• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Kez Fikir İstiyorum :((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi eMu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eMu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
840
0
0
Konya
Öncelikler herkesin Kadir Gecesi Mübarek Olsun

Hala ve ısrarla ayrılamadığım bir erkek arkadaşım var.Ben bitti diyorum o yine bana dönüyr yine yazıyor ve hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor.Son dönemde nikah sözleşme yüzünden sorunlar yaşıyorduk bugün o konuda uyum sağladık.Ama şöyle bi sorun var baştan hepsini söyleseydim daha net olurdu aslında ama

Babasıyla arası hiç iyi değil bu yüzden yurt dışına okumaya gitmiş ve daha önceki meselemizdi ama ben zamanla hallederiz diye düşünmüştüm.İsteme olayında babası olmayacak annesi dayısı teyze dedesi gelecekmiş o şekilde söylüyor ama haricinde söz nişana sıcak bakmıyor kına içinse benim ailem gelmez siz kendi aranızda yaparsınız düğünden de nefret ediyor ama nikah içinse sadece 5-6 kişinin olacağı birşey istiyor.Bense çok abartı istemesemde yinede herkes kadar sözüm nişanım kınam olsun düğün olmasada nikahtan çıkmak istiyorum ama tüm ailemin olacağı.Bu noktada ben bunu dedim gerisine sana saygım var deyip işin içinden sıyrılıyor

Haricinde de düğün aile muhabbeti sevmediği içinde başkasının düğünü nişanı davetine asla gitmem ama sen gidersin dedi , sıcak aile bağı kurmaktan pek haz etmiyor.Benim ailem teyzelerim kuzenlerimle aram çok iyidir akrabalarımla da her zaman bir arada oluruz.Şimdi o ortamda ben olacağım o gelmeyecek olur mu olmaz mı bilmiyorum.
Beni uzak tutmak istiyor iki kişilik hayat açıkcası istediği.

Dediği gibi söz nişan düğün hiç bir şey olmasın desem ailem olmaz diyecek ben akrabalarımdan uzak kalmakla mutlu olur muyum.Ben neşeli her ortama girebilecek biri olsun istiyorum ama o tam tersi ve hep dediği gibi benim gibi birini bulamazsın.Ya anladığı tek şey futbol olan bir eş yada dağda bir kulübede kitap okuyacağın hayat

Düğüne davete tek gitmek eşimin akrabalarından uzak olduğu bir yaşam bana hep izin verir mi onu da garanti edemiyorum ama gönderirim diyor da uzak bir şehirde yaşamayı kabul edip devam etmek mi yoksa bu adamla mutluluk imkansızlık mı?

Hep sahil kentinde yaşamayı istedim memurluk olursa da sahil şehri istiyorum ama yinede bu farklı bir durum

Çok zor durumun ablam yaa çok iyi düşünmen lazım yani okadar çok riske gırıoyrsnki
ama diceğim şu ki bıraz daha düşünsenmiki ?
hayatın boyunca keşke demeye hazrsan evlen çünkü hep buruk olucaksınn aktabalrndan uzak vs..
çünkü dedğinn gibi hayalındki bu deil ..

Hala ve ısrarla ayrılamadığım bir erkek arkadaşım var.Ben bitti diyorum o yine bana dönüyr yine yazıyor ve hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor.Son dönemde nikah sözleşme yüzünden sorunlar yaşıyorduk bugün o konuda uyum sağladık.Ama şöyle bi sorun var baştan hepsini söyleseydim daha net olurdu aslında ama

Babasıyla arası hiç iyi değil bu yüzden yurt dışına okumaya gitmiş ve daha önceki meselemizdi ama ben zamanla hallederiz diye düşünmüştüm.İsteme olayında babası olmayacak annesi dayısı teyze dedesi gelecekmiş o şekilde söylüyor ama haricinde söz nişana sıcak bakmıyor kına içinse benim ailem gelmez siz kendi aranızda yaparsınız düğünden de nefret ediyor ama nikah içinse sadece 5-6 kişinin olacağı birşey istiyor.Bense çok abartı istemesemde yinede herkes kadar sözüm nişanım kınam olsun düğün olmasada nikahtan çıkmak istiyorum ama tüm ailemin olacağı.Bu noktada ben bunu dedim gerisine sana saygım var deyip işin içinden sıyrılıyor

Haricinde de düğün aile muhabbeti sevmediği içinde başkasının düğünü nişanı davetine asla gitmem ama sen gidersin dedi , sıcak aile bağı kurmaktan pek haz etmiyor.Benim ailem teyzelerim kuzenlerimle aram çok iyidir akrabalarımla da her zaman bir arada oluruz.Şimdi o ortamda ben olacağım o gelmeyecek olur mu olmaz mı bilmiyorum.

