Saç Rengi ve Saç Boyama son 9 ayda saçıma yaptıklarım

VikingPrincess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.183
4
bundan yaklaşık 9 ay önce saçlarım aşağıdaki resimdeki gibiydi.dipler kendi rengi koyu kumral uçları ise kınayla karışık akmış kızıl boyaydı.
24fa5cp.png

ilk önce niyetim kızıllıklardan kurtulup tamamen kendi rengime boyamaktı.önce 2 kere koleston açıcıyla açtım turuncu oldu tabi sonra o turunculuk gitsin diye nevacolor açık küllü platine boyadım ama hiç işe yaramadığı gibi bide saç derimi ve ellerimi tahriş etti çok kötü.sonrasında koleston 8.1 küllü açık kumrala boyadım ve sonuç bu oldu
91h45w.png

8.1 turunculuğu istediğim gibi kapatmayınca 7.1 e boyadım o da böyle oldu
15hcsp0.png

bu renk de içime sinmedi yeşil yansımaları vardı o yüzden gittim loreal recital 5.0 açık kestaneye boyadım.
e71bns.png

ama bu da zamanla aktı ve kızıl yansımalar artmaya başladı oyüzden loreal preference 4.0 kestaneye boyadım.
29bzp74.jpg

o da 2-3 ay içinde hafif aktı be koyu saçtan sıkıldığım için tekrar açmaya karar verdim.kestanenin akmış hali bu
v66688.png

loreal excellence 9.1 le 10.1 karıştırıp boyadım 1buçuk ton kadar açıldı
ou12mf.png

sonra aynı işlemi 2 kere daha yaptım bu hale geldi
2s1ar9f.png

kafayı küllü kumrala taktığım için bu sefer de küllü kumrala çevirmeye azmettim:KK53:önce 3 kere açıcıyla açtım 2 si palette biri kolestondu.2.açışımdan sonra bu haldeydi üçüncüde bundan biraz daha sarı oldu.
1688mtw.png

sonra loreal 7.1 küllü kumrala boyadım ilk önce istediğim renk olur gibi oldu ama ilk yıkamada aktı ve koyu küllü sarıya döndü onun resmi yok.en son olarak 2 kutu loreal 7.1 küllü kumrala yarım kutu 6 numara koyu kumral karıştırıp boyadım.6 numarayı karıştırmasam daha iyiydi sanırım ışığa göre bazen çok hafif dore yansımalar oluyor ve istediğimden koyu oldu ama akacak nasılsa.şimdilik dinlenmeye bıraktım saçımı en son hali böyle bu kadar boyanın üstüne kafamda saç kaldığına şükür:KK53:
2a7g13r.png

normalde resimdekinden daha küllü görünüyor.orta küllü kumral gibi birşey oldu

Son düzenleme:
ya inanmıyorum bende açtım daha bugün saçım yine yandı zaten kısa tekrar siyaha boyadım of allahım çıldırıcam ne olacak benim halim :KK43: bu ikinci açışım açıp açıp siyaha boyuyorum tekrar rengi görünce :KK43:(

sabretmek lazım canım ben de en son küllü kumrala boyamadan önce 4 gün gezdim turuncu kafayla iyice sarartana kadar 3 kere açmam gerekti.benim de saçım çok yıprandı ama istediğim renge çok yaklaştım sonunda:KK53:

Masallah iyi dayanmis saclarin. :KK53:
Ben de saclarimi uzun islemlere hazirliyorum. Bol bol acicilar boyalar gececek kafamdan. Siyahtan küllü sariya cevirecegim. Sen ve senin gibi saclarini acarak istedigi renge kavusan arkadaslar feci gaz verdiniz bana. :KK52: Kuaförde tek seferde oryalle acilip yanacagina, bir yandan saclarimi acarken bir yandan da sinameki kürüyle uzatir ve hafif yipranmalarla atlatirim bu yolu. Saclarinla cok ugrasmissin ama degmis, güle güle kullan saclarini. :KK71:

Masallah iyi dayanmis saclarin. :KK53:
Ben de saclarimi uzun islemlere hazirliyorum. Bol bol acicilar boyalar gececek kafamdan. Siyahtan küllü sariya cevirecegim. Sen ve senin gibi saclarini acarak istedigi renge kavusan arkadaslar feci gaz verdiniz bana. :KK52: Kuaförde tek seferde oryalle acilip yanacagina, bir yandan saclarimi acarken bir yandan da sinameki kürüyle uzatir ve hafif yipranmalarla atlatirim bu yolu. Saclarinla cok ugrasmissin ama degmis, güle güle kullan saclarini. :KK71:

teşekkür ederim canım.evet bu arada unutmadan söyleyeyim bu 9 ay içinde düzenli olmasa da sinameki kürü ve diğer yağlı bakımları yaptım saçıma sanırım onun da faydası oldu saçımın bu kadar işleme dayanmasına

evet canlar son durum budur bir kere daha yıkadım iyice aktı.ya ben 30 dk beklettiğim için ve sarının üstüne boyadığım için boya saçımda fazla tutunmuyor ya da loreal kalıcı değil:KK53:bakın bakalım istediğim renge yaklaşmış mıyım:KK53:

