mihra, asya, gülce ve gökçe diyorumTekrar merhaba hanımlar .. Bu üçüncü konum,öncelikle durmadan konu açıp duruyorsun diyenler zahmet edip de okumasın da cevap da yazmasın .Onlar da seçenek koymuştum .Hangisi diye ?Bunda yok .Çünkü seçeneklerin hepsi belirli sebeplerle elendi .Bu ikinci kızım .İlk kızımın ismi ile uyumlu olsun istemiyoruz .İsmi ipek .Lütfen inci yazmayınHatta tamamen farklı bir isim olsun istiyoruz.Kardeslerde isim benzerligini sevmiyorus .Eşim de ben de.Kafamiz tamamen çorba oldu .Eşim de ben de çok kararsisiz.
Kriterim ilk söyleniste anlaşılsın ,garipsenmeyecek bir isim olsun ama çok kullanılıyor olmasın .İpek öyle mesela .Çok fazla yok .Hiç karşılaşmadık ama kimse garipsemiyor .Bir de söylenişi başka isimlerle karışmaya müsait olmasın.Asil bir isim istiyorum ."Mina,mila,Hira ,lila ,Mia ,mira tarzında uydurma isimleri istemiyoruz.Ozturkce olması oncelikli tercihimiz ama isim seçeneği daraldığı için Arap ismi olmasın da ne olursa olsun kafasina geldim .Önerilerinizi merakla bekliyorum .Son konum olacak .Kızımın ismini bulalım,hadi hanımlarHamileyim çok dua ederim size
Sena çok güzel bir isim .Teşekkür ederim .Dusunebilirdim .Söylediğim kriterlere uyuyor ama Kayınvalidemin kapı komşusu Sena var .Kaynanası ile yaşayan ,kocası olmadan dışarı çıkamayan .Kayınvalidem çok sever .Hep örnek gösterir kadını .Ondan isimden nefret ettim .
Çok teşekkür ederim öneriler için .Bilge olabilir bunu yazıyorum .Gökçe akrabalarda var iki tane bebek .Aybüke de çok güzel .Bunu da not aliyorum.Bilge
Gökçe
Aybüke
Buket
Türk isimleri ve ben beğeniyorum bunları
Maya benim de beğendiğim bir isim .Hatta kızımı bazen Maya ,mayam diye severim .Ama eşimin begenecegini sanmıyorum .Arı Maya ya takılır kesin ya da hamur mayalamaya .Çok teşekkürler ayrıntili şekilde yazmışsınız .Maya ismine bayılıyorum.
Anlamı:Asıl, öz, kendi, yaradılış.
Köken Farsça
Maya isminin karakter özellikleri
- Çok yeteneklidir ve hem maddi hem de manevi anlamda başarılı olmanın yolunu bulur.
- Maceraperesttir ve hayal kırıklığına uğramaktan hiç hoşlanmaz. Denemekten ise hiç vazgeçmez.
- Mantıklı yapısı sayesinde herkesin takdirini ve saygısını kazanır.
- Maceraperesttir ve hayal kırıklığına uğramaktan hiç hoşlanmaz. Denemekten ise hiç vazgeçmez.
- Mantıklı yapısı sayesinde herkesin takdirini ve saygısını kazanır.
Öneriniz için çok teşekkür ederim.Nil ismini çok beğeniyorum .Akrabalarda iki bebekte var O yüzden dusunemiyorum bu ismi malesef .
Mihra veya lilya veya mehlikaTekrar merhaba hanımlar .. Bu üçüncü konum,öncelikle durmadan konu açıp duruyorsun diyenler zahmet edip de okumasın da cevap da yazmasın .Onlar da seçenek koymuştum .Hangisi diye ?Bunda yok .Çünkü seçeneklerin hepsi belirli sebeplerle elendi .Bu ikinci kızım .İlk kızımın ismi ile uyumlu olsun istemiyoruz .İsmi ipek .Lütfen inci yazmayınHatta tamamen farklı bir isim olsun istiyoruz.Kardeslerde isim benzerligini sevmiyorus .Eşim de ben de.Kafamiz tamamen çorba oldu .Eşim de ben de çok kararsisiz.
Kriterim ilk söyleniste anlaşılsın ,garipsenmeyecek bir isim olsun ama çok kullanılıyor olmasın .İpek öyle mesela .Çok fazla yok .Hiç karşılaşmadık ama kimse garipsemiyor .Bir de söylenişi başka isimlerle karışmaya müsait olmasın.Asil bir isim istiyorum ."Mina,mila,Hira ,lila ,Mia ,mira tarzında uydurma isimleri istemiyoruz.Ozturkce olması oncelikli tercihimiz ama isim seçeneği daraldığı için Arap ismi olmasın da ne olursa olsun kafasina geldim .Önerilerinizi merakla bekliyorum .Son konum olacak .Kızımın ismini bulalım,hadi hanımlarHamileyim çok dua ederim size
Çok teşekkürler oneriler için .Birbirinden güzel .Gülce ve Gokce akrabalarda var .Asya yi dusunebilirim.Zaten aklımda olan isimlerden biri .Ama.tamam bu çok iyi diyemiyorum .mihra, asya, gülce ve gökçe diyorum
Hay Allah zümra da olabilirSena çok güzel bir isim .Teşekkür ederim .Dusunebilirdim .Söylediğim kriterlere uyuyor ama Kayınvalidemin kapı komşusu Sena var .Kaynanası ile yaşayan ,kocası olmadan dışarı çıkamayan .Kayınvalidem çok sever .Hep örnek gösterir kadını .Ondan isimden nefret ettim .