- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
- 168
- Konu Sahibi gulay_gulay
-
bu da yeni moda oldu...senin maneviyatın zayıfmış kuzum....Kazen bey, tebrik ederim, ilk tesekkurunuzu almissiniz. Neyse...
Aeben hanim, yazdiklarinizin neresinden tutsam elimde kaliyor, o yuzden size cevap yazmayacagim. Kontese yazdigim size de gelsin.
Pembecim, zihniyetler degissin. Benim gibi yolsuzluklardan, rusvetten, hukuksuzluktan, adaletsizlikten, devletin tepesindeki kokusmusluklardan, icinden milyarlarca euro cikan ayakkabi kutularindan, sehit analarinin aglamasindan, ormanlarin rant icin katledilmesinden rahatsiz olan herkesin sesleri kesilsin, Silivri hucrelerinde curumeye birakilsin, bu ulkede hak aranmasin, liderler degismesin, butun bunlarin musebbihi o lider balkona ciktikca herkes "Padisahim cok yasa! padisahim cok yasa!" diye bagirsin... Nasil? Duygularina tercuman olabildim mi?
Kontes hanim, bak burada kapali yuzlerce bayan var, sozlerin onlara hakaret olarak gelebilir. Senin gibilerin sayesinde insanlar Islam dinini yolsuzluklar, kul hakki yeme, para icin her turlu saklabanligin ve siyasi ahlaksizligin yapilabildigi bir arena gibi algiliyorlar, sanki muslumanlikta basortusu ugruna her turlu pisligi yapmak mubahmis gibi algiliyorlar, bunlari gormezden sayip susmak ve lidere kosulsuz sartsiz biat etmek olarak algiliyorlar. Halbuki haksizliklar karsisinda susan dilsiz seytandir. Sen benim icin kapanip daha cok musluman oldun ama, ben de sizin gibiler yuzunden dinden ciktim, benim gibi bircoklari da... soyle bana simdi bu isten sen ne sevap kazandin?
Benim maneviyatim senin inandigin dine ne kadar inandigimla olculmuyor. Merak etme, maneviyatim burada atip tutan bir cok kisiden ustun, benim maneviyatim beni yeryuzundeki butun dinlerin kotu veya haram diye adlandirdigi cirkinliklerden uzak tutmaya yetiyor, ya seninki? Gerci sormaya gerek yok, herkes kimin neleri destekleyip neleri icine sindirebildiginin cok iyi farkinda... Maneviyat meselesi iste...bu da yeni moda oldu...senin maneviyatın zayıfmış kuzum....
evet içime sindiriyorum...rabbim akıl vermiş düşünüyorum kıyaslıyorum yargılıyorum......aaaa bi de bakıyorum doğru yoldayım....Benim maneviyatim senin inandigin dine ne kadar inandigimla olculmuyor. Merak etme, maneviyatim burada atip tutan bir cok kisiden ustun, benim maneviyatim beni yeryuzundeki butun dinlerin kotu veya haram diye adlandirdigi cirkinliklerden uzak tutmaya yetiyor, ya seninki? Gerci sormaya gerek yok, herkes kimin neleri destekleyip neleri icine sindirebildiginin cok iyi farkinda... Maneviyat meselesi iste...
Yazdiklarimi bir daha okuyun. Bir mesajimda "Sizin gibiler sayesinde dinden ciktim" dedim. Sizin gibiler... Ben Erdogan'i tanidigim gunlerde dinden ciktim. Erdogani desteklemiyor musunuz hepiniz? Bana arkadasini soyle, sana (senin) kim oldugunu soyleyeyim. Diger mesajimda verdigim isimler, sen dahil, beni dinden sogutmadiniz, bana Islami yeniden ogretiyorsunuz dedim, bildigim Islam hakkinda cahilmisim ya... Hicbirsey bilmiyor musum ya..Sayenizde ogreniyorum iste... Hatta size tesekkur bile etmedim mi beni aydinlattiginiz icin? Laflarimi degistirip degistirip kullanma "rica ederim", hani senin bana dedigin gibi. Ben sozumden donmeye, kendimi yalanlamaya alisik degilim, yanar doner hic degilim. Senin gibi gidip CB secimlerinde oyumu Erdogan'a verip, her dakika onu savunup, yolsuzluk konulari acilinca "temcit pilavi gibi isitip isitip ayni seyi soylemeyin" diye serzenislerde bulunup pesinden de "beni damgalarsin simdi, ben ne o tarafa ne bu tarafa inaniyorum, tarafsizim" carklarina alisik degilim. Yzdiklariniz hayat felsefeniz hakkinda fikir veriyor herkese, aciklamak icin beylik laflar kullanmaniza gerek yok Erdogan gibi.. Gorunen koy kilavuz istemez, ne onda, ne de sizde...
oo süpermiş demek insanları ayırmak için oylamaya baktınız . hahay aklımın bile ucundan geçemişti kinim kime oy vedigi , kim kime isterse verir oyunu .. dedigim gibi size sormam oy verirken .......Ben de sizle tartismakta bir fayda gormuyorum. Hangi hakaretlere baslamisim pardon? Kim kime cahil, bilgisiz dedi burada? Bir dusunun bakalim, siz mi bana, ben mi size..Dogruyu soyleyen dokuz koyden kovulurmus... Hem kime oy verdiginizi bilmem icin yazmaniza gerek yok aeben hanim, Kazen'in anketinde oy sayisina tiklayinca kimin kime oy verdigi gorunuyor zaten... Yolsuzluga Ok verdigimi gordunuz mu derken?
