Son rapor: Montaj değil

Bir ülke düşünün Başbakanı ses kayıtları kanıt gösterilerek milyarlarca liralık yolsuzlukla suçlanıyor. Sonra o ülkenin Başbakanı her işinde ortak olduğu cemaati suçlayarak bunun komplo olduğunu ses kayıtlarının montaj olduğunu iddia ediyor.(Öyle ki polisleri savcıları sürüp davayı düşürüyor. Ama ses kayıtlarının montaj olduğuna dair bir kanıt ortaya koyamıyor.)

Kimse de demiyor tabi ki sen bostan korkuluğu muydun o paralel yapı yerleşirken haberin olmadı. Çünkü Başbakanın kendisi beyan etmişti bu cemaate ne istedilerse verdiğini. Sadece bir ülkenin resmi kurumlarını bir cemaate peşkeş çekmenin bedeli bile o koltuktan inmekken daha bir sarılan Başbakan aynı zamanda yalancıydı da. Yalanları kamera görüntüleriyle kanıtlanmışken sırf ''inat'' uğruna daha bir sevildi, Cumhurbaşkanı oldu.

Sonra da bu yolsuzluk hırsızlık olayları temcit pilavı oluvermiş. Ne gerek var değil mi gündeme getirmeye hırsızlık canım nolcakkkk

Vatandaşı olmasak eğlenceli ülke aslında

Dindar değilim diyorsunuz. ''Ben dindarım'' diyenler var; onların yaşantılarına bakınca şu iki kitap aklıma geliyor:
1- Yaşar Nuri Öztürk- Allah İle Aldatmak
2- Ömer Lütfi Mete Allahsız Müslümanlık[/QUOTE]

Giordano Bruno'nun unlu bir lafi vardir, aklima hemen o geldi:
Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar.

Mesajiniz yanlislikla iki defa cikmis, ikisini de begendim. On defa ciksa idi onunu da begenirdim zaten..

Zaten kendisi de itiraf etti. Daha neyi tartışıyoruz anlamıyorum. ''Çocuklarımın boğazından helal lokma geçmedi'' beyanatını haberlerde izlemiştim. Sizler de izlediniz mi? Yoksa o da mı montaj şantaj.

Zaten kendisi de itiraf etti. Daha neyi tartışıyoruz anlamıyorum. ''Çocuklarımın boğazından helal lokma geçmedi'' beyanatını haberlerde izlemiştim. Sizler de izlediniz mi? Yoksa o da mı montaj şantaj.

Sadece bir cümlenize katılıyorum. Bu ülkede yaşanan din anlayışı ve yaşayışı beni de bağlamıyor. Fuhuşun adı ... nikahı; faizin adının kar payı olduğu bir din anlayışı beni bağlamıyor.

Sen bas bas bağırıyorsun ama siyaset topiklerinde yazdıklarının satır araları iyi okunmuyor.
Hem dalına hem mıhına yorumlarını herkes kendi penceresinden değerlendirip almak istedikleri kadarını alıyor.
Bizde siyaset kısır döngü, en güzeli hayat boş eğlen coş modunda sadece okuyucu olmak.

Ve hanımlar,
lütfen ikili tartışmalara girmeyin.

Mune Hanım vallah sari karti çıkardı. Şimdi kırmızı karta hazırlanıyor

Yav bu olay aslinda neye benziyor biliyor musunuz? Simdi dusunun ki evinize bir hirsiz dadanmis, kim oldugunu da biliyorsunuz ama hicbirsey yapamiyorsunuz. Polis yakalayamiyor, bir sebepten, belki de adam sayginligiyla taninan biri ya da her secimde birinci gelen mahallenin muhtari, tabi bu durumda yargisiz infaz da yapamiyor, hirsiza hirsiz bile diyemiyorsunuz. Adam geliyor, hergun yukte hafif pahada agir birsey alip goturuyor. Arada bir, bir kalip peynir, yarim kilo zeytin filan birakiyor, ama giderken bir bilezik goturuyor. Simdi sizin caniniz nerde atar? "Aa.. eve hirsiz girmis, aman ya, bosver... Onemli degil, zaten hangi hirsiz girse o bilezigi ve seti gotururdu... Ama giderken bir kalip peynir burakmis, hem de en iyisinden valla helal olsun" deyip, hirsizi konusmaktan vaz gecer, gunluk planlariniza mi yapardiniz? Mesela, "Muallacim, o guzel peynirden bir borek yapip Fatmalarda bulussak diyorum canim, sen ne diyorsun?"

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/videos/limitsiz-keşif-yılmaz-Özdil.1214952/

Yılmaz Abi güzel anlatmış ta anlayana ....

Bence konuşmalar gerçekti,öncelikle bir amerikan şirketine kontrol ettirildi,montaj dediler.Şirketin adı istenince birden herkes sustu,sonra tubitak inceleme yaptı montajmış...İşe bak yahu al gülüm ver gülüm.

Mune Hanım vallah sari karti çıkardı. Şimdi kırmızı karta hazırlanıyor
Full performans göstermiyorum korkmayın diye Kırmızı kartlara bir sarılırsam saha dışına çıkmayan kalmayacak

Link için teşekkürler sakin bir zamanda mutlaka bakacağım.

ben zaten siyaset bölümünün adının

cımbızlayarak ve saldırarak bloket et
olsun istiyorum

psikolojik harp teknikleride olabilir

ziraa karşılıklı atışmaya girilmez bazıları ile

eğitimli gibiler hemen aynı kişiler toplaşıp üst üste yazıyorlar ve aradan bi cümleyi çekip çıkarıyorlar

ye haberde montajsa

başka topiklerdede yazdım

DİNDEN SOĞUMAK nedir komik oluyorsunuzz

bu arada en sevmediğim üçlü halk tv -Yözdil -bide baryamm

ama yözdil ne konuşmuş be iyi giydirmiş muhalefete

gerçi arada baryamın koca sesinden duyamadım ama

Yılmaz Özdili çok seviyorum ben tabi bu benim görüşlerimi savunduğu için de olabilir ama üslubu ve lafının arkasında durması çok güzel gerçekten,omurgalı bir duruşu olduğunu düşünüyorum.

yılmaz özdil'in söyledikleriyle bu konunun ne ilgisi var anlamadım? onun söyledigi başka bir şey.

konu başlıgı montaj... ve ortada olan tek gerçek, kayıtların montaj olmadıgı, yolsuzlugun var oldugu ve hukuksuzlugun tavan yaptıgı... bunu görmeyen, görmek istemeyen, konduramayan ya da alkışlayan ya hipnozludur ya da çıkarı vardır.

yoksa ben şahsen akp kadar chp'yi de sevmem. hatta digerlerini de sevmem.

anlamadığınızın farkındayım.... sorun portakalda ...

ya baktıkça gülüyorum adam 17 ağustosta yazmış bunu işte bilinçaltı artık

Biri bu adamcagiza soylesin.. 17 Araligin ustunden sadece 9 ay gecti. Onlem zaten aninda alindi, operasyonlar durduruldu, operasyona katilan 2000 emniyet gorevlisi ya isten atildi, ya suruldu. Savcilar da oyle.. Bundan sonra oyle bir deprem olmasinin onu kesildi, bir daha ayakkabi kutularindaki paralar ortalara sacilmayacak, hic merak etmesin...

bundan bir tane daha vardı o akp nin partizanıydı ondan kurtulduk, bunun ne idüğü belirsiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…