SON ÇARE DİYETİ 💗

fndknannesi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
264
140
18
Selam kızlar daha önce çook konular açtım her diyeti denedim neredeyse biran önce vereyim istedim ama yok, olmuyor. Bünyem çok zayıf açlığa dayanamıyorum diyet listesi diyetisyen saçma sapan bir sürü diyet denedim hiçbirini yapamadım düşündüm en mantıklısı yasaklamalar koyarak zayıflamak... O yüzden bir süredir akşam yemeklerini yasakladım kahvaltı türü şeyler yiyorum sadece böylece gün içinde aldığım kalori miktarı yarı yarıya azalıyor.Arada sırada kahvaltıda yüksek kalorili şeyler de yeniyor tabi ama hergün değil. Haftada 1gün de diyete mola veriyorum yani haftada 1gün yemek günüm oluyor Kızlar hızlı kilo vermek için ne denediysem olmadı bu belki yavaş verdirir ama yerimizde saymaktan iyidir... Bi deneyin derim ki çok da yavaş verdirmez bence ya dediğim gibi hergün süper kahvaltı yapacak halimiz yok yani. Ben eskiden de biliyordum bu diyeti ama kahvaltı türü şeylerin kalorisi çok diye yapmıyordum hiç öyle olmadı. Hergün kahvaltıda börek yemiyoruz sonuçta. Meselâ bugün sabah omlet,peynir, zeytin,muz,tahin,2dilim tam buğday ekmeği yedim akşama doğru da acıkınca bir simit biraz peynir yedim yani sadece kahvaltı türü şeyler yemiş oldum. Yemek grubunu yasakladım. Hem de doydum en önemlisi de psikolojik olarak doydum ben akşam yemeğini çok aramam aslında ondan sanırım acıkırım ama tatlıyla bile doyarım. Neden kilo aldn derseniz de psikolojik olarak çok yedim hatta tabak tabak yemek pilav yesem yine de doydum diyemem nedense yemekler bende böyle etki yapıyor ama bir sandviçle doyuyorum o yüzden yemek grubunu yasaklamak çok mantıklı geldi bana, tavsiye ederim

Yemek türü mu seni aciktiriyor ? Simit yerine tavuk göğsü ile kocaman bir salata yapsaydın biraz da lif kaynağı almış olurdun.

Reactions: Gao
Yemek türü mu seni aciktiriyor ? Simit yerine tavuk göğsü ile kocaman bir salata yapsaydın biraz da lif kaynağı almış olurdun.
İşte psikolojik olarak doymuyorum ki canım ben o tavuğu alırım ekmek arası yaparım yanına da pilav koyarım ama kahvaltı türü şeyler yediğimde öyle olmuyor bir sandviç yapıyorum hem fiziksel hem psikolojik olarak doyuyorum niye bilmiyorum.. Yemeklerde sınır koyamıyorum

Anladım canim sana nasıl iyi geliyorsa öyle devam et. Başarılar

Değerlerinize baktirdiniz mi hormonlariniza filan baktirmadysaniz mutlaka baktırın kilo vermenizi engelleyen bir sebep mutlaka vardır şeker de olabilir ayrıca herkes zayıf olacak manken gibi olacak değil kabul edin bazı kadınlar istesede vücut yapılarından dolayı veremiyor kendinizi öyle kabul edin sizi seven öyle sevsin zorlamayın diyet yapacağım diye sağlığınızdan olmayın başınıza başka dert açmayın kolay gelsin

Sağolun hastayım bir süredir kalça kemiklerimden tedavi görüyorum bir de pcosum var doktor özellikle kilo ver dedi bacak kemiklerime ağırlık olmaması için ama diyetisyen diyetini yapamıyorum bir sürü diyette denedim olmadı. Artık son çare bunu yapıyorum çok zorlanmadım bunda, artık başka çare kalmadı sağlık açısından da aslında sağlıklı kahvaltılar yemeye çalışıyorum tahin,pekmez,yumurta falan..Bazen çorba da içerim o da kahvaltı türü sayılır aslında çoğu kişi kahvaltıda çorba içiyor. Rahmetli babam içerdi hep. Yani olabildiğince sağlıklı şeylerden yiyeceğim atıştırmalıklardan ama dediğim gibi yemek grubunu yasaklamak zorundayım artık o kadar çok diyet denedim ki...Anlatamam hepsini de buraya yazıyordum ama yok olmadı bi türlü

Merhaba bacım,

Bol şans

Diyetinde lif yok sanırım. Bir kaç güne kabız oluverirsin :) bol maydanoz, tere, marul, salatalık… ben mesela ıspanak salatası da çok seviyorum. Ispanak, salatalık, soğan, domates, yağ, limon, tuz.

Teşekkür ederim lif var ya hergün aynı kahvaltıyı yemiycem domates salatalık yeşillik fln yerim yani kahvaltıda yada aksama peynirli bir sandviç yaparak fln. Sadece yemek grubunu yasakladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…