiyordu.
Sürekli gözleri bende ona her bakışımda gülümsüyor tepki alamayınca suratı düşüyor ve önüne bakıyordu.En sonunda bende etkilendigimi belli etmek istedim.Bana tekrar baktı ve güldü bende güldüm.Sevinçten adeta uçuyor kendine hakim olamıyordu.Bütün gece o hem oynuyor hemde gözleri bana bakıyordu bende ona o anki mutlulugumuzun tarifini yapamıyor keyiften uçuyor ayaklarımız yere basmıyordu.Bakkala gitme bahanesiyle ayrıldım oradan arkamdan gelecegini biliyordum.İstedigim olmuş o arkamda geliyordu.Bana konuşmak istedigini söyledi tamam deyip dinledim.Tanışmak istiyor benden çok etkilendigini anlatıyordu.adı ''sarp''mış.Benden telefon numaramı istedi.Tanımadıgım bir insana telefon numarası vermek dogru olmadıgını düşündüm ve telefon kullanmadıgımı söledim.Ama o belliki iletişim kurmak istiyor bu seferde mail adresimi istiyordu.Bunda bi sakınca görmedim ve verdım yanımızdaki kahvede yazdı ve dügüne geri döndük.Ben eve çıktım yengemi gördüm ve onun kim oldugunu sordum.Aman dedi uzak onlar tekin degil ve daha önce kuzeni için kız kaçırmışlar o hikayeyi anlattı bana kulaklarıma inanamadım.Moralim bozulmuş,yıkılmış,aglamamak için kendimi zor tutuyor bir yandanda sinirlerime hakim olmaya çalışıyordum.Dügün yerine indim sinirli bakışlarım asık suratımı gizleyemiyordum hemen farkedip halaydan çıktı ve az ilerime oturup bu tavrımın sebebini merak eden bakışlarla bana bakıyordu.Benımle yaşıt kuzenım farkedip beni yan sokaga götürdü anlattım olanları bana yakıştıramadıgını o tiplerin dügünlere kız ayarlamak için geldigini söledi.O sırada onu gördük arabayla dügün yerini terkediyordu.kuzenimle dügün yerine geri döndük artık dügün bitmiş millet yavaş yavaş dagılıyordu kim nerde kalacagını haraletli bir şekilde tartışıyordu.Bense hüzün işgalinde olan gönlümü susturmaya çalışıyordum.Ve dayanamayıp geri döndü karşımda o mamsum bakışlarıyla içimi acıtıyordu.Cebimdeki bana yazıp verdigi mail adresi yazılı kagıdı aldım ve gözlerinin önünde yırtıp attım.Yıkıldı ama yine vazgeçmedi ben orayı terkedene kadar peşimdeydi.O gece o semtte başka kuzemınım evinde kaldık.Biliyordu kuzenımın evini oda bu semtte oturuyor ve bizim uzaktan akrabamız oluyordu.
Gecenin ilerleyen saatlerindeydik herkes uyuyor ben hayla kendı kendımi avutmaya çalışıyordum.Evin içinde tur dolanıyor kendı kendıme kızıyordum,balkona çıktım aşagı baktıgımda tam karşımdaydı bütün gece hangi odada oldugumu kestimeye çalışmış meger.Hemen içeri girdim korna çalıyor sürekli gaz pedalına basıyordu ama çıkmadım.Artık sabah olmuştu o gün sünnet dügününün kur-an'ı okunacaktı dernekte oraya gittik.Gözüm hep kapıdaydı neden bilmiyordum ama onu son bir kez görmek istiyordum.Büyük teyzemin kocasının yakın akrabası olan Ahmette kapı dibinde oturuyor takılan takıları not alıyordu.Bakışlarım ona çarpıyordu.Oda bana bakıyordu içimden Allahım neden böyle baygın baygın bakıyor umarım ona çarpan bakışlarımdan umut almıyordur.Saatler geçiyor gözüm hayla kapıda nolur gel diye içimde sessiz fırtınalar koparıyordum.Ahmetin bakışları gittikçe artıyordu rahatsız olup orada ayrıldım.İçimden neden Sarp neden gelmedin diye sessiz çığlıklar atıyordum.Eve döndüm belki ezberinde tutmuştur mail adresimi diye günlerce bekledim.Sonunda biri beni ekledi sevinçten çıldırdım ama hayal kırıklıkları fazla gecikmemiş amansızca vurmuştu yine beni.Neden biliyormusunuz beni ekleyen Ahmetti.
