- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.239
- 598
- Konu Sahibi gulay_gulay
-
Dininizi bilmem, fazlaca dinden bahseden insanlarin secimleri ve destekledikleri zihniyet kadar, yani gordugum ve burada okudugum kadar biliyorum diyelim. Cunki aslinda oyleymis... Cunki ben hakikatten de Islami bilmiyormusum. Sayenizde ogreniyorum. Sen, Kontes, Pembe, Esra gibiler sayesinde, sagolun, aydinlattiniz beni. Kendiniz acmadiktan sonra da konusmuyorum bile bu konuda artik gordugunuz gibi, o yuzden bana degil konuyu acan Kontese soyleyin Islami alet etmemesini olmaz mi?
Dindar degilim, belki de ondandir, onceliklerim farkli. Benim dunyamda bir insan namusu ve serefi icin yasar. Yuzunun kiri karasi ile halkin onune cikan biri agzinla kus yakalasa benim icin bir kiymeti yok, bana neler bahsetmis lafini etmem bile... Bilirim ki bana bir saray bagislasa, en az on tanesini de kendine ayirmistir zaten, sus payidir o.. Beni kandiramaz... Gercek bir tanedir, yalan bin tane.. Yasim elli olmus, bu yasa kadar dogruluktan sasmadim, gerceklere gozumu kapatmadim, bu yastan sonra da degisecek degilim.
Mesajiniz yanlislikla iki defa cikmis, ikisini de begendim. On defa ciksa idi onunu da begenirdim zaten..Bir ülke düşünün Başbakanı ses kayıtları kanıt gösterilerek milyarlarca liralık yolsuzlukla suçlanıyor. Sonra o ülkenin Başbakanı her işinde ortak olduğu cemaati suçlayarak bunun komplo olduğunu ses kayıtlarının montaj olduğunu iddia ediyor.(Öyle ki polisleri savcıları sürüp davayı düşürüyor. Ama ses kayıtlarının montaj olduğuna dair bir kanıt ortaya koyamıyor.)
Kimse de demiyor tabi ki sen bostan korkuluğu muydun o paralel yapı yerleşirken haberin olmadı. Çünkü Başbakanın kendisi beyan etmişti bu cemaate ne istedilerse verdiğini. Sadece bir ülkenin resmi kurumlarını bir cemaate peşkeş çekmenin bedeli bile o koltuktan inmekken daha bir sarılan Başbakan aynı zamanda yalancıydı da. Yalanları kamera görüntüleriyle kanıtlanmışken sırf ''inat'' uğruna daha bir sevildi, Cumhurbaşkanı oldu.
Sonra da bu yolsuzluk hırsızlık olayları temcit pilavı oluvermiş. Ne gerek var değil mi gündeme getirmeye hırsızlık canım nolcakkkk
Vatandaşı olmasak eğlenceli ülke aslında
Bir ülke düşünün Başbakanı ses kayıtları kanıt gösterilerek milyarlarca liralık yolsuzlukla suçlanıyor. Sonra o ülkenin Başbakanı her işinde ortak olduğu cemaati suçlayarak bunun komplo olduğunu ses kayıtlarının montaj olduğunu iddia ediyor.(Öyle ki polisleri savcıları sürüp davayı düşürüyor. Ama ses kayıtlarının montaj olduğuna dair bir kanıt ortaya koyamıyor.)
Kimse de demiyor tabi ki sen bostan korkuluğu muydun o paralel yapı yerleşirken haberin olmadı. Çünkü Başbakanın kendisi beyan etmişti bu cemaate ne istedilerse verdiğini. Sadece bir ülkenin resmi kurumlarını bir cemaate peşkeş çekmenin bedeli bile o koltuktan inmekken daha bir sarılan Başbakan aynı zamanda yalancıydı da. Yalanları kamera görüntüleriyle kanıtlanmışken sırf ''inat'' uğruna daha bir sevildi, Cumhurbaşkanı oldu.
