Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar selam,
size uzmanlık sorusuyla geldimmmm
son ilişki tarihim aynı zamanda yumurtamın catladıgı gun, uzerınden 8 gün geçti,
adetimede 6 gün var,
sizce erken gebelik testi yapsam çıkarmı
kızlar selam,
son ilişki tarihim aynı zamanda yumurtamın catladıgı gun, uzerınden 8 gün geçti,
adetimede 6 gün var,
Benim de yumurtlama üzerinden 8 gün geçti henüz çıkmaz yumurtlamanın 12-13 gününde minik silik çizgi çıkabilir demişler ama en iyisi 15-16 gün aslında döllenme süresi var cünkü döllenecek rahme gidecekte yavaş yavaş
Bende bekliyorum aynı şekilde
kızlar selam,
adetimede 6 gün var,
Benim de yumurtlama üzerinden 8 gün geçti henüz çıkmaz yumurtlamanın 12-13 gününde minik silik çizgi çıkabilir demişler ama en iyisi 15-16 gün aslında döllenme süresi var cünkü döllenecek rahme gidecekte yavaş yavaş
Bende bekliyorum aynı şekilde
beklemek lazım canım. acele edıyoruz aslında beklesek adet gununu hıc bole stresler yasamıcaz
benım daha oncekı gebelıklerımde(2kez kımyasal yasadım) hep 10. gun sılık cıkardı,
bugun ılıskıden sonra 9. gun cıkmadı sabah yaptım,
varsa her gebelık farklı dıyolar ama ıste ınsan en son yasadıgını hatırlayıp aynı belırtılerı arıyo