düne kadar hiç dolandırılmamıştım. ama bugünkü fikrim;bir daha 2. el satılmasın burda bence.burda hep alan kişi mağdur oluyor.sıfır,tertemiz yeni diyor gönderiyor çöpe atılacak gibi.sonra da ben o lekeyi görmedim,beğenmediysen geri gönder diyor.2.el satan bir uyanığa denk gelirsin ve sana aynen böyle söyler.haram parayı boğazından aşağı indirir.2.el satılmasın diyorum bence.ya da gönderen kişi kötü ürün gönderdiyse,alan kişi burda gönderdiği şeyleri yayınlayarak afişe etsin ki kimse bi daha bir şey almasın o kişiden.
internet üzerinden çok sık alışveriş yapan biriyim işim gereğide hep net başındayım.. senin bu yorumunda dikatimi çekende bir nokta oldu değinmeden geçemiycem ((sonra da ben o lekeyi görmedim,beğenmediysen geri gönder diyor.)) aynen yazını kopyaladım neticede sıfır bir ürün almadın canım bu kulanılmıştır az yada çok sıfır değildir lekene boyutta ve çıkartmayı denedinmi aldığın ürün kaç senelik garanti süresi dolmuşmu peki.. genel olarak söylüyorum satıcı art niyetli olabiliyorda alıcı artniyeti olamazmı acaba.. kuşkularınız varsa 2. el değil mağazadan gidip alın işletme sahibiyim ve bağzen benim birebir konuşarak satığım ürüne bile müşteri itiraz edebiliyor bu değildi diye ve varyant numaralarını gösteriyorum aa tamam işik yanıltı diyolar..