Sonra da bu yolsuzluk hırsızlık olayları temcit pilavı oluvermiş. Ne gerek var değil mi gündeme getirmeye hırsızlık canım nolcakkkk
Bir ülke düşünün Başbakanı ses kayıtları kanıt gösterilerek milyarlarca liralık yolsuzlukla suçlanıyor. Sonra o ülkenin Başbakanı her işinde ortak olduğu cemaati suçlayarak bunun komplo olduğunu ses kayıtlarının montaj olduğunu iddia ediyor.(Öyle ki polisleri savcıları sürüp davayı düşürüyor. Ama ses kayıtlarının montaj olduğuna dair bir kanıt ortaya koyamıyor.)
Evet saraylim bencede bana verecek cevabın yok ....
A bak su an dejavu yasıyorum , en son yazismamizdada sobet boyle bitmişti......
Bende konu ne zaman hırsızlığa yolsuzluğa gelecek dıyordum . Temsit pilavi gibi isitip isitip getiriyorsunuz , bu hükumete kınınızı kusacak baska konu yokmu ?
Siz simdi bunlari yazdım diye benide damgalarsiniz hahayy .. Konuya yazdığım ilk mesajdada vurguladığım gibi, her iki tarafada inanmıyorum .sadece izliyorum gerektiğinde yorumumu yapıyorum ...
Sizden tek ricam din konularına girmeyin ozelikle ıslam konusunda bilginiz yok yazdiginizdada batiyorsunuz Bari saygınız olsun(
Dinimi, yaşadığım ülkenin din yaşayışına gore degil , dinimin gerektirdiği gibi yasarım . Unuttuğunuz, hatasız olanın müslümanlar degil din oldugunudur .
Kontese yazdığınız masajinizida özetleyecek olursam sizde algı problemi var .......yazınızdan anladığıma gore düşünceleriniz önyargılı ve dar kalıplar icinde . Ufkunuzu acin biraz . Hani cok ozgurlukcusunuzya bırakın insanlar özgür yasasin sizin kalıplarımıza girmesin :))
Ben ne zaman bu iktidarı akladım, ne zaman muhalefetin siyasetine kirli dedim ? Nerede bir ayırım yaptım ?
Türkiye'de siyaset kirlenmiş, yargı kirlenmiş, kurumlar kirlenmiş diye bas bas yazıyorum...
Allah aşkına üçüncü bir göz cevap versin. Kim cevap verirse versin ama burada artık yazmayacağım...
Bana iyi gelmiyor...
Sen bas bas bağırıyorsun ama siyaset topiklerinde yazdıklarının satır araları iyi okunmuyor.
Hem dalına hem mıhına yorumlarını herkes kendi penceresinden değerlendirip almak istedikleri kadarını alıyor.
Bizde siyaset kısır döngü, en güzeli hayat boş eğlen coş modunda sadece okuyucu olmak.
Ve hanımlar,
lütfen ikili tartışmalara girmeyin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/videos/limitsiz-keşif-yılmaz-Özdil.1214952/Sen bas bas bağırıyorsun ama siyaset topiklerinde yazdıklarının satır araları iyi okunmuyor.
Hem dalına hem mıhına yorumlarını herkes kendi penceresinden değerlendirip almak istedikleri kadarını alıyor.
Bizde siyaset kısır döngü, en güzeli hayat boş eğlen coş modunda sadece okuyucu olmak.
Ve hanımlar,
lütfen ikili tartışmalara girmeyin.
Full performans göstermiyorum korkmayın diyeMune Hanım vallah sari karti çıkardı. Şimdi kırmızı karta hazırlanıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/videos/limitsiz-keşif-yılmaz-Özdil.1214952/
Yılmaz Abi güzel anlatmış ta anlayana ....
Full performans göstermiyorum korkmayın diyeKırmızı kartlara bir sarılırsam saha dışına çıkmayan kalmayacak
Link için teşekkürler sakin bir zamanda mutlaka bakacağım.
yılmaz özdil'in söyledikleriyle bu konunun ne ilgisi var anlamadım? onun söyledigi başka bir şey.
konu başlıgı montaj... ve ortada olan tek gerçek, kayıtların montaj olmadıgı, yolsuzlugun var oldugu ve hukuksuzlugun tavan yaptıgı... bunu görmeyen, görmek istemeyen, konduramayan ya da alkışlayan ya hipnozludur ya da çıkarı vardır.
yoksa ben şahsen akp kadar chp'yi de sevmem. hatta digerlerini de sevmem.
ya baktıkça gülüyorum adam 17 ağustosta yazmış bunu işte bilinçaltı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?