- 15 Mayıs 2021
- 166
- 47
- 28
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Gygk dan sıfırdan çalışmayla yetişir mi? Kızlar birde soru çözmek için pdf önerir misiniz bol soru ile pekiştirecgim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres basıyor sadece zaman su gibi akıp gidiyor yaa4 ay kisa bi sure ama sıkı çalisirsan neden olmasin.önce sen kendine güven başaracagina inan sonrada elinden gelenin fazlasini yapmaya çaliş.hakkinda hayirlisi olsun.
Aynen öyle olur kisitli zaman ya gecmek bilmeyen zaman su olur bi anda ama sen bunlara takilma ve her dakikanı daha verimli nasil gecirebilirsin sadece ona odaklan.zamanin seni yonetmesine izin verme o zamani kendin yönetStres basıyor sadece zaman su gibi akıp gidiyor yaa
Kız 3 yaşında oğlum var çalıştırtmıyordu ara verdim sonra soğukluk girdi araya kaldı gitti öyle iki üç gün oluyor tekrar başladım ama tabi video izlemek bıktıryo adamı inşallah hızlı olmak lazım artık oğluşm içinAynen öyle olur kisitli zaman ya gecmek bilmeyen zaman su olur bi anda ama sen bunlara takilma ve her dakikanı daha verimli nasil gecirebilirsin sadece ona odaklan.zamanin seni yonetmesine izin verme o zamani kendin yönet
Zoru başaririz imkansiz zaman alir☺çocukla evet gercekten zor ama madem böyle bi işe oglun icin niyet ettin o zaman ne yapip ne edip bu kpss kazanilacak.Başka secenegin varmi?bence yok.o zaman yap guzel bi kahveni,bi yandan da program yap ve o programina sonuna kadar uy.Zorlu bi yola giriyosun ama helal olsun sana ki bu sinava girmeye karar vermissin bu bile bence cok guzel bi adim.Kız 3 yaşında oğlum var çalıştırtmıyordu ara verdim sonra soğukluk girdi araya kaldı gitti öyle iki üç gün oluyor tekrar başladım ama tabi video izlemek bıktıryo adamı inşallah hızlı olmak lazım artık oğluşm için
Gece verim alamıyorum denedim onu birkaç kere gündüz çok modum düşüyor ya, sabahları güzel oluyor . Maalesef canım çok zorlu süreç ne psikoloji kalıyor ne stres ama hayal edince de aldığın paralarla cocugunu mutlu etmek gibisi var mı? İnşallah çalışıp didinen herkese Rabbim mükafatını versinZoru başaririz imkansiz zaman alir☺çocukla evet gercekten zor ama madem böyle bi işe oglun icin niyet ettin o zaman ne yapip ne edip bu kpss kazanilacak.Başka secenegin varmi?bence yok.o zaman yap guzel bi kahveni,bi yandan da program yap ve o programina sonuna kadar uy.Zorlu bi yola giriyosun ama helal olsun sana ki bu sinava girmeye karar vermissin bu bile bence cok guzel bi adim.
Temel yok canım sadece Gygk şükürler olsun kiBölümüne göre değişir.. 4 ayda yetişir eğer temelin de varsa. Öabt olsa yetişmez derdim ama gkgy yetişebilir.
Amin canim inşallah Allah yardimciniz olsunGece verim alamıyorum denedim onu birkaç kere gündüz çok modum düşüyor ya, sabahları güzel oluyor . Maalesef canım çok zorlu süreç ne psikoloji kalıyor ne stres ama hayal edince de aldığın paralarla cocugunu mutlu etmek gibisi var mı? İnşallah çalışıp didinen herkese Rabbim mükafatını versin
Aminn inşallah canımAmin canim inşallah Allah yardimciniz olsun
YouTube videoları var en azından gk kısmı için dinle ve notlar al derim. Tarih için nerden sorarlar hiç belli olmuyor 2014 kpss de çok saçma sorular gelmişti ki benim alanım sosyal bilgiler öğretmenliği. Buna rağmen 12 net ancak çıkmıştı. Güncel soruları için küçük kitapçıklar var, kitap sitelerini arat. Tabi sosyal medya da guruplar sayfalar var. Onlara da bak takip et soru ve bilgi paylaşımlarını. Data yayınlarını gk kısmı için öneririm. En azından ben hazırlanırken iyiydi soruları. Türkçe için temel ve okuduğunu anlama şart. Şuan sözel mantık da var. Bol bol pratik yap sözel mantık soruları çöz. Matematik hakkında bende olmadığı için bir yorum yapamıyorum coğrafya için harita üzerinden çalış bazen göller platolar haritada geliyor o şekilde de sorabilir. Vatandaşlık ezber lazım otur ezberle her gün. Özellikle tam ehliyetli ehliyetsiz konusu var onlarla ilgili şeyleri. Bir de seçim yeterliliklerini. Başarılar diliyorumTemel yok canım sadece Gygk şükürler olsun ki
Aminn inşallah canımAmin canim inşallah Allah yardimciniz olsun
Hayırlısı matematik bende de yokYouTube videoları var en azından gk kısmı için dinle ve notlar al derim. Tarih için nerden sorarlar hiç belli olmuyor 2014 kpss de çok saçma sorular gelmişti ki benim alanım sosyal bilgiler öğretmenliği. Buna rağmen 12 net ancak çıkmıştı. Güncel soruları için küçük kitapçıklar var, kitap sitelerini arat. Tabi sosyal medya da guruplar sayfalar var. Onlara da bak takip et soru ve bilgi paylaşımlarını. Data yayınlarını gk kısmı için öneririm. En azından ben hazırlanırken iyiydi soruları. Türkçe için temel ve okuduğunu anlama şart. Şuan sözel mantık da var. Bol bol pratik yap sözel mantık soruları çöz. Matematik hakkında bende olmadığı için bir yorum yapamıyorum coğrafya için harita üzerinden çalış bazen göller platolar haritada geliyor o şekilde de sorabilir. Vatandaşlık ezber lazım otur ezberle her gün. Özellikle tam ehliyetli ehliyetsiz konusu var onlarla ilgili şeyleri. Bir de seçim yeterliliklerini. Başarılar diliyorum