• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son ilişkiden 8 gün sonra-- adete 6 gün kala

cerenssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
41
13
3
34
kızlar selam,
size uzmanlık sorusuyla geldimmmm
son ilişki tarihim aynı zamanda yumurtamın catladıgı gun, uzerınden 8 gün geçti,
adetimede 6 gün var,
sizce erken gebelik testi yapsam çıkarmı

kızlar selam,
son ilişki tarihim aynı zamanda yumurtamın catladıgı gun, uzerınden 8 gün geçti,
adetimede 6 gün var,
Benim de yumurtlama üzerinden 8 gün geçti henüz çıkmaz yumurtlamanın 12-13 gününde minik silik çizgi çıkabilir demişler ama en iyisi 15-16 gün aslında döllenme süresi var cünkü döllenecek rahme gidecekte yavaş yavaş 😅😅😅
Bende bekliyorum aynı şekilde

kızlar selam,
adetimede 6 gün var,
Çıkmaz adet zamanı gelmesi lazım hatta adetiniz gecikirse yapın testi şuan test yapıp negatifi görünce üzülmeyin

Benim de yumurtlama üzerinden 8 gün geçti henüz çıkmaz yumurtlamanın 12-13 gününde minik silik çizgi çıkabilir demişler ama en iyisi 15-16 gün aslında döllenme süresi var cünkü döllenecek rahme gidecekte yavaş yavaş 😅😅😅
Bende bekliyorum aynı şekilde
ben yaptım canım cıkmadı
2 gun sonra bıdaha denıcem

ben yaptım canım cıkmadı
2 gun sonra bıdaha denıcem
Dün bir kadının videosunu gördüm yumurtlama itibari ile gebelik testi yapmıs her gün , 12. Gün silik çıkmaya başlamış

Eklentiler

• A193CEF7-1E71-429D-BE57-553917668629.webp
    A193CEF7-1E71-429D-BE57-553917668629.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 140
Dün bir kadının videosunu gördüm yumurtlama itibari ile gebelik testi yapmıs her gün , 12. Gün silik çıkmaya başlamış
beklemek lazım canım. acele edıyoruz aslında beklesek adet gununu hıc bole stresler yasamıcaz
benım daha oncekı gebelıklerımde(2kez kımyasal yasadım) hep 10. gun sılık cıkardı,
bugun ılıskıden sonra 9. gun cıkmadı sabah yaptım,
varsa her gebelık farklı dıyolar ama ıste ınsan en son yasadıgını hatırlayıp aynı belırtılerı arıyo

Back