• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son iki gün sınava hazırmıyız

daha hazır değilim vallahi sınava ama kaynak kitaplardan hazırlandım tek dersim var bütünlemeye kalan versemde alsam şu diplomayı

alamıcam bu sene de dıplomayı ya. bırınden 103 alırsam gecıorum (gecme notumuz 70 tum derslerden) :) dort dersten gırıcem ınsallah verrım. en ıyı bıldıgım derslerden kaldım dıgerlerınden gecmısım ınanamıyorum.oooff of

daha hazır değilim vallahi sınava ama kaynak kitaplardan hazırlandım tek dersim var bütünlemeye kalan versemde alsam şu diplomayı

aynı durumdayım seninle canım tek dersim var verilcek ama ben istediğim gibi çalışamadım bazı aksiliklerden dolayı...bide kızlar son yıllarda çıkmış soruları arıyorum nerden bulabiilirim acab..........

neye calısacagımı sasırdım ıkı dersım var mutlaka vermem gereken ıkısının de konuları bıttı sorularını cozdum ama yıne de hazır degılım ,bir soru gorsem neydı bunun cevabı dıye kalakalıyorum..

gecmıs yıllara calıssam dıyorum hangısıne ,yoksa notlarımımı ezberlesem ..

üff kafam allak bullak ,kalmamam lazım ya mafoldumben

neye calısacagımı sasırdım ıkı dersım var mutlaka vermem gereken ıkısının de konuları bıttı sorularını cozdum ama yıne de hazır degılım ,bir soru gorsem neydı bunun cevabı dıye kalakalıyorum..

gecmıs yıllara calıssam dıyorum hangısıne ,yoksa notlarımımı ezberlesem ..

üff kafam allak bullak ,kalmamam lazım ya mafoldumben

canım çoğu kişiden geçmiş yılların sorularına çalışmanın yararlı olduğunu duydum ..ama o soruları bulamıyorum....

ne kadar çalışsamda kendimi hiç hazır hissetmiyorum,valla atıp tutturan arkadaşlardan yardım bekliyorum,benim sallama yönümde berbat,yok mudur bunun bir tekniği... fisfisfis

canım çoğu kişiden geçmiş yılların sorularına çalışmanın yararlı olduğunu duydum ..ama o soruları bulamıyorum....

slm bende geçmiş yıl sorularına bakıyorum faydası var gerçekten şimdiye kadar aynı sorularla bile karşılaştım inş bu senede çıkar googleden e öğrenme yazıyorsun ordan oturum aç ı tıkla ve tc numaranı yaz sınav sorularını seç ve dersini ...inş yardımcı olmuşumdur kolay gelsin

ben de atıp tutturamayanlardanım..

tek dersı versem bıle gecıcem ..keske bır mucıze olsa ya

benimde 2 dersim kaldı ve fazla çalışamadım çalışsamda aklımda bişey kalmıyo sanki 2dersi geçersem okl bitcek inş herkesin iyi geçer

finansal yonetim ,türk vergi sistemi..

fınansal yonetıme oncelık verıp calıstım ,10 gun durmadan sorularını cozdum ama su an aklımda hıc bısey yok..

vizem 40 fınalım de 40 ıdı ..ama hıc calsıamdan yuzune bıle bakmadım..

turk vergı sıstemıne agırlık verdım..sureklı suan onu calısyıromu daha kolay dıye

vizem 28 finalım 56 idi..tabı kı kaldım..

şimdi sizce anladıgım derse mı agırlık vereyım yoksa vızenın yuksek oldugu derse mı..

uff birini versem barı ya

Allah yardımcınız olsun hepinizin.Bende bu sene finallerle birlikte bitirdim okulu ve aldım diplomamızemuszemusDarısı hepinizin başınaa.s.

Kızlar bir de küçük bir tavsiye,geçmiş yılların sorularını mutlaka çözün.Ben de ilk defa bu sene yapmıştım gerçi ama çok büyük faydasını gördüm.sınavda da mutlaka çıkıyor.Nerden bulabileceğiniz konusuna gelince;açıköğretim forumlarında var,oradan ulaşabilirsinizyerimseniben

Back