Son 7 ! Bizim safağımızda bitti .) GM!

sağol canımm .))
amiin amiinn
aşk boyle bırsey ıste.Duydugun sevgı saglamsa elınden gelenın en ıyısını yapmaya calısyorsun boyle bır zmanda da olsa..

5 ay snra senınde sevıncını paylasıcaz tatlım ınsallah

Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah canım sizi..tüm asker bekleyenleri

ben asker göndermedim.. askerlik nedir tam olarak bilmem aslında.. yurt dışındayız çunki..
ama Asker yollamış kadar oldum, aslında bunları çeken,yaşayan bilir ama yazdıkların herşeyi anlatmış zaten

Zor ama sonunda sağLıkla kavuşmak varsa,tek ayrılık böyle gurur verici olsun..

Sağlıcakla,huzurla kalın inşallah

cok sagol canım benım.Aynen oyle.sonunda kavusmak varsa çekılen her hasret kutsaldırr bızde farklı sehırlerdeyız.okadar uzun zamandır beklıyoruz ki birbirimizi aslında... Bundan snra mutlu bir yuva kurarız ınsallah.Güzel dıleklerın ıcın tesekkur ederımm.dılerım sızde en kısa zamanda hıc ayrılmamak uzere beraber olursunuzz

amin inşallah canım,çok teşekkür ederim

gizem ne yaptın sen kuzum ya zaten ağlamaya hazır duruyordum çok duygulandım. Allah ım nazarlardan korusun sizi çok çok güzel bi elecek kurarsınız inşallah çok mutlu olursunuz. Ve bu sabırla bu zor günlerin sonunda aşkınız tekrar kanıtlanmış oluyor. Çok güzel yazmışsın yüreğindekiler çok güzel umutsuzluğa düştüğümde hep sizn bitmekte olan şafaklarınızı görüp moral buluyorum bitiyormuş gerçekten diye! şimdi tezkereyi aldığında inan ki biz de çok mutlu olaağız ve bize çok iyi geliyorsun seviliyorsun kuzum

benımde her yorum okuyusumda gozlerım doluyor :/ guzel dıleklerın ve bu içten dusuncelerın ıcın cok tesekkur ederım haticemm sana ınsallah bızde sızde cook ama cook mutlu olursunuz.Evet ınan bıtıyor bak.ben bıle bazen ınanamasamda bitip gidiyor..

bu zamanı en ıyı sekılde gecırmekmıs onemlı olan.. sevdıgını kırmadan yıpranmadan sevgiyle...

bende sizi çok seviyorum kiii

inşallah canım benim daha daha güzel günlerimizi de paylaşacağız inşallah

gizemim canııımmm
ne kadar güzel yazmışsın ne kadar içten yazmışsın
sizleri gördükçe daha bi güçleniyorum sanki
''bak deniz'' diyorum kendime ''bak 1 yıl bile bitiyo senin bekleyişinde bitecek yeterki çok üzülmeden sabret''
işte böyle böyle teselli buluyorum sizlerle...
Diyorum ya her defasında iyiki varsınız
gizemiiimm yeni yıl hepimizin yılı olsun ve tüm dileklerimiz bizim için hayırlı ise kabul olsun.
Sanada sonsuz teşekkürler tüm herşey için...

evet deniziiim biticek bu gunlerdee.bebişin ve sevdıgınle cok mutlu bir gelecek sizleri bekliyor.Sadece biraz sabırr.
Amiiinn.Hayırlı olan hersey bizi bulsun.canımm beniiim

Darısı başıma inşallah :) Bu son 6 ayda zaman geçmek bilmiyor benim askerim de kıbrısta ama bekliyorum işte biticek ve dönecek bana diye sabrediyorum :)

sabrın sonu selamet canım.Elbet bıtıyor gördügün uzere .) Kıbrıs ahh kıbrıss.Kıbrıs'ın yeri ayrı olacak bizde artıkk

hayırlı tezkereler canım,Allah kavustursun

Darısı başıma inşallah :) Bu son 6 ayda zaman geçmek bilmiyor benim askerim de kıbrısta ama bekliyorum işte biticek ve dönecek bana diye sabrediyorum :)

Canım benimm.. Ne güzel ifade etmişsin öyle duygularını.. Duygulanmamak elde değil. Ama zor günler geride artık, pırıl pırıl harika bir gelecek sizi bekliyor. Rabbim inşallah o güzel gönlün gibi bundan sonraki yaşamınızıda en güzelinden en mutlusundan nasip eder inşallah Her dileğin sevdiğinle birlikte gönlünce gerçekleşir umarım.. Hep mutlu olun ve aşk dolu kalın canım
Darısı bizlerin başına inşallah

İnşallah canım beniim inşallahh hep mutlu ve huzurlu olalımm
darısı sizee inşallahh

benim canım gizoşcanımmm sen ve ecrin benim gözümde birer sabır taşısınız.. hem uzun dönem hemde KIbrıs ne demek.. zırt diye bitmez zırt diye gidilmez bi askerlik.. benim sarı benden 3 saat uzak ve kısa dönem biliyosun inan sizleri görünce bazen utanıyorum çok şanslı olduğumu hissediyorum ama sende hak verirsin ki yakınında da olsa askerlik askerlik işte.. yazını okurken gözyaşlarımı tutamadım inan, bende göğsümü gere gere nişanlım asker diyorum.. eminim bugünler bitecek ama tek dileğim baki kalan güzel anılar ve burda kurulan güzel dostluklar olur inş.. seni çok seviyoruz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…