Sanki bana da çok samimi geldi. Çok içinden hissettim acaba herşeyi unutabilir miyiz. Bunca sene geçmiş bi süre daha denesek mi acaba ??E ne güzel işte. Bir şans daha verin, siz de çaba sarfedin madem.
Ya da hazır başlamışken çift terapisine başlayın, iyi gelir.
Neden ortada kurtarılacak bir yuva varken ve çabalama imkanı varken herşeyi silip atasiniz ki?
Hem içim aciyor başka bir adam olsun da istemiyorum hayatimda ama hiç bir yapıcılığı yoktu öncesinde sürekli inatlasiyorduk. Şimdi çok samimi geldi bilemiyorum o hali tavrı çok içimi acıttı...Önceki konularınızı bilmiyorum ama çok yapıcı bir konuşma olmuş. Umarım sözde kalmaz, ikinizde mutlu olmak için çabalarsınız.
Evet sanki böyle pişman olunca daha çok mutlu etmeye calisicak gibi durdu..Nereye gidelim nereye gezelim sen ne yaparsak mutlu olursun hep böyle dedi.. Ben yuvamı geri istiyorum dedi. Gözlerimiz doldu...Pişman olmuş gibi duruyor.
Kaybedecek bir şeyin yok ama kazanırsan çok daha fazla şeyin olacak.
Denemelisin derim ben.
Umarım kurtulur evliliğin.
Evet sanki böyle pişman olunca daha çok mutlu etmeye calisicak gibi durdu..Nereye gidelim nereye gezelim sen ne yaparsak mutlu olursun hep böyle dedi.. Ben yuvamı geri istiyorum dedi. Gözlerimiz doldu...
Buraya yazdığınız kadarıyla gerçekten samimi hissi uyandırıyor. Ama önemli olan icraat. İki tarafında değişmek, düzeltmek için çabalaması lazım.Hem içim aciyor başka bir adam olsun da istemiyorum hayatimda ama hiç bir yapıcılığı yoktu öncesinde sürekli inatlasiyorduk. Şimdi çok samimi geldi bilemiyorum o hali tavrı çok içimi acıttı...
Öyle mi?Nerde görsem tanırım konfor alanından çıkacak onun korkusu. Şiddet görmüşsünüz, aldatılmışsınız yuva kalmamış ki neyi kurtaracaksınız? Kendiniz güvende hissediyorsanız verin tabi ki şans. Olan olmuş artık. Ama çok beklentiniz olmasın.
Öyle mi?
Konuya yazdığım ilk mesajım geçerli değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?