Son 7 ! Bizim safağımızda bitti .) GM!

sağol canımm .))
amiin amiinn :nazar:
aşk boyle bırsey ıste.Duydugun sevgı saglamsa elınden gelenın en ıyısını yapmaya calısyorsun boyle bır zmanda da olsa..

5 ay snra senınde sevıncını paylasıcaz tatlım ınsallah :KK16:
Ne kadar güzel , ne kadar içten yazmışsın gizem :)
Allah sizi hiç bir zaman ayırmasın inşallah canım :nazar:
Ben daha yolun başındayım askerim yeni gitti ama diyorsun
ya insana aşk herşeyi yaptırıyor sabrını da veriyor diye evet gercekten öyle ,,
Sırf onun orda yüzü gülsün mutlu olsun diye
Şimdiden yapacağım süprizlerin planların listesini yapıyorum
Şaka gibi :KK1:

Mutluluklar hep sizinle olsun, ve darısı tüm asker yarenlerinin başına inşallah En Büyük TÜRKİYE

5.ay sonra bende tek rakamlara düşcem inşallah :KK9:

Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah canım sizi..tüm asker bekleyenleri:nazar:

ben asker göndermedim.. askerlik nedir tam olarak bilmem aslında.. yurt dışındayız çunki..
ama Asker yollamış kadar oldum, aslında bunları çeken,yaşayan bilir ama yazdıkların herşeyi anlatmış zaten:KK31:

Zor ama sonunda sağLıkla kavuşmak varsa,tek ayrılık böyle gurur verici olsun..

Sağlıcakla,huzurla kalın inşallah:nazar::KK16:

cok sagol canım benım.Aynen oyle.sonunda kavusmak varsa çekılen her hasret kutsaldırr :KK1: :KK16: bızde farklı sehırlerdeyız.okadar uzun zamandır beklıyoruz ki birbirimizi aslında... Bundan snra mutlu bir yuva kurarız ınsallah.Güzel dıleklerın ıcın tesekkur ederımm.dılerım sızde en kısa zamanda hıc ayrılmamak uzere beraber olursunuzz :nazar:

Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah canım sizi..tüm asker bekleyenleri:nazar:

ben asker göndermedim.. askerlik nedir tam olarak bilmem aslında.. yurt dışındayız çunki..
ama Asker yollamış kadar oldum, aslında bunları çeken,yaşayan bilir ama yazdıkların herşeyi anlatmış zaten:KK31:

Zor ama sonunda sağLıkla kavuşmak varsa,tek ayrılık böyle gurur verici olsun..

Sağlıcakla,huzurla kalın inşallah:nazar::KK16:

cok sagol canım benım.Aynen oyle.sonunda kavusmak varsa çekılen her hasret kutsaldırr :KK1: :KK16: bızde farklı sehırlerdeyız.okadar uzun zamandır beklıyoruz ki birbirimizi aslında... Bundan snra mutlu bir yuva kurarız ınsallah.Güzel dıleklerın ıcın tesekkur ederımm.dılerım sızde en kısa zamanda hıc ayrılmamak uzere beraber olursunuzz :nazar:

amin inşallah canım,çok teşekkür ederim:KK54:

gizem ne yaptın sen kuzum ya zaten ağlamaya hazır duruyordum çok duygulandım. Allah ım nazarlardan korusun sizi çok çok güzel bi elecek kurarsınız inşallah çok mutlu olursunuz. Ve bu sabırla bu zor günlerin sonunda aşkınız tekrar kanıtlanmış oluyor. Çok güzel yazmışsın yüreğindekiler çok güzel umutsuzluğa düştüğümde hep sizn bitmekte olan şafaklarınızı görüp moral buluyorum bitiyormuş gerçekten diye! şimdi tezkereyi aldığında inan ki biz de çok mutlu olaağız ve bize çok iyi geliyorsun seviliyorsun kuzum:KK16::KK16:

benımde her yorum okuyusumda gozlerım doluyor :/ guzel dıleklerın ve bu içten dusuncelerın ıcın cok tesekkur ederım haticemm sana :KK16: ınsallah bızde sızde cook ama cook mutlu olursunuz.Evet ınan bıtıyor bak.ben bıle bazen ınanamasamda bitip gidiyor..

