- 29 Mart 2023
- 15
- 1
- 1
- 43
- Konu Sahibi kitap_sever
-
Şuan da sigorta girişi yapıldı 2 yerde çalışıyor görünüyorİki kez sigorta girişi yapılmaz. Bir yerde sigorta girişi var ve sigortalı şuan.
İlk defa duyuyorum böyle birşey bilemedimŞuan da sigorta girişi yapıldı 2 yerde çalışıyor görünüyor
Teşekkür ederimİlk defa duyuyorum böyle birşey bilemedim
İlk defa duyuyorum böyle birşey bilemedim
Aynen ben de.İlk defa duyuyorum böyle birşey bilemedim
İlk defa duyuyorum böyle birşey bilemedim
aşçı olduğu için tam gün gösterilmemiş olabilir çalıştığı yerde. o sebeple diğer yerde ona göre saat göstermiştir.
ve evet konu sahibesi maaş artar yüksek prim ödenince.
aşçı olduğu için tam gün gösterilmemiş olabilir çalıştığı yerde. o sebeple diğer yerde ona göre saat göstermiştir.
ve evet konu sahibesi maaş artar yüksek prim ödenince.
bu yüksek prim yatırıp yüksek maaş alabilmek için belli bir sene gerekiyor diye duymuştum ama yanlış olabilir alo 171 mi 170 mi ne varsı sgk hattı orayı arayıp bir sorun istersenizEvet galiba oyle çünkü sigorta girişi yapıldı şuan 2 yerde çalışıyor görünüyor. Yüksek prim alacağımızdan emin misiniz? Bu işlerden anlıyormusunuz bazıları olur bazilari olmaz diyor ve çok kararsiz kaldık
Bilmedgmz bir şey için neden yorum yaparız hep merak ederimİki kez sigorta girişi yapılmaz. Bir yerde sigorta girişi var ve sigortalı şuan.
Hayır tam tersi orda çalışmıyor ama biz devlete her ay 3 gibi bir para yatiricazçalışmıyor ama çalışıyor gibi görünüyor? Usulsüzlük olmuyor mu bu yaptığınız??
Sorduk O da kesin bir şey söylemedi tahminlerle konuştuSon 7 yılın ortalaması alınıyor diye duydum. Siz de çalıştığı şirketin muhasebecisine sordurabilirsinix.
Hayır tam tersi orda çalışmıyor ama biz devlete her ay 3 gibi bir para yatiricaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?