- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 313
- 33
- Konu Sahibi oylebirkimse
Merhabalar. Yaklaşık 1 yıldır kilo vermeye çalışıyorum. Kendimi bildim bileli 57-58 kilodaydım. Bir dönem dikkat etmedim ve 65 kiloya kadar çıktım. Sonra bir zahmet biraz dikkatle 62'ye indim. Ama burda kaldım. Asla veremiyorum. 36 bedenden 38 bedene çıktım. Artık psikolojim bozuldu. Diyetisyenle çalıştım olmadı pilates yaptım olmadı bir çok yol denedim. Ama bugün artık karar verdim. Yepyeni bir başlangıç yapıp 1,5-2 ay gibi süreçte 4-5 kilo verip ruh sağlığımı da bir miktar rahatlatmak istiyorum.
Bana katılmak isteyen olursa çok sevinirim. Yoksa tek başıma da biraz kendimi motive etmek için buraya gün gün ne yiyip ne içtiğimi yazacağım biraz farkındalık olsun diye.
7 mart 2021: 61.8 kg.
13 mart 2021: 61.1 kg
Hafta hafta buradan güncelleyip gün içinde ne yiyip ne içtiğimi yaptığım sporu buraya yazacağım.
Bana katılmak isteyen olursa çok sevinirim. Yoksa tek başıma da biraz kendimi motive etmek için buraya gün gün ne yiyip ne içtiğimi yazacağım biraz farkındalık olsun diye.
7 mart 2021: 61.8 kg.
13 mart 2021: 61.1 kg
Hafta hafta buradan güncelleyip gün içinde ne yiyip ne içtiğimi yaptığım sporu buraya yazacağım.
Son düzenleyen: Moderatör: