• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son olan olaylar yüzünden psikolojim bozuldu

yassminnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
13
0
1
32
Arkadaşlar malumunuz son yıllarda çok kötü dönemlerden geçtik geçiyoruz covid ekonomik kriz depremler derken benim psikolojim çok bozuldu bir yavrum yanımda bir yavrum karnımda 7 aylık hamileyim ilk beneğimi corona zamanı doğurdum çok zor dönemdi şimdi salgın bitti derken depremler oluyor her gece ağlıyorum güne mutsuz uyanıp gün içinde hiçbir şey yiyemiyorum hep daha kötü şeyler olursa evlatlarım güzel günler yaşayamazsa diye üzülüyorum ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim artık

Bu aralar herkes öyle maalesef :( bence meditasyon deneyin zihni çook rahatlatıyo ve nefes egzersizleri

Hepimiz öyleyiz. Ben de hamileyim ve bebeğim olacak diye sevinemiyorum bile nasıl bir dünyaya doğacak diyorum.
Aylarca bebek istedim olmadı en son ülkenin dünyanın gidişatı yüzünden vazgeçmiştim ki hamile kaldığımı öğrendim. Bir yanım çok buruk ve pişman. O doğup büyüyene kadar daha neler göreceğiz böyle bir dünyaya niye getiriyorum onu diye düşünerek darlanıyorum hatta kendimi ondan özür dilerken buluyorum bazen 😞🥺
Her anne gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım ama her şey benim elimde olmayacak. Korkuyorum hem de çok…
Umarım korkularım yersiz çıkar, umudumuz yeniden çiçek açar. Bu günahsız yavruların hatrına… 🙏🏻

gündemden uzak kalmak iyi gelebilir. sosyal medyada çok fazla duygusal ve yıkıcı fotoğraf videoya maruz kalıyoruz. doğal olarak etkileniyoruz. bunlardan uzak durun keyif alacağını filmler izleyin, kitap okuyun, meditasyon yapın. bir de bu playlisti dinleyebilirsiniz iyi geliyor.

Ben de bir panik ataklı olarak son günlerde pek iyi değilim deprem psikolojimi çok etkiledi gün içinde nefesim kesiliyor ağlama geliyor çocuğuma kardeş düşünüyordum kararsız olmakla birlikte şimdi hiç cesaretim yok

valla hepimizin psikolojisi bozuk. her gün birşey oluyor. gerçekten sağlıklı kalmak zor bu ülkede. çok kötü olanlar başa çıkamayanlar bence destek almalı. Ben panik ataktım destekle atlattım. atlatamasaydım bu dönemleri nasıl geçirirdim hiç bilmiyorum.

gündemden uzak kalmak iyi gelebilir. sosyal medyada çok fazla duygusal ve yıkıcı fotoğraf videoya maruz kalıyoruz. doğal olarak etkileniyoruz. bunlardan uzak durun keyif alacağını filmler izleyin, kitap okuyun, meditasyon yapın. bir de bu playlisti dinleyebilirsiniz iyi geliyor.
Çok teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepimiz öyleyiz. Ben de hamileyim ve bebeğim olacak diye sevinemiyorum bile nasıl bir dünyaya doğacak diyorum.
Aylarca bebek istedim olmadı en son ülkenin dünyanın gidişatı yüzünden vazgeçmiştim ki hamile kaldığımı öğrendim. Bir yanım çok buruk ve pişman. O doğup büyüyene kadar daha neler göreceğiz böyle bir dünyaya niye getiriyorum onu diye düşünerek darlanıyorum hatta kendimi ondan özür dilerken buluyorum bazen 😞🥺
Her anne gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım ama her şey benim elimde olmayacak. Korkuyorum hem de çok…
Umarım korkularım yersiz çıkar, umudumuz yeniden çiçek açar. Bu günahsız yavruların hatrına… 🙏🏻
Aynı ben de o şekilde düşünüyorum sanki çocuklarıma kötü bir dünya bırakıyorum iyi şeyler yaşayamayacaklar gibi geliyor inşallah yanılırız da çok güzel günleri olur yavrularımızın

Son düzenleyen: Moderatör:
Back