Dediği gibi söz nişan düğün hiç bir şey olmasın desem ailem olmaz diyecek ben akrabalarımdan uzak kalmakla mutlu olur muyum.Ben neşeli her ortama girebilecek biri olsun istiyorum ama o tam tersi ve hep dediği gibi benim gibi birini bulamazsın.Ya anladığı tek şey futbol olan bir eş yada dağda bir kulübede kitap okuyacağın hayat

Düğüne davete tek gitmek eşimin akrabalarından uzak olduğu bir yaşam bana hep izin verir mi onu da garanti edemiyorum ama gönderirim diyor da uzak bir şehirde yaşamayı kabul edip devam etmek mi yoksa bu adamla mutluluk imkansızlık mı?

Hep sahil kentinde yaşamayı istedim memurluk olursa da sahil şehri istiyorum ama yinede bu farklı bir durum

Amacınız ne?
Bu adama olan mecburiyetiniz ne?
Olmuyor,uyuşamıyorsunuz di mi?
Şartları bu kadar zorlamanın ya da tıpatıp uyum sağlamaktaki sebep ne?
Başka erkek mi yok sizin oralarda acaba?

babaannem tek gülle bahar gelmez derdi. yalnızlaşmak kimseye iyi gelmez zor zamanlarında çevrende kimseyi bulamazsan başka omuzlara yaslanırsın allah korusun...

insan sosyal bir varlıktır. allah öyle yaratmış, yani normal insanları. bence yol yakınken psikolojisi bozuk olan bu arkadaştan ayrıl. kendi içinde bazı sorunları var galiba insanlarla, senide yanında sürüklemek istiyor. seni insan içine çıkarmayacak, eşin, dostun ,ailen kalmayacak, sonrada sana istediği eziyeti yapacak. nasıl olsa çevrende kimse kalmamış olacak sana sahip çıkan.. aç gözünü seven insan seni mutlu etmeye çalışır, senin için fedakarlık yapar. seni sofu gibi, kimsesiz gibi yaşatmak istemez. sen kimsesizmisin akrabalarına, düğünlere gitmiycen. kimseler kapını açmaz ilerde. iyi düşün, bu adam kendi ailesini gözden çıkarmış seni çıkarmayacağı garantimi.

Amacınız ne?
Bu adama olan mecburiyetiniz ne?
Olmuyor,uyuşamıyorsunuz di mi?
Şartları bu kadar zorlamanın ya da tıpatıp uyum sağlamaktaki sebep ne?
Başka erkek mi yok sizin oralarda acaba?

Ben yıllardır dağcılık yapmaya çalışıyorum ailem pek izin vermediği için dağcı biri olsun istedim ,sosyal yönü gelişmiş biri bu yüzden rahat rahat beraber gideceğim bi eş olduğu için.Hayallerimiz ve istediklerimiz de ortak bu yüzden ısrar edişim tek mesele bu.

Akşamdan beri düşünüyorumda annemle pek anlaşamasamda uzak kalmak istesemde ben yinede kopmuş aile bağı istemediğimi farkettim yakın akrabalarımla çok mutluyum ve onları çok seviyorum iki kez ameliyat oldum ve en yakınımda her zaman onlar vardı acaba ilerde pişman olur muyum ondan da acabalarım var kendisininde söylediği ya dağ başında kitap okuyacağın bir ev yada futboldan anlayan bir erkek sadece

Ben yıllardır dağcılık yapmaya çalışıyorum ailem pek izin vermediği için dağcı biri olsun istedim ,sosyal yönü gelişmiş biri bu yüzden rahat rahat beraber gideceğim bi eş olduğu için.Hayallerimiz ve istediklerimiz de ortak bu yüzden ısrar edişim tek mesele bu.

