• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 2 gün.. dayanamadım testim bu!!!

ilkimcan07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
9
4
26
30
6 gün önce silik çıkmıştı kan verdim 14 dendi. Çarşamba tekrar gideceğim salı regl günüm ama benim karnım her an olacakmışım gibi ağrıyor. Sabah test yapayım bakalım yükselme var mı nasıl çıkacak dedim böyle çıktı Kızlar . Ağrım normal mi ?

Eklentiler

• E1CB6176-CACF-4063-AB2C-9F29FF17E466.jpeg
    E1CB6176-CACF-4063-AB2C-9F29FF17E466.jpeg
    51 KB · Görüntüleme: 78
Gayet guzel ilerliyor yukselmis. Kan verip katlanmayi kontrol et sonra hayirlisiyla kucagina al ins

6 gün önce silik çıkmıştı kan verdim 14 dendi. Çarşamba tekrar gideceğim salı regl günüm ama benim karnım her an olacakmışım gibi ağrıyor. Sabah test yapayım bakalım yükselme var mı nasıl çıkacak dedim böyle çıktı Kızlar . Ağrım normal mi ?
Normal canım bende 1 ay çektim ağrı . Hayırlı olsun bebişin

Belirtilerin nelerdi canım

Normal canım bende hiç regl belirtisi yasamazdim hamile olduğum zaman baya baya regl ağrıları nasılsa öyleydi. Şuan normal ciddi ağrılar olmadığı sürece 🌺 hayırlı olsun bitanem ❤️

Back