Bu işte çalışıyorum ve çok örnekleriyle karşılaştım. Denemelri olumsuz olmuş ümitlerini yitirmiş kadınları çok gördüm. İmkansız denirken gebe kalanlar, olmaması için sebep yokken olamayanlar da çok.. Sonuç olarak imkansız diye bişey yok.. En son çare evlatlık alarak gebe kalabilir siz taşıyarak anne de olabilirsiniz.. Ne olursa olsun ümidinizi yitirmeyin..
2 başarısız denemede ben yaşadın ne hisetiginizi çok iyi anlıyorun ama bize çocuk vermeyen vermeyen ALLAH o her şeyin en iyi ve en hayırlı olanını bilir muhakböyle olmasındada hayır vardır ama ben inanıyorum ki bir gün mutlaka bizlerde o yüce duyguyu tadıp bebişlerimizi kucagımıza alacagız yüce RABİM hepimize hasip etsin hayırlıve sağlıklı evlatlar32 yaşındayım ve 4 micromda olumsuz . sebebi ise doğru düzgün belli bile değil.artık gücüm kalmadı belki 5.deneme son olur diyorum ama önce evlatlık almak için kesinlikle başvurmayı düşünüyorum.tek korkum çevre ve çocuğun nasıl etkileneceği .çünkü maalesef bir çok insanımız çok anlayışsız.
ben 11 senelik evliyin 2kez hamilelik yaşadım 11sene içinde anca.onlardada bebeğin kalp atışları duyulmadı.bi 4 senelik evliydim hamile kaldım birde 8 senelik hamile kaldım ikiside ne yazıkki kürtaj. 2 senedirde 2 sefer tüp bebek denedik olmadı 2.daha 5 ay önce denedim olmadı.3.için tüp bbk borçlarının bitmesini bekliyorken yüce allahıma şükürler olsunki hamileyim daha 1 hafta oldu öğreneli 7 haftalık oldum.ki tüp bebek raporum var anca tüp bebekle olur diye.eşimde sperm hareketsizliği vardı.1 haftadır uçuyoruz sevinçden o yüzden hiç umudunuzu yitirmeyin yüce rabbim ol dediği zaman oluyor 1 senedir bu tüp bebek sayfalarını okuyordum benim imkansız diye çok üzülüyordum.allahım inş sonuna kadar sorunsuz olarak geçiririm allah kimsenin kucağını boş bırakmasın yaşayan bilir