33uv1xk.png

bende 3 kere ard arda boyadım çok üzülüyodum saçım yanıcak diye şükür yanmadı bişey olmadı istediğim saçıda saçlarım dinlensin bi kaç ay sonra boyatıcam ama sen çok fazla boyamışssın senede 4 kereden fazla boyamak hem saça hem sağlığa çok zararlıymış son halin güzel olmuş ama şimdi koyduğu baya bi açılmış rengi istediğin renkte ilk sayfadaki son haline daha çok yakındı sanki

gündüz ışık vururken çektiğim için daha açık görünmüş o kadar fazla açılmadı aslında yarım ton falan. şimdi ampul ışığında tam istediğim renk gibi duruyor

size birşey sormak istiyorum... saç açıcıyla açtıktan sonra aynı gün hemen boyayabiliyormuyuz yoksa yıpranmasın diye beklemekmi gerekiyor

size birşey sormak istiyorum... saç açıcıyla açtıktan sonra aynı gün hemen boyayabiliyormuyuz yoksa yıpranmasın diye beklemekmi gerekiyor
aynı gün yapanlar var kuaförlerde de hemen açıcının arkasından boya yapıyorlar ama ben 1-2 gün bekledim hep

çok hoş olmuşş cnm:)

teşekkür ederim tatlım :)

sabretmek lazım canım ben de en son küllü kumrala boyamadan önce 4 gün gezdim turuncu kafayla iyice sarartana kadar 3 kere açmam gerekti.benim de saçım çok yıprandı ama istediğim renge çok yaklaştım sonunda:KK53:
benzer aşamalardan bende geçtim ama 2 ay içersinde sağolsun benim saçlarda iyi dayandı :KK9:sizinkiler çokkk güzel olmuşşş:KK16:güle güle kullanın benimkilerde fena sayılmaz:44:evdekiler yiter artık diyoo yakana kadar uğraşma :KK34:

benzer aşamalardan bende geçtim ama 2 ay içersinde sağolsun benim saçlarda iyi dayandı :KK9:sizinkiler çokkk güzel olmuşşş:KK16:güle güle kullanın benimkilerde fena sayılmaz:44:evdekiler yiter artık diyoo yakana kadar uğraşma :KK34:

sağol canım:KK71:ben de çok korktum saçlarım elimde kalıcak diye ama benimki deli cesareti işte:KK52:çok yıprandı ama toparlayabilecek miyim bilmiyorum

sende de ne saç varmış cnm ya:) hala maffolmamış:) ben 1 kez açtırdım lastik gibi oldu:) senin yaptıklarını yapsam kesinlikle saçım kalmazdı:) sonuc olarak her renk güzel duruyor :)

sağol canım:KK71:ben de çok korktum saçlarım elimde kalıcak diye ama benimki deli cesareti işte:KK52:çok yıprandı ama toparlayabilecek miyim bilmiyorum
benimde öyle ama evde bol bol bakım yapıyorum kafama sümediğim şey kalmadı doğal zeytinyağ bal sirke maya ne ararsanız ama saçım hayatında görmediği bakımı gördü bu sayede toparlandılar valla :KK34:eskiden dökülen saçlarım artık hiç dökülmüyolar:KK64: saçlarım bile çoğaldı bu sayede :KK9:ama sanırım birazda saç yapısıyla ilgili herkes aynı sonucu alamıyor genede riskli bunları yazarken tabi kimseye tavsiye etmem :KK50:kısa sürede bukadar boya ve açmayı zamana yaymak en iyisi :KK69::KK16:

benimde öyle ama evde bol bol bakım yapıyorum kafama sümediğim şey kalmadı doğal zeytinyağ bal sirke maya ne ararsanız ama saçım hayatında görmediği bakımı gördü bu sayede toparlandılar valla :KK34:eskiden dökülen saçlarım artık hiç dökülmüyolar:KK64: saçlarım bile çoğaldı bu sayede :KK9:ama sanırım birazda saç yapısıyla ilgili herkes aynı sonucu alamıyor genede riskli bunları yazarken tabi kimseye tavsiye etmem :KK50:kısa sürede bukadar boya ve açmayı zamana yaymak en iyisi :KK69::KK16:

evet canım haklısın benim şansım benden yana oldu benim kafamda saç kaldı o kadar şeye rağmen:KK53:ama ben de tavsiye etmiyorum tabi bu kadar üst üste saça işlem yapmayı.herkesin saçı benim kadar ucuz kurtulmayabilir:KK53:.kimseyi gaza getirmek istemiyorum boya renkleri hakkında fikir sahibi olmaları için açtım konuyu.aman diyeyim dikkat edin saçını elinizde kalmasın sonra:KK52:

X