Son rapor: Montaj değil

bu da yeni moda oldu...senin maneviyatın zayıfmış kuzum....

bu da yeni moda oldu...senin maneviyatın zayıfmış kuzum....
Benim maneviyatim senin inandigin dine ne kadar inandigimla olculmuyor. Merak etme, maneviyatim burada atip tutan bir cok kisiden ustun, benim maneviyatim beni yeryuzundeki butun dinlerin kotu veya haram diye adlandirdigi cirkinliklerden uzak tutmaya yetiyor, ya seninki? Gerci sormaya gerek yok, herkes kimin neleri destekleyip neleri icine sindirebildiginin cok iyi farkinda... Maneviyat meselesi iste...

evet içime sindiriyorum...rabbim akıl vermiş düşünüyorum kıyaslıyorum yargılıyorum......aaaa bi de bakıyorum doğru yoldayım....

demek mesajlarınızda hakaretlere başladınız ... kişi kendini belli ediyor işte söze ne hacet .:)
evet zamanında iyi niyetle size islamı çok anlatmaya çalıştık ama sizin her defasında niyetininizin islami ögrenmek değilde küçümsemek oldugunu geç farkettim ,üzgünüm kafam o kadar alengirlere basmamıştı ...

pardon oyumu kime verdigimi yazdıgımı hatırlamırum :))kime verecegimide size sormam merak etmeyin ..
bir kere daha diyorum bu montaj olayında tarafım yok . bu montaj olayında ne bu tapeleri ortaya koyanlara nede yalandır veya gerçekdir diyenlere taraf değilim ... bu konuya ilk mesaj yazma sebebimde haberdeki tezatlıktı dikkatinizi çekerim ...
evet her konuda sözü yolsuzluga hırsizliga getirmeniz baydı artık .çünki başka tutunacagınız bişi yok . bu ülke hakında başka bir şey konuştugunu pardon yazdınızı görmedim .. bazan sizin yazılarınizi okuyunca ben başka bir ülkedemi yaşıyorum diye düşünüyorum .. tüm yazıların bu çerçevede ,yada zihniniz .!
benim yolsuzluklara yada hırsızlıga okey dedigimi nerden çıkartınız .. okudunuzmu hiç öyle bir çümlemi ?

dogruya sizi eleştiren oldumu damgayı yedi . yok öyle kusura bakmayın ....

demek beylik laflar :)) sizin gibi sıkışınca karşımdakini aşagılayana yada gizli gizli hakaret edene kadar beylik laf kulanmayı tercih ederim hanımfendi :))

mümkünse ne siz bana nede ben size cevap yazalım . ne ben sizin görüşlerinize nede siz benim görüşlerime katılmamız mümkün değil , oyüzden bu yazışmaların bir anlamı yok ...
kazen beyinde degi gibi kediyle kedi olmaya gerek yok .

Ben de sizle tartismakta bir fayda gormuyorum. Hangi hakaretlere baslamisim pardon? Kim kime cahil, bilgisiz dedi burada? Bir dusunun bakalim, siz mi bana, ben mi size.. Dogruyu soyleyen dokuz koyden kovulurmus... Hem kime oy verdiginizi bilmem icin yazmaniza gerek yok aeben hanim, Kazen'in anketinde oy sayisina tiklayinca kimin kime oy verdigi gorunuyor zaten...Yolsuzluga Ok verdigimi gordunuz mu derken?
Her sozu hirsizliga yolsuzluga getiririm, getirecegim de... Cunki ben de yillardir halkimin sovuslenmesinden biktim, baydi artik, ama hala tam hiz yola devam.. Onlar orda, biz burda... Bu kokusmusluk durana, Adalet tecelli edene kadar durmak yok.

oo süpermiş demek insanları ayırmak için oylamaya baktınız . hahay aklımın bile ucundan geçemişti kinim kime oy vedigi , kim kime isterse verir oyunu .. dedigim gibi size sormam oy verirken .......
yazdıgınız mesajları dönüp okursanız inceden yerleştirdiginiz . hatta bana yazdıgınız yetmemiş başkasına yazdıgınız mesajın içinede yerletirdiginiz kelimeleri yazmayım buraya .. bilgisiz hakaretse sizin yazdıklarınız nedir ?.
hakılsınız ben burdan dogruyu söyledigi için kovulan çok üye gördüm pordan kaçırılan ...

benimle tartışmakda fayda görmüyorsanız tartışmayın !çok memnun olurum hatta ...

birde bir konuya yorum yaptıgımda beni alıntılayıp size cevap yazmak zorunda bırakmayın beni ....
bazan pembeye kzıyorum fazla ileri gidiyor diye ama anladımki siz o dilden anlıyorsunuz .

