• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son zamanlarda eve hücum eden haşereler:((

Evet buna gözümle şahit oldum arkadaşım bir tanesinin üzerine yarım şişe böcek ilacı boşalltı ama hayvan bana mısın demedi!!Yarın ilaç ve tablet temin edeceğim..Peki sizinkiler de normale göre büyük müydü ? Evde gezenlerle karşılaştığınızda nası bir yöntem uyguluyordunuz ? Bazı kişiler öldürmeyin demiş bazıları ise derhal bir şekilde uzaklaştırın şeklinde tavsiyelerde bulunmuş evde gördüklerimize karşı?
Süpürge kürekle alıp dışarı arıyorduk evimiz bahçeliydi böcekler baş parmağımız kadardı

Yazan oldu mu bilmiyorum. Bizim eski sitede rögar kapağını açık bırakmışlar. 2 binayı böcek bastı. Dediğiniz gibi bir anda ve kocamanlardı. Komşulara bir sorun onlarda var mı? Varsa yöneticiyle konuşup tüm binayı ilaçlayın.
Aslında site ilaçlaması yapılıyor periyodik olarak ben de kendi tedbirlerimi aldım son olarak bakalım umarım çoğalmadan bu gördüklerimle kalır..Ya çok tuhaf bir canlı normal böceklere göre çok daha dayanıklı ve hızlılar ve üstelik kocamanlar..Peki siz evde gördüklerinizi nasıl uzaklaştırıyordunuz ?

Aslında site ilaçlaması yapılıyor periyodik olarak ben de kendi tedbirlerimi aldım son olarak bakalım umarım çoğalmadan bu gördüklerimle kalır..Ya çok tuhaf bir canlı normal böceklere göre çok daha dayanıklı ve hızlılar ve üstelik kocamanlar..Peki siz evde gördüklerinizi nasıl uzaklaştırıyordunuz ?
Bizim binada ilaçlanmıştı ama lağımdan geldiler işte rögardan. Bir anda kocaman hamamböcekleri bastı heryeri. Anlaşıp tekrar ilaçlandı bina. Birde tarım ilacı satan yerlerde bir ilaç varmış. Onu sıktılar eve. 6 ay eve giren herşey öldü. Ama benim tavşanın zarar görmeden gezdi hoppidi hoppidi. Siz yöneticiye sorun bir yinede

Bizim binada ilaçlanmıştı ama lağımdan geldiler işte rögardan. Bir anda kocaman hamamböcekleri bastı heryeri. Anlaşıp tekrar ilaçlandı bina. Birde tarım ilacı satan yerlerde bir ilaç varmış. Onu sıktılar eve. 6 ay eve giren herşey öldü. Ama benim tavşanın zarar görmeden gezdi hoppidi hoppidi. Siz yöneticiye sorun bir yinede
Görevli ile konuştum ama henüz yöneticiyle irtibata geçmedim..Evde gördüklerim korkuttu biraz beni büyük ve çok hızlılar..Arkadaşım bir tanesinin üzerine yarım şişe böcek ilacı boşalttı hayvan bana mısın demedi!!Görünce ne yapacağımı şaşırıyorum!!

Son zamanlara kadar hiç böyle bir sorun olmamasına rağmen son bir haftada 3-4 çeşit börtü böcek ile karşılaştım..Ve üstelik kocaman kocamanlar!! Bu durum baya tedirgin ediyor beni:KK43:( Aynı durumda olanlar ya da geçmişte yaşayanlar var mı ? Ve hoşlanmasam da biraz duygusalım sanırım, eve giren haşerelere insaflı davranabiliyor musunuz ? Onları nasıl kontrol altına alıyorsunuz? ( Bu arada bulunduğum site de düzenli olarak ilaçlanır)

Merhaba,

- Eğer dalga geçmiyor iseniz ! ciddi bir haşere fobiniz var.

Eski hesabını ile açtığınız ;

Hamam böceği kabusu! (18 Ağustos 2018)

Hamamböceği kabusu!! (29 Ocak 2020)

ve mevcut konunuz ;

Son zamanlarda eve hücum eden haşereler:KK43:(

Yanlış anlamayın ama ya haşerelere (özellikle hamam böceği) takıntılısınız ya da bizle 2 senedir kafa buluyorsunuz : (

Çok özür dilerim ilk mesajda yazmışsınız zaten fobiniz varmış ...

