- 14 Ağustos 2018
- 19.851
- En iyi cevaplar
- 2
- 74.653
- 598
Ben de ''ya çoğalırlarsa'' diye kara kara düşünüyorum.Size de çok geçmiş olsun,atlattığınıza çok sevindim:)Bugün ilaç araştırması yapacağım teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacağım..Yalnız gördüklerim normale göre büyüklerdi sanırım bağışıklık kazanmışlar çünkü site de ilaçlanıyor.Bu şekilde büyük olanları gördünüz mü ilaçlanmayı geçtim üstlerine bile ilaç sıkıldığında tınlamadan gazlayıp gidiyorlar? !Benim eski evimde yaz kis surekli cikarlardi.Ayagimi yere asla uzatamzdim tam bi iskenceydi. Cok sukur bitti.Canim marketler hamam bocekelrinin icine girip ciktiginda zehri vucutlarina tasiyip yuvada hepsini olduren tabletler satiliyor yine en iyisi o
bocegin türune göre değişebiliyor mesela evde bişey kurtlandiysa ilk önce kurt şeklinde yayılıp daha sonra yayılıyor daha sonra kelebek şeklinde yayılıyor çok hızlıSon zamanlara kadar hiç böyle bir sorun olmamasına rağmen son bir haftada 3-4 çeşit börtü böcek ile karşılaştım..Ve üstelik kocaman kocamanlar!! Bu durum baya tedirgin ediyor beni( Aynı durumda olanlar ya da geçmişte yaşayanlar var mı ? Ve hoşlanmasam da biraz duygusalım sanırım, eve giren haşerelere insaflı davranabiliyor musunuz ? Onları nasıl kontrol altına alıyorsunuz? ( Bu arada bulunduğum site de düzenli olarak ilaçlanır)
Mutfakta dolapları ve içindekileri gözden geçirdim orada bir sıkıntı yoktu..Bu zaten sürekli olan bir değil sadece son bir haftada 2-3 kere karşılaştım ve balkon civarlarında..Ondan önce yıllardır tek bir tane bile görmemiştim...Hamam böceği ama normale göre biraz daha iri..Ve birden ortaya çıkmasının mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum ki site ilaçlanmasına rağmen sanırım bağışıklık kazanmışlar..bocegin türune göre değişebiliyor mesela evde bişey kurtlandiysa ilk önce kurt şeklinde yayılıp daha sonra yayılıyor daha sonra kelebek şeklinde yayılıyor çok hızlı
Başka seçenek her köşe deliği kontrol edip silikonla kapatn dışarı çıkmasını engeller balkonda geliyor sa açık sa balkonunuz okaliptus diye bir bitki var onu saksı yetistirmeniz engeller kapalıysa cam dan giriyorsa tüm camları yapışkan sineklikler oluyor bir cam olarak ebadında kesip yapıştıryorsunuz kullanımı pratik ve yıkanıp tekrar yapışıyor diğer türlü evi domestos la silmeniz parke sineklik kısmına bebek pudraekelyin anında çözüm diğer türlü ev ilaclatmaniz umarım kurtulursunuz
Cam çerçeve her yere tül den sineklik yapıştır dışarı bi sağlama al icerde gördüklerini yoksa başka bir yere yuva mi yapmış içeri sorgularsın sonra ama dışardan geliyorsa sineklikden başka çözüm yok malesef ben kullanıyorum çok pratikMutfakta dolapları ve içindekileri gözden geçirdim orada bir sıkıntı yoktu..Bu zaten sürekli olan bir değil sadece son bir haftada 2-3 kere karşılaştım ve balkon civarlarında..Ondan önce yıllardır tek bir tane bile görmemiştim...Hamam böceği ama normale göre biraz daha iri..Ve birden ortaya çıkmasının mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum ki site ilaçlanmasına rağmen sanırım bağışıklık kazanmışlar..
Bir camda sineklik var balkonlar da cam balkon sanırım ya açık cam balkondan girdi ya da giderden,diğer bir ihtimal aklıma gelmiyorCam çerçeve her yere tül den sineklik yapıştır dışarı bi sağlama al icerde gördüklerini yoksa başka bir yere yuva mi yapmış içeri sorgularsın sonra ama dışardan geliyorsa sineklikden başka çözüm yok malesef ben kullanıyorum çok pratik
Evet çok hızlı üredikleri söyleniyor..Bildiğiniz hamam böceği ama normale göre baya iriler..İlaçlanmasına rağmen son 1 haftadır görüyorumKalorifer böceği olabilir. Tedbir alınmazsa çoğalabilir.
Teşekkür ederim araştıracağım..Peki bu ilaç büyükler için de etkili oluyor mu sizin gördükleriniz büyük müydü ?Normalde ilaçlama yapılıyor ama bu arkadaşlar sanırım bağışıklık kazanmışlar..Hatta bir tanesine arkadaşım yarım şişe ilaç boşalttı oralı bile olmadı hayvan,gazlayıp gitti resmen!!Bayerin k-otherine diye bir ilacı var eczanelerde bulabilirsiniz onu suyla karıştırıp pervazlar dolap altları duvar köşelerine vs sıkarsanız çözüm olacaktır ve 15 gün ıslak temizlik yapmamanızı öneririm ilaç etkisini kaybetmesin diye inşallah yardımı olur :)
Ya ne alakası var:):)Keşke görseydiniz görünce başınızı öne eğer selamlardınız..Kocamanlar çünküEğitin böcekleriöyle bir yazmişsiniz ki aklıma bu geldi
valla onlara karşı cok insaflı davranamıyorum cunku onları biraksam hızla coğalıp bana karşı insafsızlaşacaklarBu mevsimde nasıl bir böcek olabilir ki ya bilemedim.. genelde kışın çıkmazlar bildiğim.
