Son mesaj sahibi

Madamiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
7.271
60
163
Ankara
Son mesajı yazan üyenin sayfada gösteriminde sorun var sanırım.Bölüm içinde konuları takip ederken bir konuda son mesaj benimse örnek, bunu ancak konunun içinde olduğum zaman görüyorum.Aksi halde son mesajı yazdıktan sonra 1-2 dakika beklemem gerekiyorki,kontrol panelimde veya bölüm sayfasında son mesajın sahibini görebileyim.
Daha önce böyle değildi sanırım ki dikkatimi çekmemişti,bir iki gündür durum böyle.
Belki sorun değildir ama bilginize :)

Şöyle bir durum farkettim;
sayfaları değiştirirken hızından dolayı hiç bir sorun yaşamıyorum fakat bir mesaj yazıp gönderirken takılıyor ve bir kaç saniyeden fazla beklemek zorunda kalıyorum.Bu durumdayken cevaplama panelinden çıkıyorum ve yukarda bahsettiğim sorun bu şekildeyken oluyor.
Bugün mesaj gönderdiğimde bir bekleme yok bu durumda da bahsettiğim sorun yok.

Son düzenleme:
Son mesajı yazan üyenin sayfada gösteriminde sorun var sanırım.Bölüm içinde konuları takip ederken bir konuda son mesaj benimse örnek, bunu ancak konunun içinde olduğum zaman görüyorum.Aksi halde son mesajı yazdıktan sonra 1-2 dakika beklemem gerekiyorki,kontrol panelimde veya bölüm sayfasında son mesajın sahibini görebileyim.
Daha önce böyle değildi sanırım ki dikkatimi çekmemişti,bir iki gündür durum böyle.
Belki sorun değildir ama bilginize :)

Son mesaj yazan kısmı mesaj yazıldığı anda güncellenmiyor. Belli aralıklarla güncelleniyor. Yani bu normal işleyişi. Problem yok.

Back