Son zamanlarda çıkan cinsel sorun

orionnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
1.746
2.096
29
arkadaşlar merhaba,
çok utanarak yazıyorum 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve normal bir cinsel hayatım vardı .
ama son zamanlarda cinsellik yaşarken canım yanıyor ve canım yandığı için kuruyorum ve tamamen işkenceye dönüşüyor
sanırsın ilk cinselliğimmiş gibi çok darmışım gibi canım yanıyor . eşim de kayganlaştırıcı almış ondan da acayip rahatsız oldum bıraktığı histen dolayı libidom mu düştü acaba diyorum ama eşimi de çok arzuluyorum libido yerinde bu tarz olaylar yüzünden artık sürekli reddediyorum.
eşimi suçlamaya başladım sen çok geç boşalıyorsun diye
bu normal mi yaşayan var mı geçici bir durum mu

doğumdan sonra doktora gidip spiral taktırmak istedim ama doktor spirala uygun değilsin demişti ve o zaman cinsellikte canın yanıyormu diye sormuştu miyop varmış o yüzden doğum kontrol hapı verdi kullandım ama yarıda kestim doktor o soruyu sorduğunda önemsemedim cünkü acı filan olmuyordu her ay düzenli kontrole çağırdı ama ben salak kafam kesin para kazanmak için kontrole çağırıyor diye düşündüm

Dogumdan sonra ozellikle emziriyorsaniz yasadiklariniz cok normal. Doktorum bana vajinal ovul recete etmisti. Siz yinede doktora gidin, miyom önemli bir konu

Dogumdan sonra ozellikle emziriyorsaniz yasadiklariniz cok normal. Doktorum bana vajinal ovul recete etmisti. Siz yinede doktora gidin, miyom önemli bir konu
bebeğim 15 aylık 4 aylıkken sütüm kesildi ve emzirme olayı rafa kalktı mamaya döndüm bayramdan sonra gideceğim miyom için tekrar doğum kontrol hapına başlayacağım sanırım ve 2 ayda bir adet görmeye başladım oda bu yüzden galiba

Niye kayganlaştırıcı istemiyosunuz ki
Ne gibi his bıraktı ben farketmiyorum bi şey
gayet iyi oluyo

Niye kayganlaştırıcı istemiyosunuz ki
Ne gibi his bıraktı ben farketmiyorum bi şey
gayet iyi oluyo
çok yağlı bir şey gibi bir his var huylanıyorum niye bilmiyorum markası da ok çilekli masaj yağı diyo eşim kayganlaştırı diyo ama belki sadece masaj yağı

Gecmis olsun. Ihmal etmeyin doktora gidin lutfen

çok yağlı bir şey gibi bir his var huylanıyorum niye bilmiyorum markası da ok çilekli masaj yağı diyo eşim kayganlaştırı diyo ama belki sadece masaj yağı
Sade kayganlaştırıcı alsın.Aromalı sağlıklı değil zaten masaj yağı değil direk kayganlaştırıcı jel.
Durex Naturals kayganlaştırıcı jel kullanıyoruz biz.
%100 doğal içerik yazıyo

Vay be geç boşalan kocayı azarlamak bunu da okuduk ya tamamdır.

Kafaya taktığınız bir olay, zor bir durum, psikolojik olarak rahatsız altta yatan bir konunuz vardır.
Ne olduğunu bulun bulamıyor iseniz doktora gidin.

Bir sürü kayganlaştırı markası var deneyin uygun olanını bulursunuz.

azarlamak değil sadece canım yanıyor ve reddetmek durumunda kalıyorum reddetmek için de bu şekilde saçma bir bahane buldum haklısın

Ya ben şunu anlamadım tam olarak cahilim sanırım ? Kayganlaştırıcıya ne gerek var normal şartlarda ? Islanmıyorsanız ya eşinizi yeterince arzulamıyorsunuz , ya yorgunsunuz cinsellik istemiyorsunuz , yada bir sağlık sorunu var . Burada yapılması gereken direk doktora gitmek başka bir çözümü yok ki

ıslanıyorum onda bir problem yok ama birleşme esnasında hep acı olduğu için kuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…