Hangi yazdigim hanim? Hangisi hakaret? bak ben size ornek verdim, "cahil" lafini atlamissiniz bu arada... Siz de bir ornek verin. aynisini Kontes de yapmisti bir keresinde, demedigim seyle suclamisti, tek bir ornek getirememisti sonra da.. ne kadar da cok benziyorsunuz birbirinize hayret..
O inceden yerlestirdigim hakaret diye adlandirdiginiz yoksa sizin su kirmizi ile vurguladigim yaziniz gibi bir sey mi? Ele verir talkini, kendi yutar salkimi..

Ekmelettin İhsanoğlu'nun hangi beyantında dini kullandığını söylermisin? Halbuki Tayyip adaylığını açıkladığı törende sanki Hz Muhammet'in Veda Hutbesi'ndeki benzer sözleri kullanması dini kullanmasının göstergesidir.
islama alet etmek ha...

bir zamanların laik diye geçinen zümresi din ile devlet işlerinin defaatle birbiriniden ayrılması gerektigini söyleyen devletimin laik (!) zümresi görülmüş iş degildir ki kuruluş tarihinden buyana kendi düşüncesine ters düşen bir adayla halkından oy dilensin..

Hani nerede laik anlayışız ?

Yıllardır dini siyasete alet etmeyin deyip deyip kendileri siyaseti dine alet ettiler yahu bknz :Ekmeleddin İhsanoglu...

Ayrıca gerçekten islami vecibeler üzerine bir düsturunuz yok bu konuda misliyle hak verdim size şimdi

nereden de anladın dersen bir gaflette bulunup bana önerdigin zatlardan [/QUOTE]

saraylım sidik yarıştırmaya ne meraklıymışsın .... anlaşıldı seni kara listeme alıp mesajlarını görmemekk daha süper olacak :)))

sadece bir mesajınızda digerlerina bakmadım bile ...
bana itham etitiginz şeylerin farkındamışınız .??

''sözünden dönen ,yalanlayan ,yanar döner , çarkçlarına .

bunlar sizin için ne ifade ediyor bilmem ama ben agır hakaret sayarım ...

bu size son mesajımdı ...

mune hanım artık cevap yazmıyorum bu üyenize .. allaha size ve havale ettim ..sesimi duyarsınız inşallah ....

saraylım rabbım gönlüne iman nurunu nakşetsin inşalah .. amin ...

Siz simdi bunlari yazdım diye benide damgalarsiniz hahayy .. Konuya yazdığım ilk mesajdada vurguladığım gibi, her iki tarafada inanmıyorum .sadece izliyorum gerektiğinde yorumumu yapıyorum ...
Kendi soyledigini, kendi fikirlerini, kendi yaptiklarini yalanlayan bir insana ben buna alisik degilim, dedim. Ben yanar doner degilim, dedim. Yasam bicimim degil, hayat felsefeme uymaz bu davranislar naapiim? Ne dese idim, aferin, aynen ben de oyle mi? Yaptigina da evet, cark etmek denir. Cark etmek bir deyimdir, hakaret kelimesi degildir, bir kere isim de degildir ki hakaret olsun. Ama "cahil" hakarettir. Isimdir, hatta yabanci ulkelerde "isim takmak, isimlerle cagirmak" diye gecer hakaret..

Evet, tartisma adabi kalmadi, yerlere, ayaklara dustu. sidik yarisina da girmis oduk tabe boylece.. Igrenc bir durum. Mune ne yapar bilemiyorum, kendi takdiri, kendim bile bu durumdan pek hoslanmadim, ona da diyecek lafim olmaz.