Akşamdan beri düşünüyorumda annemle pek anlaşamasamda uzak kalmak istesemde ben yinede kopmuş aile bağı istemediğimi farkettim yakın akrabalarımla çok mutluyum ve onları çok seviyorum iki kez ameliyat oldum ve en yakınımda her zaman onlar vardı acaba ilerde pişman olur muyum ondan da acabalarım var kendisininde söylediği ya dağ başında kitap okuyacağın bir ev yada futboldan anlayan bir erkek sadece

En kötü anne baba bile en iyi eşten daha iyidir alkisalkisalkis

ailesinle arası iyi olmayanın kendisiyle ve eşiyle arası hiç olmaz bunu diyim en başda sizi bir ömür hapis gibi yaşatacak kabul ediyosanız buyrun derim çok iyidüşünün hayaliniz çok kolay bunu geri itmeyin sahilde güzel bir yaşam sizinde hakkınız ve bu kişiyi unutursanız olacakdır

Canım herşeyin hayırlısı olur inşallah ama demek istediğim tek şey var.Ben de kendimden çokkk fedakarlıklar vererek 5-6 yıllık birilişkinin sonunda nişan yaptım.Ama öğrendim ki tamamiyle kendinden fedakarlık vererek birşeyler yürümez ve sonunda da ayrıldım.İnşallah çok mutlu olursun ama hep sen eğilerek, sen fedakarlık yaparak çok yorulursun. Hayırlısı neyse senin için o olur inşallah.

ailesinle arası iyi olmayanın kendisiyle ve eşiyle arası hiç olmaz bunu diyim en başda sizi bir ömür hapis gibi yaşatacak kabul ediyosanız buyrun derim çok iyidüşünün hayaliniz çok kolay bunu geri itmeyin sahilde güzel bir yaşam sizinde hakkınız ve bu kişiyi unutursanız olacakdır

10 sende bir dağcı ve çok yönlü birini buldum diye ısrar ediyorum arkadaşlarımda bir tane daha bulursun diyor kararsız kaldım ya bulamazsam pişman olursam ya da bulupta iyi bitmiş dersem.İnsan sevdiği özellikleri olan bir insan ama huyundan suyundan pekte hoşnut olmadığı insan mı yoksa kendi huzurunu yaşatacağı ama belkide en fazla sevdiğiniz şeyi yapamayacağınız bir yaşam mı ?kararsız kalıyor

Dağcılık yapmayıp mutlu olmak mı ya da dağcılık yapıp mutsuz olma ihtimaline rağmen evet demek mi ?

10 sende bir dağcı ve çok yönlü birini buldum diye ısrar ediyorum arkadaşlarımda bir tane daha bulursun diyor kararsız kaldım ya bulamazsam pişman olursam ya da bulupta iyi bitmiş dersem.İnsan sevdiği özellikleri olan bir insan ama huyundan suyundan pekte hoşnut olmadığı insan mı yoksa kendi huzurunu yaşatacağı ama belkide en fazla sevdiğiniz şeyi yapamayacağınız bir yaşam mı ?kararsız kalıyor

Dağcılık yapmayıp mutlu olmak mı ya da dağcılık yapıp mutsuz olma ihtimaline rağmen evet demek mi ?
bacım kusura bakma da başlarım dağına taşına.:mymeka: iyi misin sen? dağcılık dediğin bir hobi, onla yaşıcam diye böyle bir karar veriyosun öyle mi? yani senin hayatının geri kalanı, doğacak çocuklarının nasıl bir ortamda yetişeceği, yaşlılığın, aile bağların hepsini bir kenara atıyorsun ve dağcılık için böyle bir adamla evlenceksin ha?

