Nefroloji - Böbrek Hastalıkları Sondalı ilaçlı film... Lütfen bir bakın..!

Bi-tanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
481
77
Arkadaslar bugün oğlumu doktora götürdüm bir kaç senedir tedavi görüyor zaten sol böbreginde şişme vardı ilaçarla gecirdik bugün kontrole gittim doktorumuz ilaçlı film istedi bunun cok zor oldugunu duymustum içim cok sıkılıyor lütfen yasayanlar varsa bana bilgi verin nasıl yapılacak vs cevaplarınızı bekliyorum simdiden tesekkürler

Allah tan acil şifalar dilerim benim kızım 2kere girdi o filme ama çok önemli sonuç görmeleri içn sonda takılırken ilk acıyo ama çok sürmüyor üzülme ne kadarlık çocuk ufakmı şu anda çıkmak zorundayım daha sonra görüşürüz geçmiş olsun 1de özeldemi devlettemi çekileceka.s.a.s.

Allah tan acil şifalar dilerim benim kızım 2kere girdi o filme ama çok önemli sonuç görmeleri içn sonda takılırken ilk acıyo ama çok sürmüyor üzülme ne kadarlık çocuk ufakmı şu anda çıkmak zorundayım daha sonra görüşürüz geçmiş olsun 1de özeldemi devlettemi çekileceka.s.a.s.

ahsencim saol canim..oğlum 9 yasında hala söyleyemedim sabahtan beri nasıl alıstırayım nasıl anlatayım diye cırpınıyorum yarın sabah 9 da yapılacak doktorumuz pr doktor uzman yani özeline gittik bu gün ama yarın devlet hastanesinde yapacak doktorumuza cok güveniyorum bizim için gercekten büyük bir sans onu tanımamız inşallah dediğin gibi acısı kısa sürer ama erkekte daa zor diye düşünüyorum emin degilim tabi ama ya cok kötü durumdayım gözümün önünde nasıl dayanacagım bilmiyorum cok tesekkürler arkadasım...

canım benim başıma böyle birşey gelmedi ama bir anne için hayatının en zor anlarıdır benimde oğlumdan kan alınırken ağlamaktan kolunu tutamamıştım Allah sana ve oğluna sabır versin inşallah hiç acı hissetmez sen bol bol dua et yapılırken Allahım onun acısını azaltır inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çoooooook geçmiş olsun

canım benim başıma böyle birşey gelmedi ama bir anne için hayatının en zor anlarıdır benimde oğlumdan kan alınırken ağlamaktan kolunu tutamamıştım Allah sana ve oğluna sabır versin inşallah hiç acı hissetmez sen bol bol dua et yapılırken Allahım onun acısını azaltır inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çoooooook geçmiş olsun

tesekkürler meltemcim bugün gittik carsambaya gün verdiler olacak diye zorda olsa güc toplamıstım şimdi birde carsambayı beklemek cok daha kötü oldu duaların için cok saol bende ediyorum tabiki o kadar zor ki anlatmak mümkün degil tekrar tesekkürler arkadasım

çok geçmiş olsun canım her şey sağlık için , sonuçları güzel olsun inşallah:Saruboceq:

canım ben bu filmden çoçuğuma dört kere çektirdim sana tavsiyem iyi bir görüntüleme merkezinde çektir filmi çektirmeden önce çoçuğuna idrar testi kültür yaptır .................zira varsa bir mikrob bakteri ilaçla bereber böbreğine yükselir kolay gelsin

Son düzenleme:
arkadaşlar özellikle idrar kesesi ve üreterin (böbrek ile idrar kesesi arasında kalan, idrarın böbreklerden idrar kesesine inmesine yarayan hat) görüntülenmesine yönelik yapılan çekimlerden 4-5 gün önce çocuğunuzun orta idrarından alınan numunenin kültür testi yapılması gerekiyor. kültürde üreme olmamışsa bu çekimleri yaptırmalısınız. aksi taktirde çocuğunuzun enfeksiyon kapma riski çok çok yüksek. çekimden sonra bir kaç gün içinde bu kültür testini tekrar yaptırın ; çekim esnasında enfeksiyon kapmışsa, enfeksiyonun tipine göre uygun antibiyotik kullanılarak çocuğunuz hasta olup ateşlenmeden tedavisini yaptırabilesiniz.
idrar yolu enfeksiyonları çocuklukta üzerinde özellikle durulması gereken hastalıkların başında gelir. tedavisi gecikir veya yapılmazsa böbreklerden birinin hatta ikisinin birden kaybına kadar gidebilen sonuçlar doğurur.
herkese çok geçmiş olsun..

X