Ben Türkiyede yaşıyorum hanım efendi ... beni yaşadıgım ülkede cahil den çok bir insana dönek demek hakarettir ....

birine oy vermek onu yüzde yüz desteklemeyi gerektirmez ..algılama sorunuz hat safada ..

Son düzenleme:
Şu yaptığınız polemik biliyorsunuz değil mi?
Israrla birbirinizi alıntılayarak yazışıp durmanız ister haklı olun ister haksız her ikinize de ceza vermeyi gerektiriyor.

Site kurallarını, tartışma adabını bir kenara koymanız bir yana bugün özellikle bu topikte son 3-5 sayfada okuduklarım beni üzdü, ülkemin kadınlarının siyaset uğruna birbirlerine nispet gibi yazılarını okuyunca dumura uğradım.
Gelecekten daha fazla endişe ediyorum artık, zira bizler anne ya da anne adaylarıyız aynı zamanda.

Siyasi görüşlerimizi çocuklarımıza da empoze ediyorsak veya etmeyi düşünüyorsak bizim yetiştireceğimiz nesil daha kundaktayken dışlayacak birbirini.

Herkesin bir dönemi varmış, herkes o dönemi beklermiş meğer, keşke keşke devran dönsün, zaman lehime işlesin düşüncesinde olmasaydınız, siyaset kadın olma ve hemcinsine kayıtsız şartsız destek olma duygusunun üstünde olmasaydı akıllarınızda, sizleri bu hale getirenlere daha çok kızmaya başladım.
Bugün birkez daha ötekileşmiş olmanın acısı çöktü içime, birgün dilerim hepiniz ben demek yerine biz diyebilirsiniz.
Benim için biziz, biz diyene kadar hepinize siyaset kavganızda, her yol mübah tartışmanızda başarılar...

Benim amacım seni uzmek hiç olmadı Mune üzüldugunu gördüğüm içinde bundan sonra kıyamet kopsa sadece okuyup geçeceğim yazmayacağım buraya sevgiler.

Ne guzel bi yere parmak bastin. Insanlarin bu iki yuzluluklerden ceplerini dolduranlari evlatlari gibi bagirlarina basmalarini hayretlerle izliyorum. Medeni ulkelerde politikacilara hayran olunmaz. Lider aramaz insanlar. Biz hala buyuk kurtarici bekliyoruz :)

doganın kanunu bu. 'öteki' yoksa, 'biz' de olmaz.

tarih tekerrürden ibaret üstelik. bu da doganın kanunu, her şeyin bir zamanı var. önce biri, sonra digeri iktidar/güç olur. zaten hep aynı kalması hem halkı sıkar hem de ülkeye zarar çünkü her şey zamanla dejenere olur. devlet de, özgürlük de, baskı da, demokrasi de, diktatörlük de, sag politika da, sol politika da.... bu yüzden tam anlamıyla 'biz' diye bir şey olmayacak çünkü öyle bir şey mümkün degil ve hatta o bile zararlı.

acı belki ama gerçekleri de kabul etmek lazım. hayaller insan dogasıyla uyuşmuyor.

Polemik konusunda haklısınız ne diyim Mune hanım .. ban işide iyi oldu ,yaşın yanında kuruda yansada son bulmasına sevindim ...
bu konuda çevreye rahatsızık verdiysemde özür dilerim .. ama yazdıklarım pişman değilim .bazı şeylere taraf değilken taraf gösterilmeyede tahammül edemedim .polemigi sevmesemde ısrarla içine çekildim, birçok arkadaş gibi.

son bir not olarak şunu ekleyim .yazısını okumak istemediginiz üyeyi kara listenize alın görmezden gelirsiniz....

biz olma konusundada haklısınız lakin mervecigin mesajınada katılıyorum ......

Sevgili kazen, bazı şeyleri gördükten sonra alınan raporun şu kurumdan mı bu kurumdan mı olduğu çok da önem arz etmiyor anlatabiliyor muyum? Şöyle bi yakın geçmişe sonra da dönüp bugün geldiğimiz noktaya bakmak yetiyor, benim için en geçerli şey bu.