bu zamanı en ıyı sekılde gecırmekmıs onemlı olan.. sevdıgını kırmadan yıpranmadan sevgiyle...:nazar:

bende sizi çok seviyorum kiii :KK16:

gizem ne yaptın sen kuzum ya zaten ağlamaya hazır duruyordum çok duygulandım. Allah ım nazarlardan korusun sizi çok çok güzel bi elecek kurarsınız inşallah çok mutlu olursunuz. Ve bu sabırla bu zor günlerin sonunda aşkınız tekrar kanıtlanmış oluyor. Çok güzel yazmışsın yüreğindekiler çok güzel umutsuzluğa düştüğümde hep sizn bitmekte olan şafaklarınızı görüp moral buluyorum bitiyormuş gerçekten diye! şimdi tezkereyi aldığında inan ki biz de çok mutlu olaağız ve bize çok iyi geliyorsun seviliyorsun kuzum:KK16::KK16:

benımde her yorum okuyusumda gozlerım doluyor :/ guzel dıleklerın ve bu içten dusuncelerın ıcın cok tesekkur ederım haticemm sana :KK16: ınsallah bızde sızde cook ama cook mutlu olursunuz.Evet ınan bıtıyor bak.ben bıle bazen ınanamasamda bitip gidiyor..

bu zamanı en ıyı sekılde gecırmekmıs onemlı olan.. sevdıgını kırmadan yıpranmadan sevgiyle...:nazar:

bende sizi çok seviyorum kiii :KK16:

inşallah canım benim daha daha güzel günlerimizi de paylaşacağız inşallah:KK16:

13 buçuk ayın sonuna geldiğimi son 3 gündür hissetmeye başladım...

şafağımızı 2 elimle gösterebilecek kadar bitirmenin verdiği bu sevici okadar uzun zamandır bekliyorum ki.asker beklemeyen anlayamazmış.18 kasım 2012 de seni askeriye teslim edip gözüm yaşlı dönmek.. Okadar zorduki.sırf aramızdaki mesafelere biraz olsun ara verebilmek için yaşadığım yerden yaşadığın yere gelmiştim okumaya.2 yılda olsa aynı şehirde olduğumuzu bilicektim.ama planlar her zaman istediğimiz gibi olmaz di mi?

Nitekim olmadı da zaten.aniden bir askerlik mevzusu ve gitme zorunluluğu... Daha 1 yılımız varken o birdenbire gidişin... Bana bu haberi verdiğindeki üzüntüm.. Olsun dedim.olsun biz bunuda bitiririz.ankara ile başlayan şafağımız kıbrıs'ta son bulucak allah'ın izniyle..

Evet sen yokken çok zordu! çok anlamsız ve çok boştu herşey.
Izmir ... Izmir bile seninle güzel aşkım.ne kadar zorlansamda koca şehirde tek başıma! Yılmadım! Hep geleceğin günün hayaliyle dayandım.insanlar anlayışsız,insanlar kalleş,insanlar çıkarcı... Hepsini sen yokken daha iyi, pek bir iyi öğrendim!

Senin inancınıda boşa çıkarmadım ve o okulu bitirdim.

Insanın ihtiyacı oldugunda gıdıp goremeyecegı,arayıp sesini duyamayacagı bir yermiş askerlik... Mesajlaşmasının m'sini bile hatırlayamazmış insan.sen gidince tüm çalan telefonların benimmiş algılası yarattığı
durummuş askerlik.her an acaba iyi mi ? Bugun sorunsuz bir gün oldu mu? Ne yaptı nasıl ? Diye düşünmek,uyuyamamakmış..

