- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 313
- 33
- Konu Sahibi oylebirkimse
-
Yaaa benim de son 5 kilom diye yazacağım günler gelsin inşallahMerhabalar. Yaklaşık 1 yıldır kilo vermeye çalışıyorum. Kendimi bildim bileli 57-58 kilodaydım. Bir dönem dikkat etmedim ve 65 kiloya kadar çıktım. Sonra bir zahmet biraz dikkatle 62'ye indim. Ama burda kaldım. Asla veremiyorum. 36 bedenden 38 bedene çıktım. Artık psikolojim bozuldu. Diyetisyenle çalıştım olmadı pilates yaptım olmadı bir çok yol denedim. Ama bugün artık karar verdim. Yepyeni bir başlangıç yapıp 1,5-2 ay gibi süreçte 4-5 kilo verip ruh sağlığımı da bir miktar rahatlatmak istiyorum.
Bana katılmak isteyen olursa çok sevinirim. Yoksa tek başıma da biraz kendimi motive etmek için buraya gün gün ne yiyip ne içtiğimi yazacağım biraz farkındalık olsun diye.
7 mart 2021: 61.8 kg.
Hafta hafta buradan güncelleyip gün içinde ne yiyip ne içtiğimi yaptığım sporu buraya yazacağım.
İnşallah size de bol eksilerYaaa benim de son 5 kilom diye yazacağım günler gelsin inşallahBol eksiler. Detoks filan deneseniz?
bende 3 4 kg vermeyi istiyorum yaza kadar dün başladım dikkat etmeye veririz inşallahMerhabalar. Yaklaşık 1 yıldır kilo vermeye çalışıyorum. Kendimi bildim bileli 57-58 kilodaydım. Bir dönem dikkat etmedim ve 65 kiloya kadar çıktım. Sonra bir zahmet biraz dikkatle 62'ye indim. Ama burda kaldım. Asla veremiyorum. 36 bedenden 38 bedene çıktım. Artık psikolojim bozuldu. Diyetisyenle çalıştım olmadı pilates yaptım olmadı bir çok yol denedim. Ama bugün artık karar verdim. Yepyeni bir başlangıç yapıp 1,5-2 ay gibi süreçte 4-5 kilo verip ruh sağlığımı da bir miktar rahatlatmak istiyorum.
Bana katılmak isteyen olursa çok sevinirim. Yoksa tek başıma da biraz kendimi motive etmek için buraya gün gün ne yiyip ne içtiğimi yazacağım biraz farkındalık olsun diye.
Hafta hafta buradan güncelleyip gün içinde ne yiyip ne içtiğimi yaptığım sporu buraya yazacağ
İnşallah veririz siz de katılın isterseniz diyet günlüğüme birbirimizi motive ederizbende 3 4 kg vermeyi istiyorum yaza kadar dün başladım dikkat etmeye veririz inşallah
Merhabalar. Yaklaşık 1 yıldır kilo vermeye çalışıyorum. Kendimi bildim bileli 57-58 kilodaydım. Bir dönem dikkat etmedim ve 65 kiloya kadar çıktım. Sonra bir zahmet biraz dikkatle 62'ye indim. Ama burda kaldım. Asla veremiyorum. 36 bedenden 38 bedene çıktım. Artık psikolojim bozuldu. Diyetisyenle çalıştım olmadı pilates yaptım olmadı bir çok yol denedim. Ama bugün artık karar verdim. Yepyeni bir başlangıç yapıp 1,5-2 ay gibi süreçte 4-5 kilo verip ruh sağlığımı da bir miktar rahatlatmak istiyorum.
13 mart 2021: 61.1 kg
Hafta hafta buradan güncelleyip gün içinde ne yiyip ne içtiğimi yaptığım sporu buraya yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?