- 9 Haziran 2023
- 668
- 365
- Konu Sahibi cicikizsinem
Eskorta gitmiyorsa sorun yok gibi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki çok. 2 günde bir akşam dışarıda olacak adami napalim? Çocuklar bir tek annenin mi? Anne 2 günde bir çıksa anneliğini eksiksiz bulmayacak mısınız?2 günde bir çıkması çok mu
yok zaten ben de aynı sekilde kadının da çıkmasını savundum. haftada 2-3 gün ayrı vakit gecirmek bana göre iyi hoş. 2 gün o durur çocuklarla, 2 gün ben. ben okay olurdumTabii ki çok. 2 günde bir akşam evde olacak adami napalim? Çocuklar bir tek annenin mi? Anne 2 günde bir çıksa anneliğini eksiksiz bulmayacak mısınız?
yok böyle degildi basta çok iyi giden evliliğimiz vardı bana yardımcı olurdu beni düşünürdü bu ne zaman arkadaş çevresini değiştirdi ilgisiz alakasız biri oldu.17 senedir böyle mi?
Kadin çıkamıyor işte. Çocuklar kaç yaşında olursa olsun kadının bir uzvu gibi.yok zaten ben de aynı sekilde kadının da çıkmasını savundum. haftada 2-3 gün ayrı vakit gecirmek bana göre iyi hoş. 2 gün o durur çocuklarla, 2 gün ben. ben okay olurdum
Arkadaş çevresi nasıl insanlar? 2 günde bir çıkamaz evli biri. Siz o çıkmadan kendiniz plan yapıp çıkın.Çok geç gelmiyor 11 de evde oluyor yoruldum belki sadece bu son damladır yılların yorgunluğudur bilemedim romantizm
yok böyle degildi basta çok iyi giden evliliğimiz vardı bana yardımcı olurdu beni düşünürdü bu ne zaman arkadaş çevresini değiştirdi ilgisiz alakasız biri oldu.
Az mı?2 günde bir çıkması çok mu
O taraflarda hic bezi yok. 25 yıldır tanırım kafasını kaldırıp hic bakmaz çok iyi bir insan ama başkalarına iyiymis gibi. onceden öyle değildi çok kafaya takıyorum çok mutsuzum her konuşmamızda hatalı ben oluyorum.Eskorta gitmiyorsa sorun yok gibi...
Nasıl mi biri bekar digeri evli ama evine ilgisiz bir adam 2 si de sorunlu tip he toplaninca ne yapıyor derseniz alkol aliyorlar ama 2 günde bir bunlarla degil mesela bir ciktiginda eniştesiyle buluşuyor, diğer zaman bunlarla diger zaman derneğe gidiyor gibiArkadaş çevresi nasıl insanlar? 2 günde bir çıkamaz evli biri. Siz o çıkmadan kendiniz plan yapıp çıkın.
O taraflarda hic bezi yok. 25 yıldır tanırım kafasını kaldırıp hic bakmaz çok iyi bir insan ama başkalarına iyiymis gibi. onceden öyle değildi çok kafaya takıyorum çok mutsuzum her konuşmamızda hatalı ben oluyorum.
ya soyle ornek vereyim ben 6.30 da evde oluyorum o 4 gibi evde oluyor fakat beni bekliyor gidiyorum karnım açıktı diyor. neden bişeyler hazırlamadin diyorum? her gun makarna mi yapayım diyor? baska bişey yapamıyorum diyor ki bu bahaneye deli oluyorum orda bir sinirleniyorum. Koştur koştur mutfaga yemek yapıyorum başka bir gun geliyorum evde yok, nerdesin ben birazdan gelicem diyor. geliyor yemek hazırsa yemek yiyor ya bu normal mi sizce ya?Bu boşanma sebebi değil bence. Hani evdeyken ilgisiz mi?
Benim eskiyi de öyle bilirdik. Altından neler çıktı neler...O taraflarda hic bezi yok. 25 yıldır tanırım kafasını kaldırıp hic bakmaz çok iyi bir insan ama başkalarına iyiymis gibi. onceden öyle değildi çok kafaya takıyorum çok mutsuzum her konuşmamızda hatalı ben oluyorum.
Çok geç gelmiyor 11 de evde oluyor yoruldum belki sadece bu son damladır yılların yorgunluğudur bilemedim romantizm
yok böyle degildi basta çok iyi giden evliliğimiz vardı bana yardımcı olurdu beni düşünürdü bu ne zaman arkadaş çevresini değiştirdi ilgisiz alakasız biri oldu.