Sırf komutanların egolarını tatmin etmesi için askerlere yaptığı türlü türlü can sıkıcı olaylarmış.biz gözümüz gibi sakınırken,orda kimse düşünmezmiş askeri!

Ben günleri bir bir eksiltirken,bazılarının gelip de '' bir tek siz mi askerlik yapıyorsunuz olur bunlar '' demesiymiş bazende ! Sorarım bunları dıyen kaç kişi benım gıbı asker bekledi ki ??

Kaç kişi 2 dk da olsa sevdiğiyle konusmaya razı olduki? 5 dk kotası olan bir telefon 5. Dk sında küt diye kapanır.bazen son sözlerini bile söyleyemezsin..

Ama normalde öylemi? Yanında olduğunda yaparsın tavrını atarsın tribini.bu kadar kolay olur öyle değil mi?

Askerlik başka birşey.tüm bu zorlukların üstüne ne kadar istemesende çıkan tartışmalar.bunların bizi yıpratması,kimi zaman çıldırma derecelerine girmemiz.( hepsi için senden bir kez daha özür diliyorum aşkım... )

dışarı çıkarken içindeki huzursuzluk,sanki ona kötü birşey yapıyormuşsun hissi.o orda rahat değilken senin gezmenin huzursuzluk vermesi.zamanla bunları yenmeye çalışman....

Askerlik yaptığı yere karşı ayrı bir duyarlılık,herşeyini heryerini bilme çabası... Sırf onu gorebılmek ıcın hıc bılmedıgın yerlere tek başına gitme cesareti.bir kere gidince bir kez daha gitmek için gün saymak...

Havaalanında sırf uçağa binebilmek için 4 saat beklemek.free shop'ta deneyebileceğin tüm herşeyi denemek,genede saatinin gelmemesi!! Olduğun şehre inişimdeki, hayatımda yaşamadığım bambaşka bir sevinç ve duygu.ayrılırkende bir okadar iç acıtıcı kahreden üzüntü...

Geldiğinde yapacaklarımızı düşünüp araştırmakla geçen onca gün... Bazende sanki hiç bitmicekmiş gibi gelen,sanki hep asker kalacakmışsın hissi veren o saçma düşünceler...

Yeni yeni farkına varıyorum! Artık bitiyor ve sen geliyorsun ! Alnımızın akıyla bununda üstesinden gelmenin sevinci bir başka! Bundan sonra bizi kimse,hiçbir mesafe,hiçbir engel ayıramaz biliyorum!

Dilerim 2014 bizim yılımız olur.herşey bambaşka ve çok güzel olur.yeni yılın en güzel hediyesi sensin! çok bekledik aşkım... Mutluluk bize çok yakışacak :KK16: :KK16: :nazar:

Tüm asker bekleyen ve beklicek olan arkadaşlarım.. Bunlara '' burda zaman zaman atıştığım insanlarda dahil '' .hepsine bolca sabır ve mutluluk diliyorum.askerlerinize hayırlısı ıle kavusur ve musmutlu bır hayat geçirirsiniz inşallah.bu forum sayesınde cok guzel ınsanlar tanıdım.cok destek olduk bırbırımıze.onlara sonsuz tesekkurlerımı ıletıyorum.bnde elımden geldıgınce yardım etmeye calıstım,calısacagımda... Sizleri çok seviyorum :KK16: :KK17:

Atarsa 7 ! Doğan güneşş bekle bizii !
92/4 devre :nazar: Gm!

