• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Son yaşanan olaylar sonrasında !

2. el başlığında ;

• Alıcı da pro üyelik zorunlu olsun

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    60

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.325
2
69.481
1.623
101
Merhaba
yaşanan son olaylar sonrasında bu bölümde sadece pro üyeler ürün satması hakkında fikirlerinizi öğrenebilir miyiz ?
Pro üyelik ücreti Burs olarak verilmektedir. Evet ürünlerde o kadar para kazanmıyorsunuz ama bir fidan da siz dikmek istemez misiniz ?

Görüşlerinizi öğrenebilir miyiz ?

Lütfen artık cıvımasın konu sabırla bekliyorum ne zaman konuya dönülecek diye !

Konu dışı yazmayın rica ediyorum

düne kadar hiç dolandırılmamıştım. ama bugünkü fikrim;bir daha 2. el satılmasın burda bence.burda hep alan kişi mağdur oluyor.sıfır,tertemiz yeni diyor gönderiyor çöpe atılacak gibi.sonra da ben o lekeyi görmedim,beğenmediysen geri gönder diyor.2.el satan bir uyanığa denk gelirsin ve sana aynen böyle söyler.haram parayı boğazından aşağı indirir.2.el satılmasın diyorum bence.ya da gönderen kişi kötü ürün gönderdiyse,alan kişi burda gönderdiği şeyleri yayınlayarak afişe etsin ki kimse bi daha bir şey almasın o kişiden.

prokart hakkında pek bilgim yok fakat üye olduktan sonra dolandırlmıcağımızın garantisi varmı sanırım yok üye olupta yanlış bilgi verende olur bence kişi sadece yapmak istesin.benim fikrim pro kartta işe yaramaz bu konuda

burdan alışveriş yapan kişiler bu işin riskini kendileri alıcak adminlere şikayet etmek yersiz sen dolandırıldıktan sonra admin ne yapsınki

eger birinden şüpheleniyorsanızda bu tabiki admine bildirmek gerek o da varsa bi sorun direk bu bölüme ismi afişe etmeli

sölediklerim benim fikirlerim herkes farklı düşünebilir ama ben bu bölümün kapanması taraftarı degilim burdan bi çok ürün satıp bi çokta ürün aldım vede almaya devam ediyorum bu güne kadar başıma kötü bi olay gelmedi

Bu bölümle hic alakam yok ama gecen yasanan olaylari takip ettim,
hic hos olmayan seylerdi bunun onune gecmek icin kimse magdur olmasin diye,
Bence saticida pro uyelik olsun,
alici gucum yetmiyor alamam diyebilir,
en azindan saticinin guvenilir olmasi icin pro uyelik sart bence,
kim oldugu ne oldugu belli olur...:44:

anketide yanlis isaretlemisim neyse artik..:23:

pro üyelikte yönetimin başı daha çok ağrır naçizane fikrim.o zaman en ufak bi şüphede size başvurulur araştırılsın diye.şimdi ürün kötü çıksada sineye çekenler o zaman üyeliğim var diye size gelip iade talep ederler.vs.şimdi olduğundan çok daha bunalırsınız.

birde prokart sahibide dolandırıcı olabilir sonuçta.her 40-50 lira Türkiyenin herhangi biyerine gidip kapısına dayanabilecekmisiniz gerçekten.yada gerçek ismini adresini deşifre etsenizde bi anlamı olacakmı kimse ismen tanımıyor etmiyor olacak,kime rezil olacakki.

pro üyeliğin nasıl olduğunu bilmiyorum.fakat kapıda ödemeli alışverişinde oldukça güvenilir olduğunu düşünüyorum.

Eğer satıcı pro üyeyse alıcı da pro üye olsun bence.
Ben satış yaptığımda güvenilirlik görülmek isteniyorsa;ürün gönderdiğim kişininde güvenilir olmasını isterim.
Nerden bileyim ürünü alacak da mı ödemeyecek..Parasını göndermeyecek.
Hepsi bir risk.
Ama tercihim bu düzen böyle devam etsin.İsteyen alır,istemeyende almaz yani.Bu kadar basit.

prokart hakkında pek bilgim yok fakat üye olduktan sonra dolandırlmıcağımızın garantisi varmı sanırım yok üye olupta yanlış bilgi verende olur bence kişi sadece yapmak istesin.benim fikrim pro kartta işe yaramaz bu konuda

burdan alışveriş yapan kişiler bu işin riskini kendileri alıcak adminlere şikayet etmek yersiz sen dolandırıldıktan sonra admin ne yapsınki

eger birinden şüpheleniyorsanızda bu tabiki admine bildirmek gerek o da varsa bi sorun direk bu bölüme ismi afişe etmeli

sölediklerim benim fikirlerim herkes farklı düşünebilir ama ben bu bölümün kapanması taraftarı degilim burdan bi çok ürün satıp bi çokta ürün aldım vede almaya devam ediyorum bu güne kadar başıma kötü bi olay gelmedi