Her sozu hirsizliga yolsuzluga getiririm, getirecegim de... Cunki ben de yillardir halkimin sovuslenmesinden biktim, baydi artik, ama hala tam hiz yola devam.. Onlar orda, biz burda... Bu kokusmusluk durana, Adalet tecelli edene kadar durmak yok.
Hangi yazdigim hanim? Hangisi hakaret? bak ben size ornek verdim, "cahil" lafini atlamissiniz bu arada... Siz de bir ornek verin. aynisini Kontes de yapmisti bir keresinde, demedigim seyle suclamisti, tek bir ornek getirememisti sonra da.. ne kadar da cok benziyorsunuz birbirinize hayret..yazdıgınız mesajları dönüp okursanız inceden yerleştirdiginiz . hatta bana yazdıgınız yetmemiş başkasına yazdıgınız mesajın içinede yerletirdiginiz kelimeleri yazmayım buraya .. bilgisiz hakaretse sizin yazdıklarınız nedir ?.
bazan pembeye kzıyorum fazla ileri gidiyor diye ama anladımki siz o dilden anlıyorsunuz .
Dindar değilim diyorsunuz. ''Ben dindarım'' diyenler var; onların yaşantılarına bakınca şu iki kitap aklıma geliyor:
1- Yaşar Nuri Öztürk- Allah İle Aldatmak
2- Ömer Lütfi Mete Allahsız Müslümanlık
saraylım sidik yarıştırmaya ne meraklıymışsın .... anlaşıldı seni kara listeme alıp mesajlarını görmemekk daha süper olacak :)))Yazdiklarimi bir daha okuyun. Bir mesajimda "Sizin gibiler sayesinde dinden ciktim" dedim. Sizin gibiler... Ben Erdogan'i tanidigim gunlerde dinden ciktim. Erdogani desteklemiyor musunuz hepiniz? Bana arkadasini soyle, sana (senin) kim oldugunu soyleyeyim. Diger mesajimda verdigim isimler, sen dahil, beni dinden sogutmadiniz, bana Islami yeniden ogretiyorsunuz dedim, bildigim Islam hakkinda cahilmisim ya... Hicbirsey bilmiyor musum ya..Sayenizde ogreniyorum iste... Hatta size tesekkur bile etmedim mi beni aydinlattiginiz icin? Laflarimi degistirip degistirip kullanma "rica ederim", hani senin bana dedigin gibi. Ben sozumden donmeye, kendimi yalanlamaya alisik degilim, yanar doner hic degilim. Erdogan'a verip, her dakika onu savunup, yolsuzluk konulari acilinca "temcit pilavi gibi isitip isitip ayni seyi soylemeyin" diye serzenislerde bulunup pesinden de "beni damgalarsin simdi, ben ne o tarafa ne bu tarafa inaniyorum, tarafsizim" carklarina alisik degilim. Yzdiklariniz hayat felsefeniz hakkinda fikir veriyor herkese, aciklamak icin beylik laflar kullanmaniza gerek yok Erdogan gibi.. Gorunen koy kilavuz istemez, ne onda, ne de sizde...
Kendi soyledigini, kendi fikirlerini, kendi yaptiklarini yalanlayan bir insana ben buna alisik degilim, dedim. Ben yanar doner degilim, dedim. Yasam bicimim degil, hayat felsefeme uymaz bu davranislar naapiim? Ne dese idim, aferin, aynen ben de oyle mi? Yaptigina da evet, cark etmek denir. Cark etmek bir deyimdir, hakaret kelimesi degildir, bir kere isim de degildir ki hakaret olsun. Ama "cahil" hakarettir. Isimdir, hatta yabanci ulkelerde "isim takmak, isimlerle cagirmak" diye gecer hakaret..Siz simdi bunlari yazdım diye benide damgalarsiniz hahayy .. Konuya yazdığım ilk mesajdada vurguladığım gibi, her iki tarafada inanmıyorum .sadece izliyorum gerektiğinde yorumumu yapıyorum ...
Kadınlar Kulübünde her şeyin dine bağlanmasına ifrit oluyorum valla.RTE'ye oy veren dinli de vermeyen dinsiz mi? Ya da millet niye başkasının görüşüne bakıp dinden soğuyor.Boşversenize arkadaşlar siyasetçilerin hepsi kendine müslüman...
Son olarak şunu bırakıp gideyim: Politika: Poli tika.Yunancada poli çok,tika yüz demektir.Ne güzel demiş yunanlar çok yüz diye...
