sonbahar'ın küçük aşk yuvası yeni gelin evi

canım çook güzel olmuş yeni gelin evi mis gibi...
allah bize de nasip eder inşallah..
hayırlı günlerde oturmanız dileğiyle :nazar: :nazar:

canım evinde çok güzel olmuş güle güle otur çeyizlerin giib yabi herşey yerli yerinde daha güzel huzurlu mutlu ol

her şey çok güzel olmuş mutlulukla oturun. dikkatimi çeken birşey var mutfakta çamaşır makinasıyla bulaşık makinasının yerlerini değiştirirsen kullanım açısından senin için daha iyi olur zira bulaşık makinası lavaboya ne kadar yakın olursa o kadar rahat oluyor doldurup boşaltması açısından...

canım evinde çok güzel olmuş güle güle otur çeyizlerin giib yabi herşey yerli yerinde daha güzel huzurlu mutlu ol

her şey çok güzel olmuş mutlulukla oturun. dikkatimi çeken birşey var mutfakta çamaşır makinasıyla bulaşık makinasının yerlerini değiştirirsen kullanım açısından senin için daha iyi olur zira bulaşık makinası lavaboya ne kadar yakın olursa o kadar rahat oluyor doldurup boşaltması açısından...

çook teşk.ederim
aminn inş.
kelebegim set üstü ocak çamaşır mak. üzerinde durmasın diye o şeklde yaptık
birde alttaki tesisatta bu şekilde uygundu zaten
ama diğer açıdan haklısın lavaboya biraz uzakta kaldı.

evde bu kadar sadeliği seviyormusun?? mesela hiç canlı çiçek yok renkli canlı çerçeveler hariç hiç bişey yok çok sade keşke salon halılarını bari biraz detaylı desenli seçseydin herşey krem olunca çok sade gözüküyor gerçi yeni evlenirken tam olarak ayarlıyamıyor insan eksikleri zamanla tamamlamıştım bende..mesela bende ilk zamanlar kaşık çatal çekmecesi salona koymuştum sonra en kullanmadığım yere koydum..çünkü gereksiz..üstelik kaşıklarıda kullanmaya başlayınca hiç anlamı kalmıyor o çekmecenin ne yapıcam bende bilmiyorum..:9:ama banyon çok güzelll olmuşş..çok beğendim...güle güle çimmmm...:9:

evde bu kadar sadeliği seviyormusun?? mesela hiç canlı çiçek yok renkli canlı çerçeveler hariç hiç bişey yok çok sade keşke salon halılarını bari biraz detaylı desenli seçseydin herşey krem olunca çok sade gözüküyor gerçi yeni evlenirken tam olarak ayarlıyamıyor insan eksikleri zamanla tamamlamıştım bende..mesela bende ilk zamanlar kaşık çatal çekmecesi salona koymuştum sonra en kullanmadığım yere koydum..çünkü gereksiz..üstelik kaşıklarıda kullanmaya başlayınca hiç anlamı kalmıyor o çekmecenin ne yapıcam bende bilmiyorum..:9:ama banyon çok güzelll olmuşş..çok beğendim...güle güle çimmmm...:9:

cnm fikirler için teşk.ederim
ama ben desenli halılardan hiç hoşlanmıyrm. güzel gelmiyor gözüme
üstelik bu koltuk takımlarınada desenli halı yakışmazdı bence.yani kimse alınmasında tarz meselesi.
çiçek konusuna gelince o evde tam anlamıyla yaşanmıyor daha
canlı çiçek olsa susuz kalırlar. ben çalışıyrm üstelik ona bakamam. birde koca saksıyla çiçek orta yerde olsa salonum çok büyük değil iyice yer işgal edicek.
hem koyabileceğimde bir köşe yok şuanda.
birde yeni gelin evi herşey dört dörtlük olmaz sanıyorum.

ben o kaşık çatalları kullanmıyrm. misafir için onlar.misafir geldiğinde kullanılcak sadece. o da yemeğe gelirlerse çünkü benim diğer 2 takım çatal bıçağım yani
kullandıklarım mutfak çekmecemde duruyor.

sonbaharcım tvnizi kaça aldınız markası nedir bizde yarın bakıcazda birtane kaç ekran birde öğrenebilirmiyim bir sakıncası yoksa.

sonbaharcım tvnizi kaça aldınız markası nedir bizde yarın bakıcazda birtane kaç ekran birde öğrenebilirmiyim bir sakıncası yoksa.

cnm tv miz vestel. ama kaça aldığımızı unuttum ki.
çeyiz kampanyasıyla beraberdi 2009 şubatta aldık biz 1 küsürdü şimdi daha lcdler ucuzladı.
ama kalitesinden memnunum vestel tv de iyi diolar zaten.
900 fln olabilir şimdi yanılmıosam
ama yalan söylemiş olmayayım cnm net bilgim yok

cnm tv miz vestel. ama kaça aldığımızı unuttum ki.
çeyiz kampanyasıyla beraberdi 2009 şubatta aldık biz 1 küsürdü şimdi daha lcdler ucuzladı.
ama kalitesinden memnunum vestel tv de iyi diolar zaten.
900 fln olabilir şimdi yanılmıosam
ama yalan söylemiş olmayayım cnm net bilgim yok

çok sagol tatlım

Evin çok hoş canım güle güle huzurla otur mutfaında hoş benım mutfaımda amerikan olucak temizlikte çok zorlanıcazz bize kolay gelsin :):9:

Canım bayıldımm ya çok güzel çok zevkli kırmızıyada bayılırım zaten :61:
Allah güle güle oturmak nasip etsin mutlulukla inşallahhh :nazar:

eni gelin evleri çok güzel oluyor. Güle güle otur canım.:16:

Canım bayıldımm ya çok güzel çok zevkli kırmızıyada bayılırım zaten :61:
Allah güle güle oturmak nasip etsin mutlulukla inşallahhh :nazar:

çok teşk.ederimm
amin inş. mutlulukla döşedik mutluluklada otururuz.
beğenmeniz beni çok sevindirdi.

Back