BANDAG e katılıyorum.biri eğer dolandıracaksa pro üye olup da yapabilir.gayet de arkasına sığınır pro üyeliğinin.ve daha çok insan çeker pro üyeyim diye.

pro üyeliğin nasıl olduğunu bilmiyorum.fakat kapıda ödemeli alışverişinde oldukça güvenilir olduğunu düşünüyorum.

en temizi kapıda ödeme.kargocuyu 1 dk bekletip kutuya bakarsın bence en risksizi bu diğerlerine göre.katılıyorum meral.

en temizi kapıda ödeme.kargocuyu 1 dk bekletip kutuya bakarsın bence en risksizi bu diğerlerine göre.katılıyorum meral.

İkinizede katılıyorum canım benim kartım geldi pttden kapıda ödeme isteyen sadece 2,50 tl oduyecek zaten havale yaparken 5 tl alıyorlardı kart olunca 2,50 tl oduyorsun

Son düzenleme:
düne kadar hiç dolandırılmamıştım. ama bugünkü fikrim;bir daha 2. el satılmasın burda bence.burda hep alan kişi mağdur oluyor.sıfır,tertemiz yeni diyor gönderiyor çöpe atılacak gibi.sonra da ben o lekeyi görmedim,beğenmediysen geri gönder diyor.2.el satan bir uyanığa denk gelirsin ve sana aynen böyle söyler.haram parayı boğazından aşağı indirir.2.el satılmasın diyorum bence.ya da gönderen kişi kötü ürün gönderdiyse,alan kişi burda gönderdiği şeyleri yayınlayarak afişe etsin ki kimse bi daha bir şey almasın o kişiden.

bence bunu yapan kişinin ismini deşifre etmelisiniz, hem başkalarıda dolandırılmasın hemde böyle kötü niyetli kişiler birdaha böyle birşeye cesaret edemesin

burda kimse kimseye zorla bişey satmıyor ben yeni üye sayılırım 2.el ürünlere bakmak almasam bile zevk veriyor bana acaba kim ne eklemiş diye zevkle açıyorum pcyi alıcının dikkatli olması lazım güvenmiyorsa almasın en azından benim gibi aynı şehirde oturduğu ürün satan kişilerden elden alsın yada kapıda ödeme ne biliyim az bi para bile olsa ürünlere verdiğimiz bence alıcı olarak biz uyanık olmalıyız...

bence bunu yapan kişinin ismini deşifre etmelisiniz, hem başkalarıda dolandırılmasın hemde böyle kötü niyetli kişiler birdaha böyle birşeye cesaret edemesin
Dolandırıcılık insanın kişiliği ile ilgili ister kartı olsun ister olmasın ona niyetlenen eninde sonunda yapacagını yapar satıcı ve alıcı icin aynı durum geçerli bence ben bu konuda cok sansliydim rudi ve sarubocuq ten alisveris yaptım ikisinde de urunler cok guzel ,temiz ve yepyeniydi bu insanın kendisine saygisiyla ilgili bence ki sarubocuq arkadasımıza kardesim yatırdığı icin ücret eksikti bu anlayislilikla ilgili bence ve Allah korkusu ile de

İkinizede katılıyorum canım benim kartım geldi pttden kapıda ödeme isteyen sadece 2,50 tl oduyecek zaten havale yaparken 5 tl alıyorlardı kart olunca 2,50 tl oduyorsun

Ben de bir kez alışveriş yaptım ve memnun kaldım.
ptt ile kapıda ödemi olayını bilmiyordum,söylemeniz çok iyi oldu,herkez bu yolu deneyebilir,ürünü beğenmezse geri gönderir.
Bende bu sayfa resmen alışkanlık yaptı,her gün girip kim ne satıyor bakmak istiyorum.

arkadaşlar bunların hiçbiri tam bir çözüm oluşturmaz bence pro üye olanda dolandırabilir ya da dolandırılabilir
kapıda ödemede bir arkadaş yazmıştı kim olduğunu hatırlamıyorum kapıda ödeme ile göndermiş alıcı ürün kapısına gelince almaktan vazgeçmiş ürünü kabul etmemiş bu durumda satıcının eline ürün geri döndüğü gibi bir de kargo parasını kendisi ödemek zorunda kalıyor verdiği emekler ve zaman kaybı da cabası bence bu ancak şimdiki düzende olur alıcı araştırır güvenilir geçmişte sorun yaşanmamış kişilerden veya aynı şehirdeyse elden alır

Back