Bebek İkinci El Son yaşanan olaylar sonrasında !

2. el başlığında ;

• Alıcı da pro üyelik zorunlu olsun

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    60

internet üzerinden çok sık alışveriş yapan biriyim işim gereğide hep net başındayım.. senin bu yorumunda dikatimi çekende bir nokta oldu değinmeden geçemiycem ((sonra da ben o lekeyi görmedim,beğenmediysen geri gönder diyor.)) aynen yazını kopyaladım neticede sıfır bir ürün almadın canım bu kulanılmıştır az yada çok sıfır değildir lekene boyutta ve çıkartmayı denedinmi aldığın ürün kaç senelik garanti süresi dolmuşmu peki.. genel olarak söylüyorum satıcı art niyetli olabiliyorda alıcı artniyeti olamazmı acaba.. kuşkularınız varsa 2. el değil mağazadan gidip alın işletme sahibiyim ve bağzen benim birebir konuşarak satığım ürüne bile müşteri itiraz edebiliyor bu değildi diye ve varyant numaralarını gösteriyorum aa tamam işik yanıltı diyolar..

cnm arkadaşın adına konuşmuş gibi olmak istemem ama satan kişide sıfır gibi tertemiz diye garanti vermesin sanırım ondan bahsediyor...ben görüyorum burda çok ii satıcılar var mesela azcık lekesi var yıkanınca çıkabiliyor yazıyorlar onlardan canı gönülden alasım geliyor ama sen sıfır hiç kullanılmadı yazarsan sonrada yırtık lekeli gelirse işte o olmaz..burda konuşabilme imkanımız var yalan söylemek hiç ii olmuyor.. sevgiler :)

canım ikinci el bi risktir,doğrudur ama o zaman satıcıda ürününü iyice incelemeden nerdeyse sıfır,tertemiz gibi söylemlerde bulunarak alıcıyı kandırmasın.perihelin yazısındaki sıfır,tertemiz kelimelerinide kopyalasaydın keşke.satıcının görevi ürünün durumu neyse bunu apaçık yazmaktır,lekeliyse lekeli yırtıksa yırtık.çünkü fiyatta ona göre değişir o zaman.tertemiz diye pahalıya sat,sonrada görmedim duymadım de ve sıfır almadınya canım diyerek pişkin pişkin sıyrılmaya çalış,yok öyle.
satıcının insanı böyle enayi yerine koyma hakkı varsa alıcınında onu deşifre etme hakkı vardırki bi daha alacak olanlar iki kere düşünsün.

ayrıca konu ikinci el olsada burdaki herkes gerçekten çok iyi durumda olan eşya ve kıyafetlerle ilgileniyor.yani yırtıksa dikersin,lekeliyse yıkarsın canım nolucak ikinci el sonuçta diye bi mantık olamaz.çünkü hayır yapılmıyor karşılığında bi bedel alınıyor.

Arkadaslar burada satilan urunler maliyetin uzerine kar eklenip satilan.urunler degildir uzerine bastira bastira soyluyrum.2-3-5-10-20
Tl ye satilan cocuklarimizin 2.el urunlerdir.Ve satis yapan butun arkadaslarimin adina soyleyebilirim.onlar satilinca cocuklarimiza yeni esyalar aliyruz.Suan saticilara inanilmaz dusmanlik goruyrum.Zaten satis yapan belli bir gurubuz gordugum.Ama cikan olaylar yuzunden kizlarin cogu yorum yapmaya bile cekibir oldu.Bilmiyrum 1.2lira kar edip nasil pro olunucak.
Pek destekledigimi soyleyemem arkadaslar benim fikrim.

Sizin bu yaptığınız çok acımasızca, size bu ürünü gönderen kişiyi tanıyan biriyim ve kendisi gerçekten bu durumdan dolayı çok üzüldü psikolojisi bozuldu. Tek suçu ürünü yıkamadan göndermiş olması. Kıyafet olsa evet yıkayıp kaldırıyoruz hep çocuklarımızın kıyafetlerini ama bu gibi oyuncaklarda insanın aklına gelmeyebilir. Bu kadar acımasızca dolandırıldım dediğinize inanamıyorum. Üstelik size ürünü geri alabilirim demiş. Sizi mağdur etmemiş hiç bir şekilde. Buna dolandırıcılıkmı deniyor şimdi ?? Size ürün satan kişi paranızı alır ürünü göndermez yada yolladığı ürün yırtık çıkar haklısınız ama bir leke gördünüz diye sıfırı çok pahalı olan bir ürünü 90 tl gibi uygun bir rakama almışsınız ve dolandırıldım diyorsunuz. Bu ürünü size satan kişinin ne kadar hassas bir insan olduğunu bilseydiniz bu şekilde acımasız olmazdınız. Bence asıl mağdur olan ürünü size satan kişi olmuş. Direk dolandırıcı damgası vurmuşsunuz. Benim başıma böyle bir iş gelseydi ve üründen memnun kalmasaydım geri yollar paramıda alırdım. Size bu seçenek sunulduğu halde dolandırıldım diyorsunuz. Şimdi konuyu yanlış anlayan arkadaşlara da sesleniyorum. Hiçbir şey okuduğunuz gibi olmamıştır. Ürün gayet kullanışlı bir şekilde gönderilmiş ve paketlenmiştir. Gözden kaçan bir leke yüzünden bir insanı bu şekilde yargılamak hiç doğru olmamış !!

