- 6 Aralık 2015
- 927
- 6.487
-
- Konu Sahibi _-Dantes-_
Bir ölüm ancak bu kadar ölümsüz olabilir. Bakın üfürükçünün tükürükçünün kuyruk acısı torunlarının torunlarından bile çıkmamış.Eki Görüntüle 1993578 Nerde aklaksız, ensarcı, hırsız, haram yiyen, pedofili, arap sevici, yavşak varsa hepsi Atatürk'den nefret ediyorlar! Ne büyük bir insanmışın sen ey kurban olduğum
"ATATÜRK "
Elim ayağım titriyor hâlâ...
HAİN SOYSUZLAR!
sizin ne işiniz var ATATÜRK'le?!!!!
NE ZORUNUZ VAR MEMLEKETİMLE?!!!!
SİZE NEEE?!!!!!! SİZEEE NEEEE?!!!! KENDİ YEDİĞİNİZ HALTLAR BİTTİ DE EN DİL UZATILMAMASI GEREKENLER LİDERLERİMİZ VE TARİHİMİZ Mİ KALDI?!!!!
AŞAĞILIKLAR.
Şu yazıyı kopyalarken ben utandım dediklerinizden ben.
O YASTIĞA KAFANIZI NASIL KOYUP UYUYORSUNUZ KANSIZLAR!!!!
BİR DE KALKMIŞ İSLÂM ADI ALTINDA YAPIYORSUNUZ!!!!
ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLÂH sana BUNUN HESABINI SORMAYACAK MI BRE CAHİL CÜHELA?!!!
SANA ÖTEKİ TARAFTA "ATATÜRK'E NE KADAR HAKARET ETTİN?" DİYE SORULMAYACAK!!!!!
İŞİNİZ GÜCÜNÜZ VATANI BÖLMEYE ÇALIŞMAK!!
BİR DE NUR CEMAATİ'NE YAFTALAMAYA ÇALIŞMIŞ!! HADİ ORDAAANN!!!!!! MİLLETİ DİNDEN İMANDAN SOĞUTMAK AMAÇLARI REZİL MAHLUKLARIN.
İFTİRA İFTİRA İFTİRA!!
KALK HÂYIRLI BİR İŞ YAPACAKSAN İLİM ÖĞREN, HİZMET ET.
SANA NE BİR İNSANIN ÖZEL HAYATINDAN GEÇMİŞİNDEN HELE ANNESİNDEN YAA?!!
ANNE ANNE!
PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V) HADİSTE BUYURUYOR :
ANNELERİNİZE KÜFRETMEYİN HAKARET ETMEYİN, MİNVALİNDE
HANİ çok MÜSLÜMANLAR YA...
velev ki hadi diyelim ki bir lider çok kötü bir özel hayata sahip. Üstelik vefat etmiş bir lider olsun.
RABBEL ALEMİN BUYURMUYOR MU, KİM DÜNYADA BİR KULUMUN AYIBINI AÇARSA BEN DE AHİRETTE ONUN AYIPLARINI AÇARIM DİYE?!!!
ALLÂH AŞKINA KİMİ KEKLİYOR BUNLAR?!
MÜSLÜMANLIK ADI ALTINDA İSLÂMSIZLIĞIN DİBİNİ YAPIYORLAR.
TÜRK GEÇİNİYORLAR TARİH AHLÂK ATA SAYGI BİLMİYORLAR.
İDAM ETSİNLER.
BU İŞLERLE UĞRAŞTIKLARINA GÖRE YEMLERİ FAZLA GELMİŞ BUNLARIN GEBERTSİNLER GİTSİNLER!
Burada kimi kastettin veya kime iğneli gönderme yaptın?İhanet bir zaman meselesidir ilerde kimin hain olacağı belli olmaz
Genel olarak söyledimBurada kimi kastettin veya kime iğneli gönderme yaptın
Konuyla alakası ne ? Ne anlamaliyiz?Genel olarak söyledim
Bugünün kahramanının yarının haini olmayacağını bilemeyiz
Yada tam tersi bknz:Nelson Mandela
Konuyla alakası ne ? Ne anlamaliyiz?
Seni bimere şikayet ettim el sallaNe oldu Ataturk'e hakaret edince, ellerine ne gecti. Ataturk'u elestirmek baska sey, bel alti vurayim da ortalik karissin demek baska bir sey. Bu insanlarda ne utanma, ne arlanma var; guya inanclilar; midemi bulandiriyorsunuz hepiniz;carpik ahlak anlayisiniz, surekli cinselllik ve kadin odakli yasamlariniz... ben sizlerle muhatap olmak zorunda kalmadim,umarim cocuklarim ve sevdiklerimin cocuklari da kalmaz, yok olup gidersiniz hepiniz, pislik herifler.
hahaha seninkinden ses yok mu:)))Seni bimere şikayet ettim el salla
Yok bakarsın beraber gideriz ifade vermeyehahaha seninkinden ses yok mu:)))