Selam kızlar daha önce çook konular açtım her diyeti denedim neredeyse biran önce vereyim istedim ama yok, olmuyor. Bünyem çok zayıf açlığa dayanamıyorum diyet listesi diyetisyen saçma sapan bir sürü diyet denedim hiçbirini yapamadım
düşündüm en mantıklısı yasaklamalar koyarak zayıflamak... O yüzden bir süredir akşam yemeklerini yasakladım
kahvaltı türü şeyler yiyorum sadece böylece gün içinde aldığım kalori miktarı yarı yarıya azalıyor.Arada sırada kahvaltıda yüksek kalorili şeyler de yeniyor tabi ama hergün değil. Haftada 1gün de diyete mola veriyorum yani haftada 1gün yemek günüm oluyor Kızlar hızlı kilo vermek için ne denediysem olmadı bu belki yavaş verdirir ama yerimizde saymaktan iyidir...
Bi deneyin derim ki çok da yavaş verdirmez bence ya dediğim gibi hergün süper kahvaltı yapacak halimiz yok yani. Ben eskiden de biliyordum bu diyeti ama kahvaltı türü şeylerin kalorisi çok diye yapmıyordum hiç öyle olmadı. Hergün kahvaltıda börek yemiyoruz sonuçta. Meselâ bugün sabah omlet,peynir, zeytin,muz,tahin,2dilim tam buğday ekmeği yedim akşama doğru da acıkınca bir simit biraz peynir yedim yani sadece kahvaltı türü şeyler yemiş oldum. Yemek grubunu yasakladım. Hem de doydum en önemlisi de psikolojik olarak doydum
ben akşam yemeğini çok aramam aslında ondan sanırım acıkırım ama tatlıyla bile doyarım. Neden kilo aldn derseniz de psikolojik olarak çok yedim hatta tabak tabak yemek pilav yesem yine de doydum diyemem nedense yemekler bende böyle etki yapıyor ama bir sandviçle doyuyorum o yüzden yemek grubunu yasaklamak çok mantıklı geldi bana, tavsiye ederim