Kazen bey, tebrik ederim, ilk tesekkurunuzu almissiniz. Neyse...
Aeben hanim, yazdiklarinizin neresinden tutsam elimde kaliyor, o yuzden size cevap yazmayacagim. Kontese yazdigim size de gelsin.
Pembecim, zihniyetler degissin. Benim gibi yolsuzluklardan, rusvetten, hukuksuzluktan, adaletsizlikten, devletin tepesindeki kokusmusluklardan, icinden milyarlarca euro cikan ayakkabi kutularindan, sehit analarinin aglamasindan, ormanlarin rant icin katledilmesinden rahatsiz olan herkesin sesleri kesilsin, Silivri hucrelerinde curumeye birakilsin, bu ulkede hak aranmasin, liderler degismesin, butun bunlarin musebbihi o lider balkona ciktikca herkes "Padisahim cok yasa! padisahim cok yasa!" diye bagirsin... Nasil? Duygularina tercuman olabildim mi?
Kontes hanim, bak burada kapali yuzlerce bayan var, sozlerin onlara hakaret olarak gelebilir. Senin gibilerin sayesinde insanlar Islam dinini yolsuzluklar, kul hakki yeme, para icin her turlu saklabanligin ve siyasi ahlaksizligin yapilabildigi bir arena gibi algiliyorlar, sanki muslumanlikta basortusu ugruna her turlu pisligi yapmak mubahmis gibi algiliyorlar, bunlari gormezden sayip susmak ve lidere kosulsuz sartsiz biat etmek olarak algiliyorlar. Halbuki haksizliklar karsisinda susan dilsiz seytandir. Sen benim icin kapanip daha cok musluman oldun ama, ben de sizin gibiler yuzunden dinden ciktim, benim gibi bircoklari da... soyle bana simdi bu isten sen ne sevap kazandin?