YDS sınavı

Onu bilmiyorum canım. araştırman lazım

Akademik alanlarda Yök dil genelde kullaniyor ama çalişma alaninda maalesef yerine geçmiyor , mesela dil tazminati almak için geçerli degil ya da işe alimlarda genellikle yds kabul goruyor. Bilginize

Yds için ben de varim çalişmaya gayret eden kaynak olarak reader at work 1-2 aldim, paragraflara kelimelere iyi geliyor, bir de irem yayincilik deneme seti ve son yillarda cikmis sorulari aldim. insallah çalisabilir ve hepimiz güzel puanlar aliriz :KK200::nazar:

Akademik alanlarda Yök dil genelde kullaniyor ama çalişma alaninda maalesef yerine geçmiyor , mesela dil tazminati almak için geçerli degil ya da işe alimlarda genellikle yds kabul goruyor. Bilginize

evet cnm biliyorum, tşk ederim, ales için de genelde yds geçerli kpss için de öyle, o yüzden yds'ye gireceğim

Yds için ben de varim çalişmaya gayret eden kaynak olarak reader at work 1-2 aldim, paragraflara kelimelere iyi geliyor, bir de irem yayincilik deneme seti ve son yillarda cikmis sorulari aldim. insallah çalisabilir ve hepimiz güzel puanlar aliriz :KK200::nazar:

ben de dün paragraf için bi test kitabı aldım, irem yayıncılığın 2 tane grammer ve soru kitabı var, ayrıca pdf olarak bi çok test ve kitap var, çıkmış sorularda, eylül yds ye gireceğim inş

tense konusu tekrarı yapıldı ve bitti, yarın soru çözmeyi planlıyorum

Huhu canlarım ben de varımmmm.
Benim Hocam kanalından Hakkı hocayı takip ediyorum 14. dersteyim.
Akın Dil soru bankam vardı ama yok kelime eksiğim olduğu için soru bankası çözmicem şimdilik ders izliyorum.
Hedef 2018 bahar sınavı hedef 90+
Yapabiliriz di mi yapalım çünkü lütfen En Büyük TÜRKİYE

Huhu canlarım ben de varımmmm.
Benim Hocam kanalından Hakkı hocayı takip ediyorum 14. dersteyim.
Akın Dil soru bankam vardı ama yok kelime eksiğim olduğu için soru bankası çözmicem şimdilik ders izliyorum.
Hedef 2018 bahar sınavı hedef 90+
Yapabiliriz di mi yapalım çünkü lütfen En Büyük TÜRKİYE
hoş geldin cnm...ben de hakkı hocayı izliyorum :KK70::KK70: 6. videodayım, ben eylülde gireceğim kısmetse, nisana yetişmez bi taraftan kpss de çalışıyorum, kelime ezberlemek lazım, hazırlıktayken bi dünya kelime listem vardı, kimbilir nerde, .ok işime yarardı şimdi, çok eksiğim yok ama gene de ezber lazım..bol bol okuma yapmalıyız bu arada..ben şuan tr çözüyorum bitince bi oku yapacağım, artık her akşam bi makale okumayı planlıyorum..

bence istediktn sonra yapılmayacak bişey değil tatlım bu..zamanında sıkıve bırakmadan çalışarak güzel bi başarı elde etmiştim :KK66:

hoş geldin cnm...ben de hakkı hocayı izliyorum :KK70::KK70: 6. videodayım, ben eylülde gireceğim kısmetse, nisana yetişmez bi taraftan kpss de çalışıyorum, kelime ezberlemek lazım, hazırlıktayken bi dünya kelime listem vardı, kimbilir nerde, .ok işime yarardı şimdi, çok eksiğim yok ama gene de ezber lazım..bol bol okuma yapmalıyız bu arada..ben şuan tr çözüyorum bitince bi oku yapacağım, artık her akşam bi makale okumayı planlıyorum..

bence istediktn sonra yapılmayacak bişey değil tatlım bu..zamanında sıkıve bırakmadan çalışarak güzel bi başarı elde etmiştim :KK66:
Evet senin kpss çalıştığını biliyorum her şey yolunda gidiyordur umarım.
Bilmiyorum benim hedefim bahar ve uf 90+ çok mu diyorum ama yapan varsa ben neden yapamayayım her zamanki mentalitem :anneadayı:

Evet senin kpss çalıştığını biliyorum her şey yolunda gidiyordur umarım.
Bilmiyorum benim hedefim bahar ve uf 90+ çok mu diyorum ama yapan varsa ben neden yapamayayım her zamanki mentalitem :anneadayı:
yaparsın tabiki yapanların bi fazlası yok ki :)

dün akşam 1 küçük paragraf okuyup sorularını cvpladım
bugün de devam edeceğim..

bugün modal konusu için 2 video bitti.. spordan sonra konu tekrarı ve ezber yapacağım.. :)

semi modal konusunun son bölümüne geldim.. 9.videodayım..bugün kitaptan da çalışacağım

bugün remzi hocanın kaynaklarından 3 adet paragraf okudum ve çevirisini yaptım

gramer çalışıldı- çeviri yapıldı- 2 tane paragraf çözüldü..yatmadan reading yapıp kelime ezberliycm

X