Son zamanlarda çıkan cinsel sorun

doğumdan sonra doktora gidip spiral taktırmak istedim ama doktor spirala uygun değilsin demişti ve o zaman cinsellikte canın yanıyormu diye sormuştu miyop varmış o yüzden doğum kontrol hapı verdi kullandım ama yarıda kestim doktor o soruyu sorduğunda önemsemedim cünkü acı filan olmuyordu her ay düzenli kontrole çağırdı ama ben salak kafam kesin para kazanmak için kontrole çağırıyor diye düşündüm
Miyom büyüdüğü için vs agrı oluyor olabilir daha önce kücükse agrı yapmıyordur ah keşke doktorların Bi bildigi var diyip sağlığınıza daha çok önem verseydiniz

Miyomlar yerine göre cinsel ilişki sırasında rahatsızlık verebilir.Ben de var rahimin arka duvarında bende cinsel ilişki sırasında ağrı yapmıyor ,yumurtlama zamanlarında sancı yapıyor.Arkadaşım var miyomundan haberi bile yoktu cinsel ilişki sırasında acillik oldu direk ertesi gün ameliyat ettiler.Üzmeyin kendinizi çözümü olmayan bir sorun değil basit bir operasyonla hallediyorlar.

Miyomlar yerine göre cinsel ilişki sırasında rahatsızlık verebilir.Ben de var rahimin arka duvarında bende cinsel ilişki sırasında ağrı yapmıyor ,yumurtlama zamanlarında sancı yapıyor.Arkadaşım var miyomundan haberi bile yoktu cinsel ilişki sırasında acillik oldu direk ertesi gün ameliyat ettiler.Üzmeyin kendinizi çözümü olmayan bir sorun değil basit bir operasyonla hallediyorlar.
hadi yaaa korktum bi o kadar sıkıntı yaratabilecek aşamaya geliyor mu ki

hadi yaaa korktum bi o kadar sıkıntı yaratabilecek aşamaya geliyor mu ki
Korkutmak için söylememiştim aslında :) Evet gelebiliyor ama kısa sürede değildir arkadaşımın düzenli bir birlikteliği yoktu uzun aralıklarla olduğundan o ansızın yaşadı bu sıkıntıyı

Korkutmak için söylememiştim aslında :) Evet gelebiliyor ama kısa sürede değildir arkadaşımın düzenli bir birlikteliği yoktu uzun aralıklarla olduğundan o ansızın yaşadı bu sıkıntıyı
aklımda tek soru randevuyu öne mi alsam :KK43:

Hormonal degisim olabilir mi? Ostrojen dustugu zaman kuruluk oluyor.
Veya hap kullanıyorsanız o da yapıyor.

Ya ben şunu anlamadım tam olarak cahilim sanırım ? Kayganlaştırıcıya ne gerek var normal şartlarda ? Islanmıyorsanız ya eşinizi yeterince arzulamıyorsunuz , ya yorgunsunuz cinsellik istemiyorsunuz , yada bir sağlık sorunu var . Burada yapılması gereken direk doktora gitmek başka bir çözümü yok ki
Ne ilgisi var ya herkesin ıslanma oranı bir değil ki.
Yeterince ıslanmak için ön sevişme şart ama her ne kadar hoşuna giderse gitsin vücudun salgıladığı kadar ıslanabiliyorsun ancak.
Birde 22 yaşındaki bir kızın ıslanma oranıyla 30 40 yaşındaki birinin ıslanma oranı çok farklı.
Kayganlaştırıcı bir amaç evet ama aynı zamanda aşırı zevk veren bir şey. Gereksiz bir bilgi yayımı yapmışsınız. İlişki süresi uzayınca da kuruma oluyor mesela her zaman ıpıslak olacağız diye bir şey yok ki.

Doğum kontrol hapı uzun süreli kullanımda feci kuruluk yapıyor. Bence sadece kayganlaştırıcı ile deneyin, sizinki masaj yağı olmasın? Sağlık probleminiz içinse doktora kesinlikle gidin, kayganlaştırıcı sorunu çözerse ötelemeyin.

doğumdan sonra doktora gidip spiral taktırmak istedim ama doktor spirala uygun değilsin demişti ve o zaman cinsellikte canın yanıyormu diye sormuştu miyop varmış o yüzden doğum kontrol hapı verdi kullandım ama yarıda kestim doktor o soruyu sorduğunda önemsemedim cünkü acı filan olmuyordu her ay düzenli kontrole çağırdı ama ben salak kafam kesin para kazanmak için kontrole çağırıyor diye
İlişkiye girdiğinizde rahminizde baskı hissediyorsanız,miyomunuz büyümüş olabilir.Ağrıdan ötürü ıslanmayabilirsiniz,miyom hormonlarınızı da etkiler,ondan da olabilir.Mutlaka kontrole gidin derim.

Ne ilgisi var ya herkesin ıslanma oranı bir değil ki.
Yeterince ıslanmak için ön sevişme şart ama her ne kadar hoşuna giderse gitsin vücudun salgıladığı kadar ıslanabiliyorsun ancak.
Birde 22 yaşındaki bir kızın ıslanma oranıyla 30 40 yaşındaki birinin ıslanma oranı çok farklı.
Kayganlaştırıcı bir amaç evet ama aynı zamanda aşırı zevk veren bir şey. Gereksiz bir bilgi yayımı yapmışsınız. İlişki süresi uzayınca da kuruma oluyor mesela her zaman ıpıslak olacağız diye bir şey yok ki.
Size göre gereksiz bana göre gerekli ? Buna siz karar veremezsiniz

X