son çare// imkansız diye bişey yoktur.

nisann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
1
0
Bu işte çalışıyorum ve çok örnekleriyle karşılaştım. Denemelri olumsuz olmuş ümitlerini yitirmiş kadınları çok gördüm. İmkansız denirken gebe kalanlar, olmaması için sebep yokken olamayanlar da çok.. Sonuç olarak imkansız diye bişey yok.. En son çare evlatlık alarak gebe kalabilir siz taşıyarak anne de olabilirsiniz.. Ne olursa olsun ümidinizi yitirmeyin..

haklısın aslında umudumuzu yıtırmemelıyız ama kolay degıl mesela ben 3denemmde sonuc negatıf olmadı malesef ama 4. yü yine denıycez inşllh busefr olur ama olmazsada ben evlatlık almayı ıstıyorum ve bı kuruma muracat edıcem eşimde ıstıyor bakalım kısmet olmazsa böle düşünüyoruz hrkse herşeyın hayrlısı olsun dıyorumcok zor bıdurum bu

elimizde değilki alın yazımızı değiştirmek,imkansızı başaranlar var , yada umutları tükenenler......
doğru olan nedir? her defasında yıkılıp yeniden ayağa kalmak,usanmadan yola devam etmek ama!!!
ya içinizde o arayış heyacanı biterse, yorulup ,yığılıp ayağa kalkamazsa insan o zaman ne yapmalı ?
Nasıl bir yola çıkmalı bir bebeğe can vermezken başka birirnin mahsum olarak bıraktıyı cana sahip çıkarak değil mi.? Onu başara bilirmiyiz acaba? Başarırız değil mi.?

32 yaşındayım ve 4 micromda olumsuz . sebebi ise doğru düzgün belli bile değil.artık gücüm kalmadı belki 5.deneme son olur diyorum ama önce evlatlık almak için kesinlikle başvurmayı düşünüyorum.tek korkum çevre ve çocuğun nasıl etkileneceği .çünkü maalesef bir çok insanımız çok anlayışsız.

son cümlelerine katılmıyorum zannedersem taşıyıcı annelikten bahsediyorsunuz bu iş hiç kolay degil insan bu dünyada mutlu olayım diye ebedi hayatını karartmamalı bu dinimizce uygun degil herşey anne olmak degil rabbim vermiyorsa illada zorlayarak günaha girilmez ne yapalım olmazsa olmaz takdiri ilahi

bende sana kesinlikle katııyorum karınca kız rabbim vermıyorsa vardır bir sebebi illada oması şart değil gönül elbet ister anne ve bab olmayı ama zorla olmuyor banada yakın çevrelrım söyledı eşimde sperm yok amelıyatla arayacaklar bulunmassa spermi başkasından alırsınız dediler ama ben böyle bir şeyi kabul edemem zaten allah verseydi eşime verrıdı. birde günaha girmek istemem.

bende birçok başarısız denemeden sonra yıkılmış durumdayım olmayınca olmuyo işte elimizden bişe gelmiyo.Artık olumsuz haberler almaktan yoruldum hastanelere ise antipatim oluştu.Bir denemeyi daha kaldırırmıyım bilemiyorum.Tedaviden ilaçlardan çekindiğime değil o negatif sonuçları duymaktan doktorlara neden diye sormaktan yoruldum.Şimdi bende evlatlık almayı seneler boyunca bastırdığım sevgimi o bebeğe vermek istiyorum.İnşallah oda bana geç gelmez biranönce gelir.O nu gerçekten çok istiyorum.Bizler karnımızda büyütmeyebiliriz ama yüreğimizde herkezden çok büyütebiliriz.Sevgili aktüel bence başarırız.

2 başarısız denemede ben yaşadın ne hisetiginizi çok iyi anlıyorun ama bize çocuk vermeyen vermeyen ALLAH o her şeyin en iyi ve en hayırlı olanını bilir muhakböyle olmasındada hayır vardır ama ben inanıyorum ki bir gün mutlaka bizlerde o yüce duyguyu tadıp bebişlerimizi kucagımıza alacagız yüce RABİM hepimize hasip etsin hayırlıve sağlıklı evlatlar

ben 11 senelik evliyin 2kez hamilelik yaşadım 11sene içinde anca.onlardada bebeğin kalp atışları duyulmadı.bi 4 senelik evliydim hamile kaldım birde 8 senelik hamile kaldım ikiside ne yazıkki kürtaj. 2 senedirde 2 sefer tüp bebek denedik olmadı 2.daha 5 ay önce denedim olmadı.3.için tüp bbk borçlarının bitmesini bekliyorken yüce allahıma şükürler olsunki hamileyim daha 1 hafta oldu öğreneli 7 haftalık oldum.ki tüp bebek raporum var anca tüp bebekle olur diye.eşimde sperm hareketsizliği vardı.1 haftadır uçuyoruz sevinçden o yüzden hiç umudunuzu yitirmeyin yüce rabbim ol dediği zaman oluyor 1 senedir bu tüp bebek sayfalarını okuyordum benim imkansız diye çok üzülüyordum.allahım inş sonuna kadar sorunsuz olarak geçiririm allah kimsenin kucağını boş bırakmasın yaşayan bilir

canım çok sevindim senin adına.bende dün ikinci transfer sonucumu aldım dün.negatif inan yıkıldım.ağlamaktan gözlerim şişti.benim eşimde de sperm hareketsizliği var.umarım bizler de senin kadar şanslı olabiliriz.

witch52 arkadaşım ne desem boş aynı şeyleri yaşadım canım eşin keçi boynuzu yesin benim eşim her gece yiyordu bide ben spora başlamıştım kafadan atmıştım artık oda çok önemli en önemliside allahım oldedi inş olur canım allah herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…