• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son iki gün sınava hazırmıyız

hiç çalışmadım daha doğrusu çalışamadım çünkü 6 aylık bebeğimden fırsat bnulamıyorum

aslında çalıştım geçmiş yıl sorularınıda çözüyorum ama kendimi hiç tam anlamıyla hazır hissetmiyorum ki ben off geçsek kurtulsak Allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah yardımcınız olsun hepinizin inşallah çok çok iyi geçer sınavlarınız. a.s. Mübarek gün duamız kabul olur. :)

slm bende geçmiş yıl sorularına bakıyorum faydası var gerçekten şimdiye kadar aynı sorularla bile karşılaştım inş bu senede çıkar googleden e öğrenme yazıyorsun ordan oturum aç ı tıkla ve tc numaranı yaz sınav sorularını seç ve dersini ...inş yardımcı olmuşumdur kolay gelsin

çook sağol canım benim ben o siteye giriyordum ama sıradan alıştırma sanıyordum..........hemen deneyeceğim

kızlar bende bu akşam geçmiş sınav sorularını çözücem ama hangi yılların ki çözsem bilemiyorum son 4 yıl çözsem yeterli olur mu ?

cnmm ben 2003 yılından başlayarak çözdüm muhasebe genelde aynıydı ama matematik haliyle farklı ve git gide zorlaşmış sorular Allah yardımcımız olsun

cnmm ben 2003 yılından başlayarak çözdüm muhasebe genelde aynıydı ama matematik haliyle farklı ve git gide zorlaşmış sorular Allah yardımcımız olsun

canım benim muhasebe,hukuk,işletme ve temel bilgi teknolojileri kaldığım dersler ama bitek muhasebenin geçmiş sorularını çözmeyi düşünüyorum umarım geçeriz yaa zor derslerden geçtim en kolaylarından kaldım sinir oluyorum kendime :oklava:

cnmm hukuk notları bir arkadaş eklemiş buraya ben finalleri o notlar sayesinde geçtim istersen bir oku belki yardımı olur

muhasebeden kalan arkadaşlar yıl sonu sınav sorularına baktım da daha önce çıkmış 4 tane soru var geçmiş yıl sorularından bu sefer çıkma ihtimali yüksek yani inşallah onlar çıkarda geçeriz

Kızlar bildiklerinizi yapın bilmediklerinizi 2 şıkka indirebiliyorsanız en yakın geleni işaretleyin,yok benim hiçbir fikrim diyorsanız 30 soruluk bir testte 5 cevap şıkkı oluyor A-B-C-D-E yani bir şık başına 30/5:6 cevap düşüyor yani A dan 6,B den 6....bazen bu yöntem işe yarıyor ben bu yöntemle iyi notlar aldığımı biliyorumyerimseniben ama tüm sınavıda böyle yapmayın bu hiç fikrinizin olmadığı durumlarda:teytey: Sınavda herkese başarılar diliyorum kolay gelsin herkes çarçabuk geçsin:1hug:

bende hazır değilim daha doğrusu öle hissediyrm bakalım yarın neler olcak dananın kuyruğu kopcak:) ooff Allah yardımcımız olsun inş dualarınızda benide unutmayın yarın kolay gelsin hepimize

kızlar çalştgma eminim am akorkuyorumm
düşünn 5 aylık kızım var
ramazn ayındayz yemek yapılmalı üstüne stün o kadar misafir agırladım
ev işlerii ve ayrıca annemler geldii 1 ay bende kalklar ev çok kalabalık
buna ragmn çalştımm allahımm nolurr yardmm ett bu hayır mübarek gündeeeee

cnmm çalışmışsın bence çok heycan yapma ben hep heycandan kaybediyorum hayırlısıyla olur inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun başarılar

Back