- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Kızlar selam
Biz g.doguda bir şehirdeyiz .
Burda tahinciyiz gözümüz kulağımiz rahat akraba yok
Artık kızım okula başlıyacak bir tayin şansı doğdu Ege nin incisi bir şehire gidebiliriz.Kizim deniz le büyür oranın külturunu alır.Diye çok istiyorum aslında .ama kendinailemde o şehir de ve onlarla asla anlaşmiyorum.
Kız çocuk kız torun 2 . Planda olur diyenler.
Öncelik erk k çocuklarimiz diyenler.ve kızlardan da erkekekere gelinlere hep hürmet bekleyen yapmiyanca yadirgayan insanlar.
Bir yandan diyorum ne gidicem.kafam kulağım rahat burda ama kızımı da denizden mahrum etmek istemiyorum.oranin kültüru ile büyüsün istiyorum..
Çünkü burda ne yazikki hala çeşitli problemler ile karşılaşıyoruz.
Siz olsanız naparsiniz gidermisinz.kalirmisiniz bu hakkı kaçırirsak bir daha şansımız olmuyabilir..
Bubarada ailem le kuş falan değiliz sadece düşünce tarzlarımz farklı..
Biz g.doguda bir şehirdeyiz .
Burda tahinciyiz gözümüz kulağımiz rahat akraba yok
Artık kızım okula başlıyacak bir tayin şansı doğdu Ege nin incisi bir şehire gidebiliriz.Kizim deniz le büyür oranın külturunu alır.Diye çok istiyorum aslında .ama kendinailemde o şehir de ve onlarla asla anlaşmiyorum.
Kız çocuk kız torun 2 . Planda olur diyenler.
Öncelik erk k çocuklarimiz diyenler.ve kızlardan da erkekekere gelinlere hep hürmet bekleyen yapmiyanca yadirgayan insanlar.
Bir yandan diyorum ne gidicem.kafam kulağım rahat burda ama kızımı da denizden mahrum etmek istemiyorum.oranin kültüru ile büyüsün istiyorum..
Çünkü burda ne yazikki hala çeşitli problemler ile karşılaşıyoruz.
Siz olsanız naparsiniz gidermisinz.kalirmisiniz bu hakkı kaçırirsak bir daha şansımız olmuyabilir..
Bubarada ailem le kuş falan değiliz sadece düşünce tarzlarımz farklı..