Son haftam ve protein kaçağı

Umut_umudumuz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
13
3
16
32
Merhaba arkadaşlar gebeligimin bugün 39+5.gunu, dun kontrol için geldiğimde sezeryan olduğum icin (ilk dogumum ve bebek ters)doktor zamanın gelmiş yarın yatış yapalım dedi. Ancak idrar tahlilimde protein kaçağı çıktığı için acil yatış yaptılar.vizite gelen doktor idrar biriktirmemi istedi sonuca göre doğum olacakmış. Benim anlamadığım sezeryan olacağım kesin ve haftam doluyor sonuç temiz çıkarsa eve mi gönderileceğim doktorlar bilgi vermiyor 😑aynı durumu yaşayanlar var mi ?

Protein kaçağı seviyesine göre hayati tehlike oluşturabilecek bir durumdur. O yüzden seviyesine göre müdahale edilir. Ayrıca vücutta herkeste aynı yere zarar vermez o yüzden tam olarak nereyi etkilediğini de belirlerler.hayati tehlike en ileri safhasıdır ben en kötü seneryodan girdim ama bu zamana kadar yoksa yenj çıktıysa zaten ileri safha değildir ama önlem almak istemişlerdir

Daha iki kere daha yattim hastanede ilki erken doğum sancısı, ikinci yatısimda da karaciger enzimlerimde sorun çıktı çok azda protein kaçağı vardı. Dediginiz gibi tehlikeli biri durum bu sebepten kuzenim doğumdan sonra vefat etti.😑 ben daha doğrusu şunu öğrenmek istiyorm eğer bir sorun cikmazsa sezeryanda olsam 41.haftayi doldurmami beklerler mi? Sürekli hastanelerde olduğum içinn bende sabırsızlanıyorum sanırım 😑😑

Gecmiş olsun ins sorunsuz bir sekilde saglıcakla kucaklarsınız evladınızı
Konuyla ilgili bilgim yok hamile kalmaya calısanlardanım duanızı beklerim
Allah yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun protein kaçağı gebelik zehirlenmesine yol açabilir Allah korusun. Muhtemelen riske atmak istemezler ve doğuma alırlar. Bence doğru olan da bu. Bebeginizi saglıkla kucagınıza alın🙏🏼

Allah kimseyi evlat kelimesiyle dahi imtihan etmesin, isteyen herkese hayirlisi sağlıklı evlatlar versin insallah. Sancim yok günüm geldi nasıl olacak an diyordum. Bugün şancı çıktı durdurmak için serum taktılar bebegim makat geliş olduğu için sancim olmaması gerekiyormuş.bende şancı sancı diye tutturmuştum birde.

Çok şükür oğlumu sağlıklı olarak 1 eylülde aldim kucağıma sanırım beni duydu ve daha fazla üzmek istemedi geldi çok şükür 😍😍

Back
X