Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de biraz psikolojikKesinlikle aynı. Yıllardır bu dönemler ben de başlıyor depresyon.
Böyle hüzün mutsuzluk hali..
Çözemedim.
Acaba çocukluğumuzda sonbaharı okulla bağdaştırdık , erken uyanıcaz, okula gidicez diye bir korku hüzün mü oluştu diye de düşünüyorum.. bazen aynı şey pazar akşamları için de geçerli çünkü
Instagram bir paylaşımda "her defasında erik ve eylül ayı dünyada ilk kez varmış gibi abartmayın" yazıyorduİnstada onca Eylül paylaşımı varken aaa oldu mu bu hiç şimdi
Hemen bir kahve yapıp pencere kenarına oturun ve başlayın
Sevgili Eylül lütfen mucizelerinle gel asdasdassdasdf
Şaka bir yana dönemsel triplerimiz olabiliyor. Bazı dönemler saç dökülmemizin artması işte ne bileyim cilt kuruluğumuzun artması gibi dönem dönem mental olarak akışa yetişemediğimiz bitkin hissettiğimiz oluyor. Eve yapılan bahar temizliğini düşünün onu hayatınıza uygulayın strse sokan üzen şeyleri uzaklaştırıp şöyle kalbinizin kapılarını açıp içeriyi bir havalandirin bazı şeyleri yenileyin falan ne bileyim. Ya da bu da hayatın bir parçası deyip bu durgunlaşmanin da tadına varın dinleniyormuşsunuz gibi düşünün.
Kasvet sevmiyorum hiç. Kafamda boşverdiğim şeyleri yüzeye çıkarıyor gibiBana da hep sonbahar olsun valla bugün ne güzel kasvetli ve yağmurluydu
İşte mesela demek ki halı altına süpürmek sonra gün yüzüne çıkması durumu sizde strese sebep oluyor, sorunlarınızı çöze çöze ilerleyin sonra boşverdiğiniz şeyler birden önünüze çıkıp modunuzu düşürmesinKasvet sevmiyorum hiç. Kafamda boşverdiğim şeyleri yüzeye çıkarıyor gibi
Mesela bu yıl tekrardan KPSSye hazırlanıyorum. Sorunun çözümü ya ders çalışmayıp relax takılmak ya da stresli de olsa çalışıp atanmakİşte mesela demek ki halı altına süpürmek sonra gün yüzüne çıkması durumu sizde strese sebep oluyor, sorunlarınızı çöze çöze ilerleyin sonra boşverdiğiniz şeyler birden önünüze çıkıp modunuzu düşürmesin
1 hafta 10 gün önceye kadar da ben öyleydim sıcaktan eriyodum kolumu kaldırcak dermanım yoktu yat yat kafada kur kafada 10 kişiyle kavga et sinirlen ıyy iğrenç günlerdiKasvet sevmiyorum hiç. Kafamda boşverdiğim şeyleri yüzeye çıkarıyor gibi
Hayır bence plan program yapıp kendine güvenip çalışmaya oturmak küçük hedeflerle ilerleyip yavaş yavaş dozu artirmak arada mutlaka nefes almak kafa dağıtmak ardından yeniden çalışmaya dönmek bir rutin oluşturmak ve stresi zamanla yenerek üstesinden gelmekMesela bu yıl tekrardan KPSSye hazırlanıyorum. Sorunun çözümü ya ders çalışmayıp relax takılmak ya da stresli de olsa çalışıp atanmak
Al benden de o kadar her an depresyona girip bir anda da çıkabilirim öyle değişken garip bir insanım.Ben her mevsim öyle olduğum için bilemiyorum
Ayy evet pazar akşamlarını oldum olası sevmiyorum, tam şuanda da büyük depresyondayım yine yarın iş var zaten iş olsa bir dert olmasa bir dertbazen aynı şey pazar akşamları için de geçerli çünkü
Uygulayacağım teşekkür ederim. Artık KPSS döngüsünden çıkmak istiyorum. Kendi işim yeni ortam bana çok iyi gelecek gibi hissediyorum. Yanlış mı bilmiyorum ama ruh eşimle karşılaşmam bile buna bağlı sankiHayır bence plan program yapıp kendine güvenip çalışmaya oturmak küçük hedeflerle ilerleyip yavaş yavaş dozu artirmak arada mutlaka nefes almak kafa dağıtmak ardından yeniden çalışmaya dönmek bir rutin oluşturmak ve stresi zamanla yenerek üstesinden gelmek
Bende de regl dönemi geldiğinde öyle oluyor bazenAl benden de o kadar her an depresyona girip bir anda da çıkabilirim öyle değişken garip bir insanım.
Vallahi ben de Eylül olunca ağlamak istiyorum. İki hamileliğimin başı da Eylül ayına denk geldi. Devamlı midem bulanıyordu ve kusuyordum. Zaten sevmezdim Eylül’ü şimdi hiç sevmiyorum. Ekim ve Kasım’ı da sevmiyorum. Hele Kasım ay nasıl bir ay o.Eylül ayının ilk haftalarında bir bunalıma giriyorum nedense. Kış,ilkbahar ve yaz aylarında böyle değilim ama eylül ayında böyle hava değişimleri vs psikolojik olarak olumsuz etkiliyor. Bunun çözümü için ne tavsiye edersiniz ?