- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
- Konu Sahibi kitap_sever
-
Ah siz sorun diyeBilmedgmz bir şey için neden yorum yaparız hep merak ederim
Evet galiba oyle çünkü sigorta girişi yapıldı şuan 2 yerde çalışıyor görünüyor. Yüksek prim alacağımızdan emin misiniz? Bu işlerden anlıyormusunuz bazıları olur bazilari olmaz diyor ve çok kararsiz kaldık
Bunun nesi usulsüzlük onu anlamadım Sonuçta çalışmayıp sigortasını kendi ödeyen milyonlarca insan var biz sadece eksik yatırılan sigortamızı tamamlamaya uğraşıyoruz siz ne işle meşgulsünüz acaba tahminlerle mi konuşuyorsunuz Yoksa Bu konuda bir bilginiz var mıe aynı şey
Muhasebeciye sorduk O da tahminlerle bir şeyler söyledi net ve kesin bir bilgi vermedi ne yazık ki ben de buraya sormaya karar verdimvalla eskiden son 2 sene idi.
şu anda kanun nedir bilmiyorum açıkçası ben tadavülden kalktım çünkü:)
siz bir muhasebeciyi arayıp sorun sürekli kanun değişiyor güncel bilgi alırsınız.
hanım efendi çalışmayan bir insana neden sigorta yatsın yani ağzınızla söylüyorsunuz bunu. evet o milyonlarca insan da yanlış yapıyor onlarınki de usulsüz. 3 yatması gerekeni hem çalışmayıp hem 5 yatırmakta usulsüzlük.Bunun nesi usulsüzlük onu anlamadım Sonuçta çalışmayıp sigortasını kendi ödeyen milyonlarca insan var biz sadece eksik yatırılan sigortamızı tamamlamaya uğraşıyoruz siz ne işle meşgulsünüz acaba tahminlerle mi konuşuyorsunuz Yoksa Bu konuda bir bilginiz var mı
hanım efendi çalışmayan bir insana neden sigorta yatsın yani ağzınızla söylüyorsunuz bunu. evet o milyonlarca insan da yanlış yapıyor onlarınki de usulsüz. 3 yatması gerekeni hem çalışmayıp hem 5 yatırmakta usulsüzlük.
farkeden biri şikayet etse kuruma misli misli ceza ödersiniz farkında mısınız bunun? fazla maaş alacağım derken elinizdekinden de olmayın diyorum ben sadece. Bu yeriniz için teşekkür ederim
Uyarınız için teşekkür ederim belki yaptığımız yanlıştır bilemiyorum zaten bilmediğim için buraya sormak istedim Peki siz bunları tahminen mi söylüyorsunuz ne iş yapıyorsunuz bu işlerden anlıyor musunuzhanım efendi çalışmayan bir insana neden sigorta yatsın yani ağzınızla söylüyorsunuz bunu. evet o milyonlarca insan da yanlış yapıyor onlarınki de usulsüz. 3 yatması gerekeni hem çalışmayıp hem 5 yatırmakta usulsüzlük.
farkeden biri şikayet etse kuruma misli misli ceza ödersiniz farkında mısınız bunun? fazla maaş alacağım derken elinizdekinden de olmayın diyorum ben sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?