selam ben de konu açtım dünBu zamana kadar doğru düzgün çalışamadım benim gibi olan arkadaşlar 2 ayda neler yapabileceğimizi gösterelim evet ben bugün düzenli bi şekilde çalışmaya başlıyorum gerekirse hiç uyumadan var mı benimle birlikte çalışacak kızlarrrr umudunuzu asla kaybetmeyin
Hedef günde 600 soru İnşallah
Selamselam ben de konu açtım dün
aslında buraya üye olma sebebim de kpss konusu açmak içindi
dün başlıyorum dedim ama misafirim geldi artık bugün başlıyorum. bu 2 ayı deli gibi çalışarak geçireceğim. sanki bu sene için hazırlanıyormuşum gibi. ne kadar ilerlrsem kardır diyorum. bu sene 80 falan alırsam seneye 90 üstü alırım diyorum, inşallah
bende hiç konu olmadığı için en baştan konu çalışmam gerekiyor. yeni başladım maratona. matematiğim iyiydi ama misal geometri tamamen unuttum. coğrafya türkçe biraz aklımda kalmıştır belki eskiden, ama tarih vatandaşlık sıfır :)Selam
Bende bu yıl son şansım gibi görüyorum şu Zamana kadar doğru düzgün çalışamadım ama bugünden itibaren elimden geleni yapmaya çalışacağım zaten çok konu çalışmanın bi manası Yo bence bol soru çözmek lazım o yüzden günde 600 soru çözmeye çalışıcam.
Bende şu Zamana kadar sadece tarih ve coğrafya bakmıştım ama tekrar etmeyince çabuk unutuluyor zatenbende hiç konu olmadığı için en baştan konu çalışmam gerekiyor. yeni başladım maratona. matematiğim iyiydi ama misal geometri tamamen unuttum. coğrafya türkçe biraz aklımda kalmıştır belki eskiden, ama tarih vatandaşlık sıfır :)
o zaman tekrar edince aklına gelir hepsiBende şu Zamana kadar sadece tarih ve coğrafya bakmıştım ama tekrar etmeyince çabuk unutuluyor zaten
tamamdır çok güzel olurBence ikimizde her gün girmeye çalışıp kaçar soru çözdüğümüzü ya da hangi konulara çalıştığımızı yazalım birbirimiz teşvik ederiz belki hatta önemi gördüğüm notları bile paylaşırım seninle yazarım buraya kısa kısa:)
Sorun düzenli çalışmaktaydı zaten şu ana kadar mesela bi gün bi konuyu çalıştığım Zaman 1 ay yüzüne bakmıyordum sonra tekrar başa döndüğünü hissediyor insan özellikle tarih hem çabuk unutuluyor hem de ucu bucağı yoko zaman tekrar edince aklına gelir hepsi
tamamdır çok güzel olur
çıktım ben şimdi hemen başlıyorum
Kesinlikle başlayalım şimdi o Zaman geceye doğru girip rapor veririm beno zaman her gün tekrar da yapalım. doğru diyorsun çalışıp kenara koyarak olmaz. her gün yeni konulara başlarken eskilere de göz gezdirip soru çözmek lazım. üstüne üstüne biriktirmek lazım. yoksa unutulur
iki gün sonra yds sınavı var ya dün en son yazdığımdan beri yds bakıyorum. bu seferki olmaz da muhtemelen eylüldeki yds güzel geçsin ya. şimdi yine geçiyorum başına yds çalışıp vakit kalırsa kpss bakacağım140 soru çözdüm şimdiye kadar sen naptın?
daha yeni başladım konulara başlardayım benKızlar konuları bitirdiniz mi?
Ben de başlardayım. Coğrafya ve anayasaya hiç başlamadım Tarihte de Türk islamdayım. Matematiğe önceden bakmıştım geometri kısmı kaldı. Türkçeden de paragrafa kadar gelmiştim.daha yeni başladım konulara başlardayım ben