Gördüğünüz hamam böcekleri büyük müydü peki? Onlara hangi ilacı uyguladınız..Ya benimkiler resmen kocamandıı!!valla onlara karşı cok insaflı davranamıyorum cunku onları biraksam hızla coğalıp bana karşı insafsızlaşacaklar
ortalıkta yiyecek namına birşey bırakmıyorum eminonunde ilaçcılar da cok guzel ılaçlar tebeşirler tabletler fısfıslar var geldikleri yere sıktım ben de karıncadan muzdarıbım kara fatma da geldi böyle yaptm kardesime fare gelmişti tum mutfağı yeniledi
büyüktü canım komşudan geliyorlardı bayerin fıs fıslı ılacı tabletGördüğünüz hamam böcekleri büyük müydü peki? Onlara hangi ilacı uyguladınız..Ya benimkiler resmen kocamandıı!!
Teşekkür ederim ilacı araştıracağım..Çok tuhaf bir canlı evde gördüklerinizi ne yapıyordunuz peki?Bazıları öldürmeyin daha çok çoğalıyor diyor bazıları ise derhal evden uzaklaştırın diyor..Siz ne yapıyordunuz ?büyüktü canım komşudan geliyorlardı bayerin fıs fıslı ılacı tablet
Ben elleyemiyorum fis fiş sıkıyorum dediğim gibi geçmiş olsunTeşekkür ederim ilacı araştıracağım..Çok tuhaf bir canlı evde gördüklerinizi ne yapıyordunuz peki?Bazıları öldürmeyin daha çok çoğalıyor diyor bazıları ise derhal evden uzaklaştırın diyor..Siz ne yapıyordunuz ?
Anlıyorum ama büyükleri fıs fıs da etkilemiyor ki sıkınca hemen kaçıyorlar..Yardım ve önerileriniz için teşekkür ederim:))Ben elleyemiyorum fis fiş sıkıyorum dediğim gibi geçmiş olsun
Evi ilaclatma şansınız varsa onlar çözerler ins sorununuzu Allah kolaylık versinAnlıyorum ama büyükleri fıs fıs da etkilemiyor ki sıkınca hemen kaçıyorlar..Yardım ve önerileriniz için teşekkür ederim:))
tabiki benim evimde gümüş böceği vardı ki hamam böceğinden kat kat dayanıklı bir böcektir hiçbir şey çare olmadı en son internette araştırırken bu ilacı buldum 15 gün içinde bütün böcekleri öldürdü yapalı 2 ay oldu çok şükür hala görmedim ve güzel yanı ilacın çocuklar vs üzerinde yan etkisi yok yani yaparken evi terketmenize gerek yok en az 2 saat camlar vs kapalı olcak sonra havalandırabilirsini ilacı araştırırsanız üzerinde etkili olduğu böceklerde gözükür.Teşekkür ederim araştıracağım..Peki bu ilaç büyükler için de etkili oluyor mu sizin gördükleriniz büyük müydü ?Normalde ilaçlama yapılıyor ama bu arkadaşlar sanırım bağışıklık kazanmışlar..Hatta bir tanesine arkadaşım yarım şişe ilaç boşalttı oralı bile olmadı hayvan,gazlayıp gitti resmen!!
Nerden girdiğini bulun bence banyodan falandir sanırım oralari kapatabilirsiniz tıkacı oluyor. Böcek konusunda hic bilgim yokYa ne alakası var:):)Keşke görseydiniz görünce başınızı öne eğer selamlardınız..Kocamanlar çünküBildiğiniz hamam böceklerinin normale göre büyüklerini düşünün sizin tavsiyenizz nedir,ne yapardınız benim yerimde olsanız ?
Aa çok teşekkür ederim bakacağım bu ilaca teşekkürler..Gümüş böceği yine de hamam böceği korkutucu değil bence:))Bayerin k-otherine diye bir ilacı var eczanelerde bulabilirsiniz onu suyla karıştırıp pervazlar dolap altları duvar köşelerine vs sıkarsanız çözüm olacaktır ve 15 gün ıslak temizlik yapmamanızı öneririm ilaç etkisini kaybetmesin diye inşallah yardımı olur
tabiki benim evimde gümüş böceği vardı ki hamam böceğinden kat kat dayanıklı bir böcektir hiçbir şey çare olmadı en son internette araştırırken bu ilacı buldum 15 gün içinde bütün böcekleri öldürdü yapalı 2 ay oldu çok şükür hala görmedim ve güzel yanı ilacın çocuklar vs üzerinde yan etkisi yok yani yaparken evi terketmenize gerek yok en az 2 saat camlar vs kapalı olcak sonra havalandırabilirsini ilacı araştırırsanız üzerinde etkili olduğu böceklerde gözükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?