Merhaba
Tamamdır arkadaşlar eski düzen devam etsin.

Merhaba
Tamamdır arkadaşlar eski düzen devam etsin.

Kadınlar alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmezler.Çıkan sonuç beni şaşırtmadı.Her yerde olduğu gibi burada da birkaç kendini bilmez çıkacaktı,çıktı ve de çıkacaktır.Nihayetinde herkes kendinden sorumlu.Yönetime en fazla üyeliği iptal edilmeli mi acaba sorusu gelmeli.Başka yönetimi bağlayan bir konunun olduğunu sanmıyorum.Yanlış mı biliyorum!Çok kişi tanıyorum çoluğunu çocuğunu uyutup çayını kahvesini alıp hemen bir kknü açayım bakalım ne var ne yok diyen.Çoğu insan bu kadar rahatken siz sinirlenmeyiniz Kazen bey:)

ne kadar tanıyorsun cnm onu merak ettim.gayet güvenli gönderildi diyorsun paketi gördün mü?bildiğin çöp poşetinde pestil gibi geldi.sarı sarı lekeler var üzerinde.tükrük lekelerini saymıyorum çünkü onlar gider.36 tl kargo ödedim.üzerine 30 tl koysam sıfırını alıyorum zaten.tertemiz diyip temiz mi diye bakmadan yollamayı normal bulman da ayrı bir konu.ben bir şey satıyorsam o şeyi bir insana gönderiyorum der güzelce paketlerim madem kargoda kutuya koymuyorlar sen koyuver.kadına güvendim ki parayı bir gün önceden yolladım gönül rahatlığıyla.ama gelen ürünü görünce gözlerim doldu.36 lira kargo da içime oturdu kusura bakma.ordan durup şöyle oldu böyle oldu demek ne kadar basit.ben kadına şu kadar kargo ödedim falan dedim msjları kesildi nedense.bu konu üzerinde daha fazla durmayacağım.bu topiğe de bir daha girmeyi düşünmüyorum.3-5 kuruş fazla veririm sıfır alırım gönül rahatlığıyla.bundan önce alışveriş yaptıklarım lütfen alınmasın,onlara memnuniyetimi iletmiştim zaten.
diyelim ki lekeler gitti,neden bana tertemiz sıfır gibi dedi.ve neden paket öyle geldi.ne söylüyorsan öyle davranmalısın.ya da yıkamadım,lekeli yıkarsın dersin ben de lekeli şeyi almam değil mi.o kadar düşmedim.neyse konu uzadı.
şimdi gidip yıkıyorum tertemiz olursa bile bana yapılan bu hareketleri unutmayacağım.

Son düzenleme:

Ben o kişiyi çok iyi tanıyorum, gayet kibar bir insandır. Zaten seninlede bütün bilgilerini paylaşmış ailesini işini adresini, nasıl dolandırıcı dersin bu insana. sosyal paylaşım sitesinde kendisini gördün, senin bu yaptığına inanılmaz üzüldü.Bende kızımın oyun halısını orjinal çantasında kargoya verdim ve aynen büyük boy çöp poşetine sarıp verdim kargoya. Bunu bile sorun yapmışsınız ya pes size.Kargonun çok tutacağı belli özel kargolar bu şekilde çalışıyor hiçmi bilginiz yoktu? Sizinki çamur atayım izi kalsın olmuş. Kargo parasını üstüne koyar sıfırını alırım demişsin ya çok güldüm. sen o ürünün sıfırını bir araştır bakalım kaç para. İçinizde biraz Allah korkusu varsa ki öyle olduğunuzu düşünüyorum insanlara bir daha bu kadar kolay çamur atmazsınız. Kendisi kargo parasının bir kısmını size göndermeye hazır eğer bu sizi susturacaksa. Zaten ürünü geri alabilirim demişti. Size her türlü çözümü sunduğu halde siz hala dolandırıcı demeye devam ettiniz. Bir ürünü beğenmezseniz geri gönderirsiniz olur biter, buraya dolandırıldım yazıpta insanlarında kafasını karıştırmaya hakkınız yok..

2. el ne demek kullanılmış satılıyordemek burayagen ve bırsey alan insan bunu goz onunde bulundurmak zorunda oyle degılmı...sımdı ben gıtsem bır halı alsam kendıme ıkıncı el ..yıkanmaan kullanmam..hlekı cocugum ıcınse kullanacağım sey ıkı defa yıkarım onu..lekelerı problem edmeyın zaten ıkıncı elı yıkamadan kllancaksanız sasarım ben...dıyelım tmız çıksaydı olece kullancakmıydınız sız gonul rahatlığıyla yıkayın çıkar herale pas lekesı fln deılse:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…