Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine dışarda işim var 😢 boyun fıtığım azdı dünden beri ağrıyor, öyle bir rüzgar var ki bugünde :( iyice kötü olacak

örgü kalın boyunluklardan mi taksan negom ya🙄 ya da yaki gibi bisey yapistirsan iyi gelir mi

çok geçmiş olsun:(

Evet kahveyi de çok abartıyorum bu saate kadar daha kahvaltı yapmadım, 2 tane kahve içtim :olamaz:

Siz ne yaptinizzzz nasil kresin 2. Günü?

eee aferin sana🤦 mideni delecen ac ac kahve mi içilir 🤦

bugün iyiydi çok şükür :) ama benim orda olmami kullanip etrafi geziyo. o yüzden yarın kapidan bırakıp gidicem öyle denicez :)

eee aferin sana🤦 mideni delecen ac ac kahve mi içilir 🤦

bugün iyiydi çok şükür :) ama benim orda olmami kullanip etrafi geziyo. o yüzden yarın kapidan bırakıp gidicem öyle denicez :)

Kendime gelemiyorum yoksa :))
Yine yakınlarda mı bekleyeceksin

kresi yazcaktim sana :)

sabah babasiyla gittik. iki kişi beklememesi lazım deyip kocacığımi gönderdiler 🙄🙄

yarın kapıdan birakcam. öğretmen ve müdüre göre beni bahane edip etrafi geziyo:KK70: ayrilma kaygısı yasamiyomus. haftaya da yarım güne geçme denemelerine baslariz dedi müdür.

bide en önemli şey de depremle ilgili konuştuk. bina 9 şiddetinde depreme dayanıklı dedi. 2002 yapimiymis. çökme değil yan yatma şeklinde olurmuş yıkılması bile o yüzden hiç korkmayin dedi. toplanma noktaları belliymis. karakol cok yakın krese öyle bir durumda gelecek polis memuru bile belliymis.bu gibi bi durumda veliye ulasmazsak ya biz okulda kalırız ya da kendi evimize götürürüz hiç aklınız kalmasin dedi:)

Çok rahatladım ben bile kuzum çok iyi olmuş bilgilendirmeleri depremle ilgili de

Çok rahatladım ben bile kuzum çok iyi olmuş bilgilendirmeleri depremle ilgili de

aynen kuzum yaaa. hatta veli toplantısı yapilcalmis. toplantıda bina ve depremle ilgili dosya hazırlamis ona da bakabilirsiniz dedi:) :)

ev yürüyerek 10 dk zaten:)
o yüzden yakınında da oturabilirim eve de gelebilirim:)

Çok iyi o zaman biraz bekler eve dönersin olmazsa
Arasalar koşarak 5 dakikada oradasın :))
Ben hemen onu hesaplıyorum bi yere giderken :KK70:

çocuk olunca direk mesafe süre hesabi yapiyo insan demi:KK70: :KK70:

Evet canım ya geçenlerde eşim ilçe dışında bir yere çağırdı yemeğe gittik, hemen hesaplıyorum tramvayla şu kadar dakika, taksiyle şu kadar dakika
:KK70:

Evet canım ya geçenlerde eşim ilçe dışında bir yere çağırdı yemeğe gittik, hemen hesaplıyorum tramvayla şu kadar dakika, taksiyle şu kadar dakika
:KK70:

ah işte annelik 😍😍 sen peki yavaş yavaş gündüz bırakmalara basladin mi:)

ah işte annelik 😍😍 sen peki yavaş yavaş gündüz bırakmalara basladin mi:)

Bu hafta kaynanam temizlik yapıyor kuzum haftaya bırakıp temizliğimi yapacağım
Hem de uzun sürelerle orada kalmaya alışsın diye.
Akşamları filan gidiyor 2 3 saat duruyor, uykusu gelince meme arıyor. Onu ne yapacağız bilmiyorum
Mememme memme mmemme diye geziyor :(

K Kendinisevenbirii tuvana turkay da bi degisiklik var yasak elmada ne anlayabildinmi dislerjni mi yaptirmis burnunu mu dudaklarnimj 🙄
Onun heryeri yapma kız😂
ben eski samdan:KK70: :KK70:

en sevdiğim animecinin çok sevdiğim bir kahramanı oldum artık 😍😍
Ya samdanim sana nasıl alisicaz biz bak yazarken bile nauskam değil samdanim çıkıyor yani yapmasaydin iyiydi ya:KK61:
Bide benim yeniliklere açık olmadığımı bı kere daha görmüş oldum,eşim derdi de inanmazdım😂 ben sana şamdan diyim bari
Geçmişi okuyorum tabi ki yine :confused:
K Kendinisevenbirii ile doğruluk mu cesaret mi oynamak da ne bileyim kendi topuğuna sıkmak gibi bir şey :KK70::spor:
Ahdjsdv 😂 daha amecey izin vermedi vereydi kendine güzel sorular hazırlıyodum aklimda😂 aman aman puh puh puh dedi reddetti:KK70:kessskkee sende olaydın nego guzel şeyler çıkardı ortaya,mesela ben bonusun kizilliginin gerçeğini başka saniyodum hep :KK8: senden neler çıkardı kimbilir:KK8::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X