Sonbaharda enerji düşüklüğü neden olur

Kesinlikle aynı. Yıllardır bu dönemler ben de başlıyor depresyon.
Böyle hüzün mutsuzluk hali..
Çözemedim.
Acaba çocukluğumuzda sonbaharı okulla bağdaştırdık , erken uyanıcaz, okula gidicez diye bir korku hüzün mü oluştu diye de düşünüyorum.. bazen aynı şey pazar akşamları için de geçerli çünkü

Kesinlikle aynı. Yıllardır bu dönemler ben de başlıyor depresyon.
Böyle hüzün mutsuzluk hali..
Çözemedim.
Acaba çocukluğumuzda sonbaharı okulla bağdaştırdık , erken uyanıcaz, okula gidicez diye bir korku hüzün mü oluştu diye de düşünüyorum.. bazen aynı şey pazar akşamları için de geçerli çünkü
Bence de biraz psikolojik

Etkileniyorum dedikçe aslında kendimizi proglamladığımızı düşünüyorum. Mevsim geçişlerini ben de çok kötü atlatırdım eskiden ama sonra bunu düşünmeyi bıraktım. Olsun varsın, bu dönem de böyle olsun dedikçe zihnim de, bedenim de bunu sorun etmemeye, unutmaya başladı. Belki bu size de iyi gelir.

İnstada onca Eylül paylaşımı varken aaa oldu mu bu hiç şimdi
Hemen bir kahve yapıp pencere kenarına oturun ve başlayın
Sevgili Eylül lütfen mucizelerinle gel asdasdassdasdf🤪😂😂

Şaka bir yana dönemsel triplerimiz olabiliyor. Bazı dönemler saç dökülmemizin artması işte ne bileyim cilt kuruluğumuzun artması gibi dönem dönem mental olarak akışa yetişemediğimiz bitkin hissettiğimiz oluyor. Eve yapılan bahar temizliğini düşünün onu hayatınıza uygulayın strse sokan üzen şeyleri uzaklaştırıp şöyle kalbinizin kapılarını açıp içeriyi bir havalandirin bazı şeyleri yenileyin falan ne bileyim. Ya da bu da hayatın bir parçası deyip bu durgunlaşmanin da tadına varın dinleniyormuşsunuz gibi düşünün.

İnstada onca Eylül paylaşımı varken aaa oldu mu bu hiç şimdi
Hemen bir kahve yapıp pencere kenarına oturun ve başlayın
Sevgili Eylül lütfen mucizelerinle gel asdasdassdasdf🤪😂😂

Şaka bir yana dönemsel triplerimiz olabiliyor. Bazı dönemler saç dökülmemizin artması işte ne bileyim cilt kuruluğumuzun artması gibi dönem dönem mental olarak akışa yetişemediğimiz bitkin hissettiğimiz oluyor. Eve yapılan bahar temizliğini düşünün onu hayatınıza uygulayın strse sokan üzen şeyleri uzaklaştırıp şöyle kalbinizin kapılarını açıp içeriyi bir havalandirin bazı şeyleri yenileyin falan ne bileyim. Ya da bu da hayatın bir parçası deyip bu durgunlaşmanin da tadına varın dinleniyormuşsunuz gibi düşünün.
Instagram bir paylaşımda "her defasında erik ve eylül ayı dünyada ilk kez varmış gibi abartmayın" yazıyordu 😂

Kasvet sevmiyorum hiç. Kafamda boşverdiğim şeyleri yüzeye çıkarıyor gibi😂
İşte mesela demek ki halı altına süpürmek sonra gün yüzüne çıkması durumu sizde strese sebep oluyor, sorunlarınızı çöze çöze ilerleyin sonra boşverdiğiniz şeyler birden önünüze çıkıp modunuzu düşürmesin

İşte mesela demek ki halı altına süpürmek sonra gün yüzüne çıkması durumu sizde strese sebep oluyor, sorunlarınızı çöze çöze ilerleyin sonra boşverdiğiniz şeyler birden önünüze çıkıp modunuzu düşürmesin
Mesela bu yıl tekrardan KPSSye hazırlanıyorum. Sorunun çözümü ya ders çalışmayıp relax takılmak ya da stresli de olsa çalışıp atanmak

Mesela bu yıl tekrardan KPSSye hazırlanıyorum. Sorunun çözümü ya ders çalışmayıp relax takılmak ya da stresli de olsa çalışıp atanmak
Hayır bence plan program yapıp kendine güvenip çalışmaya oturmak küçük hedeflerle ilerleyip yavaş yavaş dozu artirmak arada mutlaka nefes almak kafa dağıtmak ardından yeniden çalışmaya dönmek bir rutin oluşturmak ve stresi zamanla yenerek üstesinden gelmek ❤️

Bence hava kapalı ve yağmurlu olduğu için kasvet çöküyor insana doğadaki değişiklikler ağaçların sararması bitkilerin solması senin ruhunada sıkıntı veriyor ama meşguliyetlerin varsa güzel dostların varsa o mevsimide en iyi şekilde atlatıyorsunuz yalnız ve evinde de mutsuzsan geçmek bilmiyor kısaca eylüle hüzün ayı diyorum ben insanların üzüntülü sıkıntılı günleri oluyorya sanki ona çağrışım yapıyor

Hayır bence plan program yapıp kendine güvenip çalışmaya oturmak küçük hedeflerle ilerleyip yavaş yavaş dozu artirmak arada mutlaka nefes almak kafa dağıtmak ardından yeniden çalışmaya dönmek bir rutin oluşturmak ve stresi zamanla yenerek üstesinden gelmek ❤️
Uygulayacağım teşekkür ederim. Artık KPSS döngüsünden çıkmak istiyorum. Kendi işim yeni ortam bana çok iyi gelecek gibi hissediyorum. Yanlış mı bilmiyorum ama ruh eşimle karşılaşmam bile buna bağlı sanki

Eylül ayının ilk haftalarında bir bunalıma giriyorum nedense. Kış,ilkbahar ve yaz aylarında böyle değilim ama eylül ayında böyle hava değişimleri vs psikolojik olarak olumsuz etkiliyor. Bunun çözümü için ne tavsiye edersiniz ?
Vallahi ben de Eylül olunca ağlamak istiyorum. İki hamileliğimin başı da Eylül ayına denk geldi. Devamlı midem bulanıyordu ve kusuyordum. Zaten sevmezdim Eylül’ü şimdi hiç sevmiyorum. Ekim ve Kasım’ı da sevmiyorum. Hele Kasım ay nasıl bir ay o.

X