Son 59 gün

Ben de başlardayım. Coğrafya ve anayasaya hiç başlamadım Tarihte de Türk islamdayım. Matematiğe önceden bakmıştım geometri kısmı kaldı. Türkçeden de paragrafa kadar gelmiştim.
sen benden ilerdesin matematik bitmiş ben matematik yarısındayım daha

Olsun yetiştiririz koskoca 1 ayımız var. Ben lisede ve üniversitede 1 gecede koca tarih kitabını okuyup bitirdiğimi biliyorum. 30 günde neler yapılmaz.
bence de öyle. hedefim bu sınavda 70 puanı geçmek. ne kadar çok geçersem o kadar iyi benim için. 2017 puanım çok yüksek olmalı. inşallah 90 üstü puanları göreceğiz

bence de öyle. hedefim bu sınavda 70 puanı geçmek. ne kadar çok geçersem o kadar iyi benim için. 2017 puanım çok yüksek olmalı. inşallah 90 üstü puanları göreceğiz
Happiness sen nasıl bir çalışma programı izliyorsun? Ben önceleri tek ders şeklinde gidiyordum ama sıkıldım. Şimdi tüm derslere bakarak ilerleme kararı aldım.

ilk önce maşallah size ve darısı başıma :) bende yarın soru çözümüne başlıyorum 20 gunde ne yaparsam artık. inşallah yararı olur :/

Gk Gy kaç netleriniz ne durumda?

Happiness sen nasıl bir çalışma programı izliyorsun? Ben önceleri tek ders şeklinde gidiyordum ama sıkıldım. Şimdi tüm derslere bakarak ilerleme kararı aldım.

ben şu anda türkçe matematik ve coğrafya çalışıyorum. sadece üç derse bakma kararı almama rağmen günde sadece iki derse bakabiliyorum. tüm dersleri aynı anda mümkün değil götüremem. ilk başlarda tüm dersleri içeren bir haftalık plan hazırladım, ama ona uymak imkansız. ha ne olur, konuları bitiririm, sadece soru çözme işi kalır, işte o zaman tüm dersleri içeren o haftalık plana uyabilirim.

sen nasıl çalışıyorsun?

Ben de ihtiyacın denemesine girdim 66 net geldi. Bu hafta da gireceğim gk den 9 net çıkardım o yüzden gkye eağırlık vermeye karar verdim bu haftaki denemeye kadar tarih çalışcam. Bir de bir arkadaşımdan soru bankası aldım geri vermem lazım haftaya o kitabı bitrmem gerektiğinden pazara kadar tarihi bitirmeyi hedefliyorum. Ondan sonra tüm derslere birlikte bakcam. Hafta içi fırsat buldukça da tarih videosu izliyorum. Pazartesiden sonra da tüm derslere birlikte bakcm. Anayasa coğrafya ya ağırlık vererek gideceğim ama onlara hiç başlamadım çünkü.

umarım bu sınavda gösterebileceğimiz en iyi performansı gösteririz :) sen tüm derslere hakim olmaya çalışıyorsun ne güzel ben bu sınav için tarih ve vatandaşlığa hiç bakamayacağım, o dersleri seneye bıraktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…