bi kere ben sana diyim, böyle bir adam insan içine çıkmıyor da seni nasıl dağcılığa gönderecek? evlendikten sonra unut bunu, adamın kafa yapısı o yönde çünkü. hadi izin verdi diyelim, sen bu hobiyi kaç yaşına kadar yapıcan? hayat bu ya, dağ taş için hayatını bi kenara atamazsın! birçok insanın vazgeçemediği hobileri var ama hayatlarını bu yüzden riske attıklarına hiç şahit olmadım? adamın tek elle tutulour yanoı varsa göster görelim. mesajın yanında bırakmıyo diyosun da bıraktırmak isteyen çok güzel bıraktırır. sen hala karar verememişsin, beni bırakmıyo diye kendini kandırıyosun. ailenden memnun olmayabilirsin ama asilcariyenin dediği gibi en kötü ana baba en iyi eşten iyidir. yaşın kaç olursa olsun. yapma lütfen ya. diğer konuda boşuna mı yazdık sana demek??
valla bize de yazık okuyoruz kızıyoruz kafa yoruyoruz mesaj yazıyoruz, evet haklısınız diyosun 3 gün sonra yeni konu açıp karşımıza geçmiş "bırakmadı napim, evlencem şunu napıyım" diye soruyosun. senin yaşın öyle küçük de değildi hatırladığım kadarıyla. mantık bacım az mantık ya.

Çok zor durumun ablam yaa çok iyi düşünmen lazım yani okadar çok riske gırıoyrsnki
ama diceğim şu ki bıraz daha düşünsenmiki ?
hayatın boyunca keşke demeye hazrsan evlen çünkü hep buruk olucaksınn aktabalrndan uzak vs..
çünkü dedğinn gibi hayalındki bu deil ..

Ne annem mutlu olmama izin verecek nede şuan hayatımda olan insan.Hiç bir zaman size ait bir hayatınız yok senağlama

bana hiç istekleriniz ve hayalleriniz ortakmış gibi gelmedi.

Evet 1 hayaliniz ortak olabilir ama anlattığınıza göre terazinin "ortak olmayan hayaller" kısmı çok daha fazla ağır basıyor.

Tam olarak bilmediğim için olur veya olmaz diyemeyeceğim ama yazdıklarınızdan yola çıkarak pek uyum göremedim...

bana da bu adam hic de hayallerine uygun biri gibi gelmedi..
uzun vadeli dusunmek lazim ya.. coluk olcak cocuk olcak..ama adam daha kendi dugununde bile kimseyi istemezken bakalim colugunun cocugunun sevgisini heycanini ailenle paylasmana izin vericek mi..
hayat yeterince zor zaten onu zorlastiricak insanlarla degil kolaylastiricak insanlarla paylasmak daha iyi olur..
bazen ortak hobilerden cok belki de aykiri hobileri olan biri senin mizacina daha uygun olabilir.. neden mi? surekli ayni seyleri yapmaktan bikicaksin zaten... belki de farkli paydalarda bulustugun birisi seni daha mutlu edecektir..
kendi kendine kapilarini kapatma.. genis dusunmeye calis..

tamam fazla akrabalık ilişkilerinden hazzetmeyen mesafeli durmayı tercih eden biri olabilir.bu biraz da tercih meselesi.ama düğün istemiyorum hadi ona tamam nikahta ailem olmayacak çok az insan olacak vs.. işte bunlar pek hoş gelmedi açıkçası.bunu kimse hoş karşılamaz kolay kolay.

bir de işin kötüsü zıt karakterdesiniz galiba sen insanlarla bir arada olmayı seven biri,o ise yalnız olmayı tercih eden.çok iyi düşün mutsuz olabilirsin.

dugunun hayatın boyunca 1 defa olacak.hadı gonul rızanla kabul ettın kı sebebıde cok sacma sevmıyormus.aslında karakterını ortaya koymus.evlendıkten sonra hep o ve aılen arasında kalacaksım.sımdı ben gıtmem ama sen gıdersın dedıgı yerlere gıdemezsın dıyecek.evlı bırı olarak ben çok uzulur yorulursun dıyorum:sm_confused:

Her yazıdan alıntı nasıl olur bilmiyorum ama kısaca özetleyim

28 yaşındayım ve 10 yıldır dağcılık yapmaya çalışıyorum üniversite yıllarında bir çok arkadaşım aynı klübteki birileriyle anlaştı evlendi bana da geç kalan bir teklif oldu yıllar sonra ama çoktan iş işten geçti.Ben dağcılık yapmak istedikçe ailem hep bişey olur diye karşı çıktı şimdide 10 yıldan sonra bulunca bir de diğer yönleri avantajlıyd.Bugün bayram arefesinde çalışmıyorum diye abim bayramlık aldı kardeşim istediğimi aldı ve ailemle aram pek iyi olmasada iki kez ameliyatımda Ankara'da başımda bekleyen sandalye üzerinde uyumak zorunda kalan yine öz annemdi.Sorunumda olsa ailemden kuzenlerimden teyzelerimden ve sevdiklerimden kopmak istemediğime kalabalıkları bayramları düğünleri davetleri sevdiğime karar verdim.

İşin diğer yönünde bir kez evlenecekken sanki evden kaçmışcasına bişey yapmadan birşey olmasın istiyorum herkesin düğün hazırlıkları varken ben alelade bir şekilde evleneceğim ve çoğunluğu onun verdiği kararların olduğu bir hayatı kabullenmem lazım.Farklı biri hayatımda bir kez daha onun gibi birisi çıkmayacak ama sırf özelliğinden dolayıda hayatımın geri kalanını mutsuz yaşamak istemiyorum.Ben neşeli deli dolu biriyim o da öyle ama nedense benimleyken bunu hissedemiyorum kendimi kasmakta çok sıkıcı.Eğlenceli hayatım olsun istiyorum soğuk donuk ve sürekli hayırların olduğu bir yaşam.Her türlü kısıtlama aile giyim yaşam sıkıcı

Seviyorum ama bu şekilde de hayat geçirebilecek bir yapıya sahip değilim.Bir yanım sevdiği için mantıksız olsada birileri onaylasın ister gibi ...

İnş aradığım insanı ölmeden bulurum ne diyelim.Bayram arefesinde

Herkese düşünceleri için teşekkürler .İyi bayramlar

Her yazıdan alıntı nasıl olur bilmiyorum ama kısaca özetleyim

28 yaşındayım ve 10 yıldır dağcılık yapmaya çalışıyorum üniversite yıllarında bir çok arkadaşım aynı klübteki birileriyle anlaştı evlendi bana da geç kalan bir teklif oldu yıllar sonra ama çoktan iş işten geçti.Ben dağcılık yapmak istedikçe ailem hep bişey olur diye karşı çıktı şimdide 10 yıldan sonra bulunca bir de diğer yönleri avantajlıyd.Bugün bayram arefesinde çalışmıyorum diye abim bayramlık aldı kardeşim istediğimi aldı ve ailemle aram pek iyi olmasada iki kez ameliyatımda Ankara'da başımda bekleyen sandalye üzerinde uyumak zorunda kalan yine öz annemdi.Sorunumda olsa ailemden kuzenlerimden teyzelerimden ve sevdiklerimden kopmak istemediğime kalabalıkları bayramları düğünleri davetleri sevdiğime karar verdim.

İşin diğer yönünde bir kez evlenecekken sanki evden kaçmışcasına bişey yapmadan birşey olmasın istiyorum herkesin düğün hazırlıkları varken ben alelade bir şekilde evleneceğim ve çoğunluğu onun verdiği kararların olduğu bir hayatı kabullenmem lazım.Farklı biri hayatımda bir kez daha onun gibi birisi çıkmayacak ama sırf özelliğinden dolayıda hayatımın geri kalanını mutsuz yaşamak istemiyorum.Ben neşeli deli dolu biriyim o da öyle ama nedense benimleyken bunu hissedemiyorum kendimi kasmakta çok sıkıcı.Eğlenceli hayatım olsun istiyorum soğuk donuk ve sürekli hayırların olduğu bir yaşam.Her türlü kısıtlama aile giyim yaşam sıkıcı

Seviyorum ama bu şekilde de hayat geçirebilecek bir yapıya sahip değilim.Bir yanım sevdiği için mantıksız olsada birileri onaylasın ister gibi ...

İnş aradığım insanı ölmeden bulurum ne diyelim.Bayram arefesinde

Herkese düşünceleri için teşekkürler .İyi bayramlar

Sonuç olarak ayrıldın mı canım anlamadım ben.bilmiyorumkismile

Back