- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
ben 1000 tane alıyım sadece kelımeı tevhıt soylıycez dımı oncesınde baska bısey okumamız yada nıyetlenmemız gereken bısey varmı?Kızlar bilirsiniz burada hep yazmıstım bır hastamız vardı dua okuttugum, ona 70 bın kelimei tevhid okumaya nıyetlendım 50 bini bitti, son 20 bin icin yardım edebılır mısınız cumaya kadar bıtırmem lazım. Allah razı olsun sımdıden tesekkur ederim
Kızlar bilirsiniz burada hep yazmıstım bır hastamız vardı dua okuttugum, ona 70 bın kelimei tevhid okumaya nıyetlendım 50 bini bitti, son 20 bin icin yardım edebılır mısınız cumaya kadar bıtırmem lazım. Allah razı olsun sımdıden tesekkur ederim
Aynen canım ekstradan bır sey yok cok tesekkur ederim Allah razı olsunben 1000 tane alıyım sadece kelımeı tevhıt soylıycez dımı oncesınde baska bısey okumamız yada nıyetlenmemız gereken bısey varmı?
bende simdi 50 okudum canim, bugun daha fazla okurum, haber veririm sana. Allah yardimcisi olsun
100 aldım
500 tane okurum canim hastaniza acil sifalar versin Rabbim gecmis olsun
1000 tane okudum....
30 okudum
ben 1000 tane almıstım okudum bıtırdım aklın kalmasın dıye yazıyım dedım Allah kabul etsın...Son 16 bin
Sag ol canım tesekkur ederim tekrardan200 tane aliyorum canim.
Cok sag ol canım500 tane okuyacagim,