Bir ara evimizi hamam böceği bastı bizim de. Ama inanılmaz üremişlerdi, yazarken bile midem bulanıyor. Gece tıkırtılarını duyardım. Tablet ilaçları denedik hiç fayda etmedi. Sonra şu şırıngada olan jel hamam böceği ilacını aldık,çok az var içinde.. ama inanılmaz etkili. Her yere ufak ufak sıktık. O günden bugüne çok şükür bir tane bile yok.

Merhaba,

- Eğer dalga geçmiyor iseniz ! ciddi bir haşere fobiniz var.

Eski hesabını ile açtığınız ;

Hamam böceği kabusu! (18 Ağustos 2018)

Hamamböceği kabusu!! (29 Ocak 2020)

ve mevcut konunuz ;

Son zamanlarda eve hücum eden haşereler:KK43:(

Yanlış anlamayın ama ya haşerelere (özellikle hamam böceği) takıntılısınız ya da bizle 2 senedir kafa buluyorsunuz : (
Merhaba,evet beni oldukça zorlayan bir durum bu..Normalde tüm böcekler için olmasa bile 1-2 türün beni ciddi anlamda sıkıntıya soktuklarını söyleyebilirim. Kafa bulma konusuna gelirsek..! Bu yapıyorsak sonunda bir amaç olmalı değil mi?.. Oysa burada olduğum sürede ne kimseyle polemik yaşadım ne de kimseye herhangi bir yoldan rahatsızlık verdim..Reklam yapmadım ya da başka şekilde ticari kaygılarla hareket etmedim..Haybeye konu paylaşıp insanların zamanını almak gibi bir düşüncesizliği de yapmayacak kadar hassasiyet sahibi olduğumu düşünüyorum..
Ben çok fazla sosyal medya kullananan,oralarda zaman geçiren biri değilim.Arada fırsat oldukça..Ve şükürler olsun ki hayatımda beni çözümsüzlüğe iten tek durum bunlar oluyor..En azında burada paylaşacağım:)Diyorum ya gördüğüm zaman baya sıkıntıya giriyorum:))!!Aslında çevremdeki kadınların bir çoğunda da var bu fobi ama buradaki hanımlar gerçekten cesurlarmış bu konularda:))
Bir tık uzun oldu ama düşüncelerimi aktarmaya çalıştım..İyi günler diliyorum.

Çok özür dilerim ilk mesajda yazmışsınız zaten fobiniz varmış ...
Merhaba,evet beni oldukça zorlayan bir durum bu..Normalde tüm böcekler için olmasa bile 1-2 türün beni ciddi anlamda sıkıntıya soktuklarını söyleyebilirim. Kafa bulma konusuna gelirsek..! Bu yapıyorsak sonunda bir amaç olmalı değil mi?.. Oysa burada olduğum sürede ne kimseyle polemik yaşadım ne de kimseye herhangi bir yoldan rahatsızlık verdim..Reklam yapmadım ya da başka şekilde ticari kaygılarla hareket etmedim..Haybeye konu paylaşıp insanların zamanını almak gibi bir düşüncesizliği de yapmayacak kadar hassasiyet sahibi olduğumu düşünüyorum..
Ben çok fazla sosyal medya kullananan,oralarda zaman geçiren biri değilim.Arada fırsat oldukça..Ve şükürler olsun ki hayatımda beni çözümsüzlüğe iten tek durum bunlar oluyor..En azında burada paylaşacağım:)Diyorum ya gördüğüm zaman baya sıkıntıya giriyorum:))!!Aslında çevremdeki kadınların bir çoğunda da var bu fobi ama buradaki hanımlar gerçekten cesurlarmış bu konularda:))
Bir tık uzun oldu ama düşüncelerimi aktarmaya çalıştım..İyi günler diliyorum.

Son mesajımda özür dilemiştim.

Benim evi de son 2 aydır yeşil bir böcek bastı :( uçuyor, yavaş hareket ediyor, sağa ola vurdukça ses yapıyor. Adına o...ruk böceği diye geçiyor. Ben de bu böceklere bir yol çare bulamadım :( hayatta dokunamam böcek fobim vardır. Ama mecburiyetten peçeteyle yakalayıp pencereden atıyorum.

Back