yarın sabah 9da kan tahlili yapcaklarmış.kızlar beni kan çok tutuyo.kaza eseri görürsem bilinç kaybı derecesinde baygınlık geçirebilirim.en son bi durumdan dolayı serum takılırken azcık kan gördüm hortumdan yukarı cıkıyordu,bayılmışım , şuurum kapanmış,geçici bilinç kaybı yaşamışım.
ve ameliyattan kalktığımda da kan falan görcek miyim vücudumda ?
iyki o halde ameliyat olmamışsın..gösüslerin reglı dolayısıyla şiştiği için doktorun protezin büyüklüğü konusunda tereddütte kalablırdi..şahsen benm doktorum regli döneminde değilsin dimi die üstüne basa basa sordu ve ona göre ameliyata gün verdi..biran önce bu dertten kurtulursun inşallah caım,memesiz olmak ayrı bi dert ameliyat olmak apayrı bi dert :) ama ameliyattan çıktığın gün ne kadar doğru bi karar verdiğini anlıycaksın bütün dertler biticek..şimdiden geçmiş olsun güle güle kullan yeni ciciklerini :)
ayyyyyysüpersinnnn cıktığımda dünyalar benim olmuş olcak.yıllarca yaşadığım bu çıkıntısı bile olmayan göğsümden kurtulmuş olcam
Ciciklerimin yolunu dört gözle bekliyorum.bir an baslasın şu reglim,bir an evvel bitsin diye dün kadındoğum uzmanına gittim.regl hızlandırıcı bişeyler yapabilir misiniz diye.;Okadar cok olumsuz yanı varmış ki korktum vazgeçtim.heyecanla ameliyat günümü bekliyorum. :103:
kızlar yarın sabah ameliyata giriyorum.dualarınızı esirgemeyin benden .kocaman öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?