• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son kamelya ( Sarah jio)

RAAPUUNNZEELL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
157
21
48
Ankara
merhaba arkadaşlar Sarah Jio 'nun 4.kitabını da bitirdim.Diğer kitapları gibi iç içe geçmiş olay kurgusuyla
merak uyandırıyor, kesinlikle tavsiye ederim.iyi okumalar....

merhaba arkadaşlar Sarah Jio 'nun 4.kitabını da bitirdim.Diğer kitapları gibi iç içe geçmiş olay kurgusuyla
merak uyandırıyor, kesinlikle tavsiye ederim.iyi okumalar....

inanırmısın sarah jionun 5 kitabını okudum ama en az begendiğim buydu son kitabı daha güzel tavsiye ederim ;)

inanırmısın sarah jionun 5 kitabını okudum ama en az begendiğim buydu son kitabı daha güzel tavsiye ederim :KK66:
Bende bütün kitaplarını okudum son kitabı hariç ( Gündüz sefası ) elimde kitap biter bitmez onu okumayı
düşünüyorum , sizde son kitabını beğenmişsiniz şimdi daha bir sabırsızlandım

Bende bütün kitaplarını okudum son kitabı hariç ( Gündüz sefası ) elimde kitap biter bitmez onu okumayı
düşünüyorum , sizde son kitabını beğenmişsiniz şimdi daha bir sabırsızlandım

sarah jioyu seviyorsanız krıstın hannak kitaplarınıda öneririm size

sarah jioyu seviyorsanız krıstın hannak kitaplarınıda öneririm size
Krıstın hannah kitaplarını da takip etmeye çalışıyorum onun da '' sevgi uğruna yaptıklarımız , gece yolu ve evden çok uzakta
yı okudum kış bahçesi , ateş böceği yolu ve uzak kıyılarda okumayı bekleyen kitaplar arasında

Krıstın hannah kitaplarını da takip etmeye çalışıyorum onun da '' sevgi uğruna yaptıklarımız , gece yolu ve evden çok uzakta
yı okudum kış bahçesi , ateş böceği yolu ve uzak kıyılarda okumayı bekleyen kitaplar arasında

ateşböcegi yoluda harika :)

Back