Son 2.5 seneyi asgarî ücretin uzerinde yatırırsak emekli maaşı yüksek olur mu?

valla eskiden son 2 sene idi.
şu anda kanun nedir bilmiyorum açıkçası ben tadavülden kalktım çünkü:)
siz bir muhasebeciyi arayıp sorun sürekli kanun değişiyor güncel bilgi alırsınız.

Bunun nesi usulsüzlük onu anlamadım Sonuçta çalışmayıp sigortasını kendi ödeyen milyonlarca insan var biz sadece eksik yatırılan sigortamızı tamamlamaya uğraşıyoruz siz ne işle meşgulsünüz acaba tahminlerle mi konuşuyorsunuz Yoksa Bu konuda bir bilginiz var mı

valla eskiden son 2 sene idi.
şu anda kanun nedir bilmiyorum açıkçası ben tadavülden kalktım çünkü:)
siz bir muhasebeciyi arayıp sorun sürekli kanun değişiyor güncel bilgi alırsınız.
Muhasebeciye sorduk O da tahminlerle bir şeyler söyledi net ve kesin bir bilgi vermedi ne yazık ki ben de buraya sormaya karar verdim

Inşallah burada bu işlerle uğraşan ya da yakınları bu işlerle meşgul birileri vardır Bana net bir şeyler söylerler inşallah

Arkadaşlar konu başlığım ve konu yeri neden değişmiş acaba sitede yeni olduğum için bilemiyorum

hanım efendi çalışmayan bir insana neden sigorta yatsın yani ağzınızla söylüyorsunuz bunu. evet o milyonlarca insan da yanlış yapıyor onlarınki de usulsüz. 3 yatması gerekeni hem çalışmayıp hem 5 yatırmakta usulsüzlük.
farkeden biri şikayet etse kuruma misli misli ceza ödersiniz farkında mısınız bunun? fazla maaş alacağım derken elinizdekinden de olmayın diyorum ben sadece.

Uyarınız için teşekkür ederim belki yaptığımız yanlıştır bilemiyorum zaten bilmediğim için buraya sormak istedim Peki siz bunları tahminen mi söylüyorsunuz ne iş yapıyorsunuz bu işlerden anlıyor musunuz

Benim eşim aşçı zaten asgari ücretin çok çok üstünde bir maaş alıyor aslında bu sigortanın patronumuz tarafından yatırılması gerekir Ama yatırmıyor biz de dışarıdan tamamlamaya çalışıyoruz tekrar dediğim gibi bu işlerden anlayan birinden fikir almak için konu açtı Eğer bu işler hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim yok tahminen söylüyorsanız Herkes bir şeyler tahminen söylüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…