- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.769
- 53
Yuh yahu bende cuma gününü iple çekiyorumHala cikmadi yarin gidip kendim bakcam artk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuh yahu bende cuma gününü iple çekiyorumHala cikmadi yarin gidip kendim bakcam artk
Yüksek ciksa bne de cuma giderdim kese gormek icin inşallahYuh yahu bende cuma gününü iple çekiyorum
Benim de son adet tarihim 23 şubat adetim bir hafta geçince test yaptırdım 155 ti iki gün sonra tekrar yaptırdım 262 oldu sizce nasılArkadaşlar 23 Şubat son adet tarihim betahcg adete iki gun varken 61 çıktı sizin nasıl?
Bence artisi guzel olmus iki gün sonra tekrar baktirinBenim de son adet tarihim 23 şubat adetim bir hafta geçince test yaptırdım 155 ti iki gün sonra tekrar yaptırdım 262 oldu sizce nasıl
Yüksek ciksa bne de cuma giderdim kese gormek icin inşallah
Dün verdim kan 2400 olmus pazartesi doktora gdcm ins kese içinSizin son durumunuz nasıl
Kan verdiniz mi naslBenim de 23 şubat 1 gün gecikme 27 3 gün 122 7 gün için yarın test vericem umarım değerlerimiz yükselip sağlıklı bebeğimiz olur
Yaa çok güzel maşallah görürüsünüz büyük ihtimalle bir önce ki betanız kaçti yoksa ilk test miydiDün verdim kan 2400 olmus pazartesi doktora gdcm ins kese için
Şimdi verdim canım sonucu 3 saate çıkar herhalde inşallahKan verdiniz mi nasl
Sizin gecikmeniz kaç gün şuanKan verdiniz mi nasl
Bi onceki testim adete iki gun vardi bunu 6 gun gecikme ile yaptimYaa çok güzel maşallah görürüsünüz büyük ihtimalle bir önce ki betanız kaçti yoksa ilk test miydi
Bende şimdi kan verdim sonucu bekliyorum heyecanla
Bugun tam 5 hafta gosteriyo uygulamadaSizin gecikmeniz kaç gün şuan
Hadi inşallah guzel sonuçlar alŞimdi verdim canım sonucu 3 saate çıkar herhalde inşallah
Merhaba gittiniz mi doktora?Yuh yahu bende cuma gününü iple çekiyorum
Evet gittimmmMerhaba gittiniz mi doktora?
Gorebilidniz mi acabaEvet gittimmm
Evet evet gördümmm Allaha şükürr iki hafta sonra Allah nasip ederse kalp atıslarını dinlemeye gideceğimlGorebilidniz mi acaba