Neden ekledin beni dedigimde benden çok etkilendigini beni uzun süredir sevdigini ama bana bir türlü söleyemedıgını anlattı bana uzun uzun.Ona bu işin olmayacagını anlatıyordum bende kendisiyle bir ilişk yaşamak istemedıgımı sölüyordum.Annemlerde duydu bu olayları ve Ahmetle birlikte olmam için baskı yaptılar bana.Ahmet temiz ailenin akıllı dürüst bir ogluydu.Günler geçiyor baskılar sıklaşıyordu.En sonunda pes etmiş ve Ahmetin teklifini kabul etmiştim.Tüm sülale birlikte oldugumuzu ögrenmiş ve nışan için planlar yapılmaktaydı.Çok mutsuzdum sürekli onu seviyormuş gibi oynamaktan sıkılmıştım.Ama beni hiç bir zaman pişman etmemiş hep mutlu etmeye çalışmıştır,dünya benım etrafımda dönüyor gibi hissettiriyordu bana.Oysaki ona hiç yakınlık göstermemiş hep mesafeli ve asık suratlı olmuştum.Bir gün arkadaşımda oturmuş bu olanları tartışırken mail adresimi açık bırakmıştım.Ve bir süprizle karşılaştım sarp beni ekledi.Gözyaşlarımı tutamıyor yerimde oturamıyordum.Beni çok sevdigini bir an bile aklından çıkarmadıgını söyledi Ahmetle olan ilişkimizden söz etmedım kavga çıkarır diye.Onu sevmedigimi başka birinden hoşlandıgımı anlattım.Aylarca peşimi bırakmıyor aslada bırakmayacagını söylüyordu.Kalbim daha fazlasına dayanamayıp ona Ahmetle olan ilişkimi anlattım .Tabi ahmetin okul için ankaraya gidecegini 10 dk sonra otobüsün kalkacagını bildigim için rahatlıkla anlattım.Sarp deliye döndü yana yakıla Ahmeti arıyordu.Olay çığrından çıkıyor kontrol edemiyordum artık.Sarpı aradım uzun uzun konuştuk beni sevdigini üzmek istemeyecegini bildigim için başıma ne tür belalar açacagını anllatım aglayarak dayanamadı söz verdi Ahmete bir şey yapmayacak ve söylemeyecekti yasak aşkımızı.Ogün bütün gece içti sokak sokak dolaştı bir hafta evine ugramadı.Yine pes etmedi Ahmeti sevmedigimi bildigi için.Onunda benımde artık aglamaktan gözlerimizde yaş kalmamıştı.Ama ne kadar direttiysem ailem baskısından ödün vermemiş sıkışmış kalmıştım.Boguluyordum,aglıyordum ama elimden bir şey gelmiyordu.Hayatım Ahmetle monoton,sıkıcı ve aşksız geçerken olan oldu sarp izim buldu dikildi karşıma haykırdı sevdigini birlikte aşabilecegimizi başarabılecegimizi anlatmaya çalışıyordu.Olmaz dedim onu orada terk ettim. Arkama baktıgımda yıkılmış bir dag gibiydi Sarp.Günlerce aklımdan bir saniye bile çıkmadı Sarp öylesine özlemiştim ki o an ona sarılmak öpmek için herşeyimi verebilecek durumdaydım.Sarp her zaman ki gibi yinede ısrarla vazgeçmeyip beni ikna etme çabalarındaydı.
Olan oldu ok yaydan çıktımıştı artık ne Sarp nede ben mutlu olabiliyordukResti çektim Ahmetten ayrıldım ailemi karşıma aldım dimdik bir şekilde yıkılmadan bıkmadan karı çıktım öylesine savaşlar verdim ki Ahmetten yakamı kurtaramıyor ailemle her gece kavga ediyordum.Bunca huzursuzluga degermiydi bilmiyordum ama onu çok seviyordum.Bu haberi onunla paylaştım sevinçten ne yapacagını şaşırmış bir vaziyette,mutluluktan çıldırmışcasına bakıyordu bana.Defalarca beni çok sevdigini haykırdı ve aşkın kazandıgını ve titreye titreye yanagıma masum bir öpücük kondurdu yaşadıgımı hissettim.Şuan aşkımız ilk günkü gibi ateşli beni mutlu etmeye çalışıyor tabi her ilişkide oldugu gibi pürüzlerimiz oluyor bizimde ama birbirimizi çok seviyoruz:)