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun yapıldığı 17 Aralık günü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal arasında geçen konuşmaya göre, evdeki paraların sıfırlanamayan 14,5 milyon lirasıyla Şehrizar Konakları’ndan 6 daire alındığı iddia edilmişti.

Dairelerin damat Berat Albayrak’ın avukatı Ömer Faruk Akbulut üzerine kaydedildiği belirlenmişti. 26 Aralık’ta alınan evlerin tapusunun, 14 Ağustos 2014’te iki daire daha eklenerek, Berat-Serhat Albayrak ve anneleri Kısmet Hanım’ın üzerine geçirildiği ortaya çıktı.

Zaman gazetesinden Suat Özçelik'in haberine göre, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun yapıldığı gün o tarihte Başbakan olan Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasındaki geçtiği iddia edilen ses kaydına göre, sıfırlanmaya çalışılırken elde kalan parayla Şehrizar Konakları’ndan 6 daire alındığı gündeme gelmişti. Ancak bu dairelerin Erdoğan ailesinin değil, damatları Berat Albayrak’ın avukatının üzerine alındığı tespit edilmişti. İşte avukatın üzerine alınan bu dairelerin tapularının, yaklaşık 3 hafta önce Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak, Berat’ın kardeşi Serhat Albayrak ve anneleri Kısmet Albayrak’ın üzerine geçtiği ortaya çıktı. Zaman’ın ulaştığı bilgilere göre daha önce Berat Albayrak’ın avukatı Ömer Faruk Akbulut’un 26 Aralık’ta aldığı 6 daireye, 2 daire daha eklendi ve tapuları 14 Ağustos 2014’te Albayrak ailesinin 3 üyesinin üstüne yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile oğlu Bilal arasında geçtiği belirtilen görüşmedeki sıfırlanamayan paranın 14,5 milyon TL’si ile 6 daire alındığı kaydedilmişti.

Parayı da 26 Aralık’ta Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın avukatı olan Ömer Faruk Akbulut’un ödediği iddia edilmişti. Zaman, Üsküdar Burhaniye’de bulunan o evlerden 8 tanesinin tapusunun 14 Ağustos 2014’te Berat Albayrak, Serhat Albayrak ve Kısmet Albayrak’ın üzerine geçtiği bilgisine ulaştı. 17 Aralık’ta ortaya çıkan ses kaydında Bilal Erdoğan, 17 Aralık gecesi saat 23.15’te babasıyla yaptığı konuşmada, evdeki paraların sıfırlanamayan 30 milyon Euro’nun bir kısmıyla Şehrizar Konakları’ndan daire alacaklarını belirtiyordu.

O dönem elde edilen tutanaklara göre; Akbulut’un 26 Aralık 2013 günü Çalık Holding bünyesinde faaliyet gösteren GAP Yapı İnşaat’a ait Şehrizar Konakları’nın Aktif Bank’taki hesabına 14 milyon 507 bin 391 TL 11 kuruş aktardığı ortaya çıkmıştı. Şimdi de alınan o dairelerin tapularının Berat Albayrak, Serhat Albayrak ve Kısmet Albayrak’ın üzerine alındığı bilgisine ulaşıldı. Ve 6 daire değil, 8 daire alındığı öğrenildi. Söz konusu devir işlemi ise 14 Ağustos 2014’te gerçekleştirildi. Berat Albayrak’ın E2 bloktan 1, 2 ve 4 numaralı daireleri, Serhat Albayrak’ın C2 bloktan 1, 2 ve 4 numaralı daireleri, Kısmet Albayrak’ın ise yine C2 bloktan 3 numaralı daire, E2 bloktan da 3 numaralı dairelerin tapularını üzerine aldığı öğrenildi.

Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’a sıfırlattığı paralarla alındığı iddia edilen dairelerin fiyatları ise el yakıyor. Şehrizar Konakları’nda alınabilecek en ucuz dairenin fiyatlarının 2 milyon 500 bin lira olduğu öğrenildi. Yani Albayraklar’ın üzerine geçirdiği daireler en ucuzlardan olsa yaklaşık 20 milyon lira gibi fiyatın ödendiği görüldü.

Odatv.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…