Şu yaptığınız polemik biliyorsunuz değil mi?
Israrla birbirinizi alıntılayarak yazışıp durmanız ister haklı olun ister haksız her ikinize de ceza vermeyi gerektiriyor.
Site kurallarını, tartışma adabını bir kenara koymanız bir yana bugün özellikle bu topikte son 3-5 sayfada okuduklarım beni üzdü, ülkemin kadınlarının siyaset uğruna birbirlerine nispet gibi yazılarını okuyunca dumura uğradım.
Gelecekten daha fazla endişe ediyorum artık, zira bizler anne ya da anne adaylarıyız aynı zamanda.
Siyasi görüşlerimizi çocuklarımıza da empoze ediyorsak veya etmeyi düşünüyorsak bizim yetiştireceğimiz nesil daha kundaktayken dışlayacak birbirini.
Herkesin bir dönemi varmış, herkes o dönemi beklermiş meğer, keşke keşke devran dönsün, zaman lehime işlesin düşüncesinde olmasaydınız, siyaset kadın olma ve hemcinsine kayıtsız şartsız destek olma duygusunun üstünde olmasaydı akıllarınızda, sizleri bu hale getirenlere daha çok kızmaya başladım.
Bugün birkez daha ötekileşmiş olmanın acısı çöktü içime, birgün dilerim hepiniz ben demek yerine biz diyebilirsiniz.
Benim için biziz, biz diyene kadar hepinize siyaset kavganızda, her yol mübah tartışmanızda başarılar...
Polemik konusunda haklısınız ne diyim Mune hanım .. ban işide iyi oldu ,yaşın yanında kuruda yansada son bulmasına sevindim ...Şu yaptığınız polemik biliyorsunuz değil mi?
Israrla birbirinizi alıntılayarak yazışıp durmanız ister haklı olun ister haksız her ikinize de ceza vermeyi gerektiriyor.
Site kurallarını, tartışma adabını bir kenara koymanız bir yana bugün özellikle bu topikte son 3-5 sayfada okuduklarım beni üzdü, ülkemin kadınlarının siyaset uğruna birbirlerine nispet gibi yazılarını okuyunca dumura uğradım.
Gelecekten daha fazla endişe ediyorum artık, zira bizler anne ya da anne adaylarıyız aynı zamanda.
Siyasi görüşlerimizi çocuklarımıza da empoze ediyorsak veya etmeyi düşünüyorsak bizim yetiştireceğimiz nesil daha kundaktayken dışlayacak birbirini.
Herkesin bir dönemi varmış, herkes o dönemi beklermiş meğer, keşke keşke devran dönsün, zaman lehime işlesin düşüncesinde olmasaydınız, siyaset kadın olma ve hemcinsine kayıtsız şartsız destek olma duygusunun üstünde olmasaydı akıllarınızda, sizleri bu hale getirenlere daha çok kızmaya başladım.
Bugün birkez daha ötekileşmiş olmanın acısı çöktü içime, birgün dilerim hepiniz ben demek yerine biz diyebilirsiniz.
Benim için biziz, biz diyene kadar hepinize siyaset kavganızda, her yol mübah tartışmanızda başarılar...
Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın ama yazdıklarımı doğru anlamadığınız veya okumadığınız aşikar. Uluslararası bir kurumdan (ISC, ISCAA, IMC, ISME vb) bu raporu almak bu kadar zor mu ? Fakat sizin ve sizin gibilerin (karşıt görüştekileri de kastediyorum) aralardan cımbızla kelimeleri seçip bir laf sokma hevesiniz var ama kursağınızda kalır. Söylemedi demeyin.
Unutmayın ben taraf değilim sadece altı boş konuları sevemedim, sevmeyeceğim de !
Tübitak'ın raporunu kabul ediyor musunuz ? Ben şahsen etmiyorum. (GM'ün kısa bir süre önce göre gelmesi vb dedikodulardan dolayı)
Altını çiziyorum ISC, ISCAA, IMC veya ISME gibi bir kurumlardan bu raporu almak çok mu zor ? Bu güne kadar bu rapor neden alınmadı ? Bunlar sorgulanmazken 2 ay önceki haberi taze haber gibi servis etmeyi etik bulmuyorum.
Ha Ozan Doğulu'dan rapor almışız ha Marpet'ten :)
Genele açıklamam ;
Bu haberi yayınlarsınız kaynak belirtirsiniz. 2. mesajda da böyle bir haber paylaşılmış aradan bu kadar süre geçti, neden bunun üzerine düşülmüyor adam akıllı bir uluslararası kurumdan bu rapor neden onaylanmıyor dersiniz işte o zaman şapka çıkartırım.... Ne zaman bu düşünce yapısına sahip olursunuz işte o zaman aynı dili konuşuruz.
daha öncede yazdım ya sansasyonel haberler hoşunuza gidiyor gerçek haberlere kimsenin rağbet ettiği yok.
fırın ekmek olayı ....
saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?