Son haftalarda ultrason ölçümü

dml0

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
97
17
20
Merhaba şuanda 38+5 günlük hamileyim ultrasonda bebeğin kemik uzunluğu 34 haftada diğerleri 37 haftada gözüküyor kilosu 2856 gram aynı durumu yaşayan var mı ?
Bu arada suyunda da azcık azalma olmuş ama şuan yeterli dedi

Merhaba yeni gördüm aynı durumdayım ne kadar doğru çıktı ölçümler benimde çok kafama takıldı ve strese girdim inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır ☺️

Merhaba yeni gördüm aynı durumdayım ne kadar doğru çıktı ölçümler benimde çok kafama takıldı ve strese girdim inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır ☺️
Doktorum bana yanılma payı olabilir demişti ama ultrasonla ayni doğdu

Son haftalarda yanılma payı çok oluyor. Benim de ölçümden ölçüme bacak boyu çok farklı çıktı ama doktorum önemsemedi. 37. Haftada mesela önce 2900 sonra 3100 çıktı mesela bebeğin solunum hareketi yapmasıyla bile karın çevresi ve kilo değişti. Suyun zaten bu haftalarda azalması beklenen bir şey yeterince var dediyse korkmayın.

İnanın ki doktorlar hep korkuttu hastalıklı olabilir diye ama çok şükür dünyalar yakışıklısı bir paşam oldu 2 aylık olduk ve Allah'ıma binlerce şükür olsun bebeğimde hiçbir sorun yok sizde stres yapmayın sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza

Son haftalarda yanılma payı çok oluyor. Benim de ölçümden ölçüme bacak boyu çok farklı çıktı ama doktorum önemsemedi. 37. Haftada mesela önce 2900 sonra 3100 çıktı mesela bebeğin solunum hareketi yapmasıyla bile karın çevresi ve kilo değişti. Suyun zaten bu haftalarda azalması beklenen bir şey yeterince var dediyse korkmayın.
Benim bebeğim minik doğdu biraz haftasına göre ama şuanda hiçbir sorun yok çok şükür baş ölçümü küçüktü 39 haftalıkken 34 hafta olarak baş ölçümü 35 haftalık olarak da karın ve kemik uzunluğu ölçüldü hep korkuttular ama bebişim minyon doğdu sadece ve şuanda gelişimi maşallah iyi

X