yalın sendönmeden uyumam bu gece - youtube

gizemim canııımmm
ne kadar güzel yazmışsın ne kadar içten yazmışsın
sizleri gördükçe daha bi güçleniyorum sanki
''bak deniz'' diyorum kendime ''bak 1 yıl bile bitiyo senin bekleyişinde bitecek yeterki çok üzülmeden sabret''
işte böyle böyle teselli buluyorum sizlerle...
Diyorum ya her defasında iyiki varsınız
gizemiiimm yeni yıl hepimizin yılı olsun ve tüm dileklerimiz bizim için hayırlı ise kabul olsun.
Sanada sonsuz teşekkürler tüm herşey için...:KK16:

evet deniziiim biticek bu gunlerdee.bebişin ve sevdıgınle cok mutlu bir gelecek sizleri bekliyor.Sadece biraz sabırr.
Amiiinn.Hayırlı olan hersey bizi bulsun.canımm beniiim :KK16:

gizemim canııımmm
ne kadar güzel yazmışsın ne kadar içten yazmışsın
sizleri gördükçe daha bi güçleniyorum sanki
''bak deniz'' diyorum kendime ''bak 1 yıl bile bitiyo senin bekleyişinde bitecek yeterki çok üzülmeden sabret''
işte böyle böyle teselli buluyorum sizlerle...
Diyorum ya her defasında iyiki varsınız
gizemiiimm yeni yıl hepimizin yılı olsun ve tüm dileklerimiz bizim için hayırlı ise kabul olsun.
Sanada sonsuz teşekkürler tüm herşey için...:KK16:

Darısı başıma inşallah :) Bu son 6 ayda zaman geçmek bilmiyor benim askerim de kıbrısta ama bekliyorum işte biticek ve dönecek bana diye sabrediyorum :)

sabrın sonu selamet canım.Elbet bıtıyor gördügün uzere .) Kıbrıs ahh kıbrıss.Kıbrıs'ın yeri ayrı olacak bizde artıkk:KK37:

hayırlı tezkereler canım,Allah kavustursun :KK16:

Darısı başıma inşallah :) Bu son 6 ayda zaman geçmek bilmiyor benim askerim de kıbrısta ama bekliyorum işte biticek ve dönecek bana diye sabrediyorum :)

Canım benimm.. Ne güzel ifade etmişsin öyle duygularını.. Duygulanmamak elde değil. Ama zor günler geride artık, pırıl pırıl harika bir gelecek sizi bekliyor. Rabbim inşallah o güzel gönlün gibi bundan sonraki yaşamınızıda en güzelinden en mutlusundan nasip eder inşallah :KK16: Her dileğin sevdiğinle birlikte gönlünce gerçekleşir umarım.. Hep mutlu olun ve aşk dolu kalın canım :KK16: :nazar:
Darısı bizlerin başına inşallah :KK14:

İnşallah canım beniim inşallahh :nazar: hep mutlu ve huzurlu olalımm :KK16:
darısı sizee inşallahh :nazar:

Canım benimm.. Ne güzel ifade etmişsin öyle duygularını.. Duygulanmamak elde değil. Ama zor günler geride artık, pırıl pırıl harika bir gelecek sizi bekliyor. Rabbim inşallah o güzel gönlün gibi bundan sonraki yaşamınızıda en güzelinden en mutlusundan nasip eder inşallah :KK16: Her dileğin sevdiğinle birlikte gönlünce gerçekleşir umarım.. Hep mutlu olun ve aşk dolu kalın canım :KK16: :nazar:
Darısı bizlerin başına inşallah :KK14:

benim canım gizoşcanımmm sen ve ecrin benim gözümde birer sabır taşısınız.. hem uzun dönem hemde KIbrıs ne demek.. zırt diye bitmez zırt diye gidilmez bi askerlik.. benim sarı benden 3 saat uzak ve kısa dönem biliyosun inan sizleri görünce bazen utanıyorum çok şanslı olduğumu hissediyorum ama sende hak verirsin ki yakınında da olsa askerlik askerlik işte.. yazını okurken gözyaşlarımı tutamadım inan, bende göğsümü gere gere nişanlım asker diyorum.. eminim bugünler bitecek ama tek dileğim baki kalan güzel anılar ve burda kurulan güzel dostluklar olur inş.. seni çok seviyoruz!

X