son aylarda mide ağrısı

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.008
87
643
İstanbul
kızlar 34 haftalık hamileyim. iki gündür sabah mide ağrısıyla uyanıyorum. kalktıktan 10-15 dk. sonra kendiliğinden geçiyor. mide ağrısı ilk aylarda olur benim bildiğim. ne beslenmem, ne de aldığım ilaçlarda bir farklılıkta yok. sizdede oluyormu mide ağrısı?

bende de var bi kaçhaftadır , hem yanma hem ağrı..ilk bir iki gün çok çektim ama sonra yediğime içtiğime dikkat ettim , ne yersem artıyor ona baktım..çikolata yersem mesela sabaha kadar uyuyamıyorum..çok sevmeme rağmen çikolatayı bıraktım..bir kaç sey daha var öyle artık yemediğim...

sen de gün içerisinde yediklerini takip et , ne yersen artıyo ağrıların ? bi de yatmadan önce bi şey yememeye çalış.yastığın mutlaka yüksek olsun , çok işe yarıyor...

artık rahim iyice büyüdüğünden mideye baskı yapıyor ondan oluyor bu yanma ve ağrılar

Kızlar son aylarda karnınız büyüdüğü için mideyi yukarı itip sıkıştırmaya başlıyor.Böyle oluncada mide suyunun boğaza doğru çıkıyor arada.Buda yanma ve ağrıya sebep olur.Hamilelik reflüsü yaşıyorsunuz yani.Bende oldu.Doktor bunun için ilaç verir şikayetinizi azalmak için.Dr.nuza danışın.Gece yatmadan öncede çok aşırı bişey yemeyin.

bikaç gündür iyiyim çokşükür. arada bulantı gibi oluyor geçiyor hemen. dediğiniz gibi mideye baskı olduğundan sanırım bu durum..

evet arkadaslar hamılelık reflusu bu ben 31 haftalık hamıleytım ıkı haftadır cekıyorum mıde agrısı sankı yedıklerım bogazımdan asagı ınmıyor doktorum surup verdı yemeklerden sonra ıkı olcek cok rahatım mıdem cok rahat sıskınlıgımı bıle alıyozemuszemuszemuszemus

Bana da doktor şurup vermişti ama ben onu maalesef içemiyorum. Iykk. Hamileliğin başında vardı yanmalar sonra geçti, şimdi yine başladı. rennie diye emilen tablet var, onu kullanıyorum şimdi.

Back
X